Şimdi Ara

PHILIPS BDP 5200 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar

    3d tvde netten ındırdıgım 3d filmleri izlemek isitiyorum

    PHILIPS BDP 5200 bu cihaz netten indirdigim 3d filmleri ve diger normal divx filmleribi oynatabilyormu?

    Altyazı büyükluguyle oynama yapabılıyormuz?


    kullanan arkadaslar yardımcı olablirlerse cok sevınırım

    sımdıden tskr ederım



  • Eski bir konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın zira cihazı iki gün önce aldım. Bu cihazı almam da en büyük etken kuşkusuz teste tabi tutulan 10 adet 3d bluray oynatıcı arasında birinci gelmesiydi. Gözüme çarpan özellikleri sıralayım;

    Her şeyden önce usb'den dosya oynatması konusunda bir çok formatı destekliyor. Normal bir media player'dan bile daha fazlasını yapabildiği gibi bazı filmlerde ses var görüntü yok veya tam tersi olan görüntü var ses yok gibi durumları pek yaşamıyorsunuz.

    İçersinde bulundurduğu dahili Wi-fi sayesinde evinizde oluşturduğunuz ağ'a bağlanıp bir çok multimedya dosyalarını açabiliyorsunuz. Aynı zamanda internete direk bağlanıp televizyonunuza smart-tv özelliğini kazandırabiliyorsunuz. Üstelik sınırsız bir smart özelliği.

    Altyazı olayında sadece kiril avrupa türkçe gibi yazı formatlarını seçebiliyorsunuz. Bunun haricinde altyazı büyüklüğünü - rengini - konumunu değiştiremiyorsunuz ama inanın altyazının büyüklüğü ve fontu size yeterli gelecektir. Belki ilerleyen zamanlarda çıkacak yeni firmware'lerle (ki sürekli çıkıyor) bu durumda seçenekler artacaktır. Ayrıca bu konuda gerçekten çok sağlam ve anlayışlı bir destek forumları var Philips'in. Kullanıcıların istekleri doğrultusunda (eğer mümkünse) cihaza yenilikler katıyorlar. Firmware konusunda ayrıca downgrade yapabilme şansınız var. Örneğin 1.42 versionu beğenmediniz tekrar eski versiyona dönebilirsiniz.

    3D konusunda ise Half SBS ve OU SBS dışında herhangi bir formatı deneyemedim. Eğer ki Full SBS ve Bluray ISO'ları da oynatırsa işte o zaman bu aleti kimse tutamayacaktır :)

    Son olarak Philips 3D Bluray player konusunda diğer markalardan açık ara önde diyebilirim. Hem fiyat hem de performans olarak kaçırılmayacak bir ürün. 2 gün önce Vatan'dan 344 liraya aldım. Bu fiyata bu özelliklere göre başka player bulmanız mümkün değil gibi. Ayrıca lütfen media player'lar ile kıyaslamayın zira cihazın disk sürücüsü var :) Bir 3d bluray dvd koyup seyrettiğinizde, usb'den oynattığınız 3d ile arada ne gibi farklar olduğunu göreceksiniz.

    Sevgilerimle.




  • selam,bende düşünüyorum 3-d bluray player televizyonum philips 3-d led,media playerde netten indirdiğim 3-d sbs izliyorum ama derinliği alamıyorum bende çok cılız birşey çıkıyor yani ekran dışına avatarı izledim baktım tad vermiyor 2 d,ye çevirdim içimde ukte kaldı bir ara philips bdp 8000,e takmıştım iyi cihazdı ama üretimi çok erken durdu nedense benim tv harici diskten hemen hemen tüm mkv,leri açıyor açamadıklarınıda media playerden izliyorum ama biliyorumki bluray disc kalitesine erişemez mkv bu cihazla beraber birde lg bd 660 var aklımda philipste mkv okuma sorunu yok diyorsunuz anladığım kadarıyla hiç kopya disc denedinizmi peki dvd ve bluray disc olarak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ergin967

