Şimdi Ara

Philips Homerun 7000 Robot Süpürge Kullanıcıları Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
5.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Philips Homerun 7000 Robot Süpürge Kullanıcıları Kulübü


    Robotun öne çıkan özellikleri

    Tek seferde Süpürür ve Siler

    Var

    Paspaslama teknolojisi

    Titreşimli paspas

    Emiş gücü (maksimum)

    5000 Pa

    Navigasyon türü

    360° lazer navigasyon (LiDAR)

    Küçük engel algılama

    Var

    Pil kapasitesi

    5200 mAh

    Pille çalışma süresi (maksimum)

    180 dakikaya kadar

    Gürültü seviyesi (minimum)

    ≤66 dB

    Renk

    İpek Beyaz ve Altın Sarısı








  • Bu cihazdan kullanan yok mu hiç? Ne türkçe ne ingilizce kaynaklarda hakkında doğru düzgün bir yorum veya inceleme yok. En çok yazılımını merak ediyorum. Bir roborock stabilitesi var mıdır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nty35

    Bu cihazdan kullanan yok mu hiç? Ne türkçe ne ingilizce kaynaklarda hakkında doğru düzgün bir yorum veya inceleme yok. En çok yazılımını merak ediyorum. Bir roborock stabilitesi var mıdır

    Bence gayet iyi emiş gücü yüksek, rutin temizlikte tüm evi süpürüyor (moplu mopsuz ayarlayabilirsiniz) hem de ayrı ayrı oda seçenekleri var süpürgenin 1-2 yer dışında saçmaladığını görmedim, engelleme ve yasak alan ekleme seçeneği var ama philips homerun uygulaması daha kulllanışlı hale gelebilir 185 metrekare bir evi tek seferde süpüremiyor 2 tur atması lazım

  • Ben de ürünü yeni kullanmaya başladım. Yorum bırakmak isterim.
    Ürünü ilk açtığınızda telefon uygulaması ile wifi'ye bağladıktan sonra firmware güncellemesi geliyor. Onu mutlaka yapın. Şarjı benim ürünün yüzde 40 idi. Yüzde 100e kadar şarj olmasını bekledim ardından ilk kez çalıştırdım. Haritalama yapmaya başladı. 3+1 evi banyo ve tuvalet hariç yaklaşık 30-35 dakikada harika bir şekilde haritaladı. Sonrasında yuvasına dönüp tüm evi sadece süpürmesini istedim. Çok fazla halı olmasına rağmen tek şarj ile tüm evi temizledi. Halı üstüne gelince çekim gücü oldukça artıyor, bu da şarj tüketimini arttırıyor. 2. Gün evdeki bazı gereksiz halıları kaldırdım öyle süpürttüm. 3+1 evi yüzde 45 şarj kala bitirdi. Koltukların altlarına giriyor, masanın ayaklarının etrafında dolanıyor, köşeleri kenarları va oldukça güzel temzliyor. Haritalama bittikten sonraki 2. Gün temizliğinde bilerek odalardaki mobilyaların yerini değiştirdim. Yine çok güzel süpürdü. Önüne anlık terlik , çorap vs atınca etrafından dolanıp temizliğe devam ediyor. Evi kendim yeni temizledikten sonra robotu çalıştırmıştım. 2 seferde de haznesinde topladığı toza çöpe inanamadım. Gerçekten hem halıda hem de parkedeki çekim gücü çok iyi. Özellikle halı performansı beklediğimden iyi çıktı. Pas pas özelliğini henüz denemedim. Ama süpürme performansından, haritalamasından memnunum, uygulamadaki oda temizlik seçeneklerinden pek çok şey ayarlanıyor .(tek tek hangi odayı kuru ve/veya paspaslı temizleneceğini, paspasın ıslaklık derecesini, hangi odada emiş gücünün ne olacağını vs seçebiliyorsunuz). Yine oda sırası veya yapılmayacak odalar seçiliyor. Robotun kendi yazılımı çok iyi, genel süpürme, kenar köşe temizliği, haritalama , engel tanıma sensörler vs gayet iyi. İki eksisi var gibi. İlki android uygulaması biraz daha iyi olabilir. Zaten nisanda çıkmış app, eminim güncellemelerle daha iyi olacaktır. Şu an bug'lı. İkincisi de mop kaldırma özelliği olmaması. Onun dışında Malzeme kalitesi çinli muadillerine göre oldukça üst düzey. Elinize aldığınızda parçaların kalitesini hissediyorsunuz.