    selam,bende düşünüyorum 3-d bluray player televizyonum philips 3-d led,media playerde netten indirdiğim 3-d sbs izliyorum ama derinliği alamıyorum bende çok cılız birşey çıkıyor yani ekran dışına avatarı izledim baktım tad vermiyor 2 d,ye çevirdim içimde ukte kaldı bir ara philips bdp 8000,e takmıştım iyi cihazdı ama üretimi çok erken durdu nedense benim tv harici diskten hemen hemen tüm mkv,leri açıyor açamadıklarınıda media playerden izliyorum ama biliyorumki bluray disc kalitesine erişemez mkv bu cihazla beraber birde lg bd 660 var aklımda philipste mkv okuma sorunu yok diyorsunuz anladığım kadarıyla hiç kopya disc denedinizmi peki dvd ve bluray disc olarak?

    Elimde kopya bluray olmadığı için deneme şansım olmadı. Lakin diğer kopya medyaları ve medya formatlarını sorunsuzca oynattı. Takılma, kasma veya geç açma gibi durumlar hiç yaşanmadı. Philips televizyon DTS sesli filmleri kendi usb'sinden oynatamaz iken BDP5200 rahat çalıştırdı. Kaldı ki 1080P filmleri 24P'de de oynatabilmesi görüntüyü daha da güzelleştirdi.

    Kısaca;

    42PFL7606H veya K ile BDP5200 tek kelimeyle muhteşem bir kombinasyon oluşturuyor. Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Özellikle 3D konusunda diğer markalardan nasıl sıyrıldığına hayret edeceksiniz. Abartmıyorum!

    Sevgiler.




  • bende bu cihazı almak istiyorum fakat bir sorum olacak.
    Acaba ethernet bağlantısıyla bilgisayardada bu cihazı görebiliyozmu mesala taktığımız blu ray filmi pc ye kopyalabilirmiyiz
  • kullananlar tecrübelerini anlatabilirse çok iyi olacak
  • kasma veya geç açma gibi durumlar hiç yaşanmadı. Philips televizyon DTS sesli filmleri kendi usb'sinden oynatamaz iken BDP5200 rahat çalıştırdı.
  • güzel bir player sanırım bunu alacağım.


    Saygılar
  • Güzelmiş
  • yalnızca vatan bilgisayarda satışı görünüyor üretimi durmuş sanırım teşhirde olabilir özellikle televizyonu philips olanlar için uygun bir ürün
  • Siparişini verdim bu hafta içi elimde olacak inşallah. İncelemesini yapıp deneyimlerimi yazarım dostlar.

    Saygılar
  • Bende bd5200 dvdyi aldım, film başlatırken yada sahne seçerken ''ciyk ''gibi bir ses çıkıyor sizlerde böyle bir durum var mı?
  • hdd deki 3D bluray İSO ları acıyormu deneyen varmı?
  • vatan bilgisayardan sipariş verdiğime pişman oldum.ürün hal hazırlık aşamasında.Samsun'da ki mağaza görevlisi elimde kapalı kutu vardı demişti ayrıca teldeki bir görevliden de bu konuda teyit almıştım.aradan 5 gün geçti şimdi ise ürünün teşhir olduğunu söylüyorlar.ben böyle amatörlük görmedim.araştırıyorlarmış.gerçi bulacaklarını sanmıyorum çünkü ürün piyasada kalmadı desem yalan olmaz.Ya muadil bir ürün vereceklermiş yada para iadesi yapacaklarmış.Koskoca Vatan bilgisayar da yaşananşara bakın.İşte internet üzerinde alışveriş yapmanın bedeli.Yıl 2012 ama hala ülkemizde internet üzerinden alışveriş yapılamıyor malesef.Yarın tekrar arıcam ürünü bulamadılarsa para iadesi yapsınlar gider gerekirse 2.el alırım ama teşhire o parayı vermem.Bu olayda size güzel bir örnek olsun dostlar.Artık telefonda size verilen teyitlere dahi güvenmeyin.


    Saygılar




  • İşim icabı bugün İstanbul a geldim.Beylikdüzü migros ta teşhirde temiz bir 5200 gördüm ve fiyatıda sadece 200 TL.Hemen kontrol ettim çizik,kırık faşan var mı diye.Hiç bir sorun yoktu.Cihazı oradaki görevlilerden nete bağlamalarını istedim.Ancak güya işi bilen geçinenler yapamadı ve iş yine başa düştü.Kumandayı elime aldım ve ağa bağlandım.Önce google açtım sonrasındaysa farkl ısayfalara girdim.Bunda problem yoktu.Görevlilere bana kablosuz klavye mouse seti getirin dedim.USB ye taktım ve cihaz desteği verdi.Yani nette gezinirken bu cihazda klavye mouse kullanabiliyorsunuz.Diğer ayrıntıları eve dönüp cihazı kurduğumda paylaşacağım dostlar.Sanırım Çarşamba günü döneceğim.


    Saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: universteli

    vatan bilgisayardan sipariş verdiğime pişman oldum.ürün hal hazırlık aşamasında.Samsun'da ki mağaza görevlisi elimde kapalı kutu vardı demişti ayrıca teldeki bir görevliden de bu konuda teyit almıştım.aradan 5 gün geçti şimdi ise ürünün teşhir olduğunu söylüyorlar.ben böyle amatörlük görmedim.araştırıyorlarmış.gerçi bulacaklarını sanmıyorum çünkü ürün piyasada kalmadı desem yalan olmaz.Ya muadil bir ürün vereceklermiş yada para iadesi yapacaklarmış.Koskoca Vatan bilgisayar da yaşananşara bakın.İşte internet üzerinde alışveriş yapmanın bedeli.Yıl 2012 ama hala ülkemizde internet üzerinden alışveriş yapılamıyor malesef.Yarın tekrar arıcam ürünü bulamadılarsa para iadesi yapsınlar gider gerekirse 2.el alırım ama teşhire o parayı vermem.Bu olayda size güzel bir örnek olsun dostlar.Artık telefonda size verilen teyitlere dahi güvenmeyin.


    Saygılar

    vatan,teknosa,bimeks,darty,gold ve bunun gibi mağazası bulunan aynı zamanda internettende sipariş alan firmaların hepsinde senin yaşadın olaylar oluyor, o yüzden işi sadece internet mağazacılığı olan yerlerden alışveriş yapın, eğer intertten sipariş verecekseniz, örn hepsiburda vs gibi.




  • arkadaşlar bdp 5200 ü hergün kullanıyorum.netten indirdiğim mkv leri seyrediyorum okumasında bir sıkıntı yok takılmadan,donma olmadan seyrediyorum.ayrıca orjinal bazı blu ray filmlerde var onları da seyrediyorum.şimdi bazı sıkıntılar var ses ile alakalı.bunu anlatmak ve sizden yapılabilecekler hakkında bilgi almak istiyorum.

    - Filmleri seyrederken DTS sesli filmlerde ses olması gerektiği gibi

    - Dolby Digital sesler ise DTS e göre kısık geliyor.Patlama sesleri abartılı diyalog yani insanlar konuşurken sesler kısık geliyor. ( Bu arada ses sistemi kullanmıyorum.9705 te seyrediyorum direk)

    - Orjinal blu ray filmlerde de durum aynı.onlarda da patlama seslerinde yıkılıyor diyalog sesleri kısık.

    Bu durum oldukça rahatsız edici zira apettman dairesindeyiz akşam film seyrederken sesi bir aç bir kapa insan ne yapacağını şaşırıyor.


    Şimdi ben böyle bir durumda çözüm için ne yapabilirim dostlar.Blu ray deki ses seçeneklerinin hepsini denedim ama nafile çzöüm olmadı.Panele baktım onda da yok.Bu işi nasıl halledebilirim.