  • nty35 kullanıcısına yanıt

    Selamlar, siz alalı 2 ay geçmiş, bazı kullanıcılar bu kullanım süresinden sonra çekim gücünün zayıfladığını kronik problemlerin olduğunu yazmış. Bu süre zarfında herhangi bir problem yaşadınız mı? Özellikle çekim gücüyle alakalı sinir bozucu bir durum var mı?

  • nty35 kullanıcısına yanıt

    Maksimum da süpürüyor musunuz? Orda emiş gücünde bir sıkıntı yoksa şanslı olan kişilerdensiniz. Bende robot için araştırmaya girdim. Hala aklımda bu makine var bakalım hangisinde karar kılacağım.


    Halıda mopu yasaklı bölge yaptığınızda da sürte sürte gittigi için ıslak birakiyor değil mi? Bunu atlamış olmaları kötü olmuş. Ama yine de seçiminizden memnun olduğunuzu düşünüyorum. İyi günlerde kullanın.

  • bozking B kullanıcısına yanıt

    Maddi durum sıkıntı değil ise roborock s8 alın hocam. Ben philips'i ilk alanlardanım, ben aldığım s8 henüz tr'ye gelmemişti. Şu an hepsiburadada resmi satışı var. Her yönüyle kusursuz bi cihaz s8.

    Ayrıca ben robotu hiç maximumda çalıştırmadım. Bana normal çekim gücü bile yetiyor diye. Halıya çıkınca yüksek moda alıyor zaten.

  • Bende yeni aldim philips homerun 7000 serisi. Size bir soru sormak istiyorum. Fotograftaki gibi maks modunda supurme islemine basladiktan 20-30 saniye sonra bi alt moda geciyor, ses seviyesi bir tık azaliyor. Yuksek modda calistirinca cikardigi ses ile ayni seviyeye geliyor. Maks modunda yapiyor sadece bunu. Diger modlarda nasil calistirdiysam o seviye ile devam ediyor ama maks modunda calistirinca ses seviyesi diger modlara gore yuksek basliyor ama 20-30 saniye sonra biraz düşürüyor gücünü. Sizde de boyle mi?

    Philips Homerun 7000 Robot Süpürge Kullanıcıları Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkmyil -- 26 Temmuz 2023; 21:41:38 >




  • Yardımcı olabilecek varmı?

    1)Philips home 3 000 rutin temizliği seçiyorum günleri seçiyorum saati seçiyorum kaydediyorum o gün çalışıyor ama diğer günler rutin temizlik için çalışmıyor.

    2) yeni harita eklemek istediğimde temizliğe başlanıyor diyor ve temizlik yapmaya başlıyor yeni bir harita oluşturmuyor

    Defalarca denedim işin içerisinden çıkamadım

  • nty35 kullanıcısına yanıt

    Merhaba hala memnunmusunuz acaba ben de bugün inceledim halıda kılları alıyormu

  • MERHABA;

    Philips home run 7000 serisi istasyon olmayan modeli;robot süpürgem var,aynı anda hem süpürme hem silme işlemi başlatıyorum ama yasaklı bölge seçimi yapmadan sadece halıya geldiğinde mopu kaldırma işlemi yokmudur acaba yasaklı bölge seçtiğinde malum süpürmede yapmıyor çünkü,benim istediğim her yeri süpürsün halı dışında olan yerleride silme işlemi yapsın

  • ROSTOV R kullanıcısına yanıt
    Mop yapılmayacak bölgeyi seçebilirsiniz uygulamadan. Yasaklı bölge ayarı süpürgenin girmeyeceği bölgeler için kullanılıyor.
  • ultiMance kullanıcısına yanıt

    onu biliyorum ama ben robotu başlattığımda halıda mop yapmasın sonrasında halıdan indiğinde fayans zeminlerinde geldiğinde algılayıp orasınıda mop yapsın

  • ROSTOV R kullanıcısına yanıt
    Mop yapılmayacak halıları otomatik algılama özelliği yok. Mop yapılmayacak halı olan bölgeleri uygulamadan işaretleyip kaydedin. O bölgeyi sadece süpürür. Diğer yerleri hem siler hem süpürür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 2 Ocak 2024; 14:43:22 >
  • Arkadaşlar 3100 ile 7100 arasında ne fark var istasyonlu 3000 yetmez mi 200 mt ev için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.