    Saygılar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: universteli

    arkadaşlar bdp 5200 ü hergün kullanıyorum.netten indirdiğim mkv leri seyrediyorum okumasında bir sıkıntı yok takılmadan,donma olmadan seyrediyorum.ayrıca orjinal bazı blu ray filmlerde var onları da seyrediyorum.şimdi bazı sıkıntılar var ses ile alakalı.bunu anlatmak ve sizden yapılabilecekler hakkında bilgi almak istiyorum.

    - Filmleri seyrederken DTS sesli filmlerde ses olması gerektiği gibi

    - Dolby Digital sesler ise DTS e göre kısık geliyor.Patlama sesleri abartılı diyalog yani insanlar konuşurken sesler kısık geliyor. ( Bu arada ses sistemi kullanmıyorum.9705 te seyrediyorum direk)

    - Orjinal blu ray filmlerde de durum aynı.onlarda da patlama seslerinde yıkılıyor diyalog sesleri kısık.

    Bu durum oldukça rahatsız edici zira apettman dairesindeyiz akşam film seyrederken sesi bir aç bir kapa insan ne yapacağını şaşırıyor.


    Şimdi ben böyle bir durumda çözüm için ne yapabilirim dostlar.Blu ray deki ses seçeneklerinin hepsini denedim ama nafile çzöüm olmadı.Panele baktım onda da yok.Bu işi nasıl halledebilirim.



    Saygılar

    Belki basın subwoofer'ın sesini kısınca düzelir denediniz mi o şekilde? Bende blurayli sinema sistemi düşünüyorum tam set önerebileceğiniz model varmı. Şu an sony bdv e980w inceleme aşamasındayım philipsin ses sitemleri nasıl acaba




  • quote:

    Orijinalden alıntı: basis35

    quote:

    Orijinalden alıntı: universteli

    arkadaşlar bdp 5200 ü hergün kullanıyorum.netten indirdiğim mkv leri seyrediyorum okumasında bir sıkıntı yok takılmadan,donma olmadan seyrediyorum.ayrıca orjinal bazı blu ray filmlerde var onları da seyrediyorum.şimdi bazı sıkıntılar var ses ile alakalı.bunu anlatmak ve sizden yapılabilecekler hakkında bilgi almak istiyorum.

    - Filmleri seyrederken DTS sesli filmlerde ses olması gerektiği gibi

    - Dolby Digital sesler ise DTS e göre kısık geliyor.Patlama sesleri abartılı diyalog yani insanlar konuşurken sesler kısık geliyor. ( Bu arada ses sistemi kullanmıyorum.9705 te seyrediyorum direk)

    - Orjinal blu ray filmlerde de durum aynı.onlarda da patlama seslerinde yıkılıyor diyalog sesleri kısık.

    Bu durum oldukça rahatsız edici zira apettman dairesindeyiz akşam film seyrederken sesi bir aç bir kapa insan ne yapacağını şaşırıyor.


    Şimdi ben böyle bir durumda çözüm için ne yapabilirim dostlar.Blu ray deki ses seçeneklerinin hepsini denedim ama nafile çzöüm olmadı.Panele baktım onda da yok.Bu işi nasıl halledebilirim.



    Saygılar

    Belki basın subwoofer'ın sesini kısınca düzelir denediniz mi o şekilde? Bende blurayli sinema sistemi düşünüyorum tam set önerebileceğiniz model varmı. Şu an sony bdv e980w inceleme aşamasındayım philipsin ses sitemleri nasıl acaba

    BDP5200 ses sistemi değildir, 3D Bluray oynatıcıdır.Sony BDV-E980W muadilleri arasında çok iyi bir sistemdir.Ben kullanmaktayım.Bu sistemle ilgili başlık var, konuyu oradan takip edebilirsin.Philipsin şu anda piyasada göze dokunur Bluraylı ses sistemi yok, aslında var ama nedense Türkiye ye gelmiyor.HTS 5593 modeli var ama kulelerin boyu biraz kısa ve tek yönlü hoparlör kullanılmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manolpan -- 7 Ağustos 2012; 16:38:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yani bu işi ses sistemsiz çözmezmiyiz


    Saygılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.