Şimdi Ara

philips medya oynatıcılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar,
    evde philips'in 50PFL5028L/12 model tv var. ne yazık ki smart tv olarak aldım ama içinde kablosuz medya oynatıcı özelliği yok. bu sebeple bir medya oynatıcı arıyorum.. vatanbilgisayarda philipsin HMP5000/12 modeline rastladım.. bu kablosuz film aktarımlarında iyi midir? altyazı destegi var mı?
    veya siz ne önerirsiniz? 1080p film izlerken görüntü yavaş gelsin istemiyorum arkadan.. kısacası önerilere açığım.. şimdiden teşekkürler..



  • Ben 2 gün önce vatandan HMP4000/12 modelini aldım.Plazma televizyonum hdd deki bhutun filmleri açtı.Bende boşuna almışım medya playeri dusunursen satabilirim.sıfır kutusunda ve faturalı.
  • eksik olma teklif icin ama kablosuz bir yontem ariyorum. o sebeple o modeli istemiyorum. gene de tesekkurler.
  • clotpiece C kullanıcısına yanıt
    Ben Philips HMP5000 ile evdeki NAS'tan wireless film izlemeyi denedim. Pek performanslı olmadı. Özellikle yüksek kaliteli filmlerde sıklıkla kesintiler oluyordu.

    Bu konuya kafayı taktığım için, sorunu bağlantıda görüp eve 5GHz bantından çalışabilen bir router aldım, o da işe yaramadı çünkü philips hmp5000 5GHz bantını desteklemiyor. 2.4 GHz'den de yeni router'ım daha güçlü bir yayın yapmasına rağmen yine verim alamadım. Sonunda bir çift powerline aldım, bağlantıyı oradan kuruyorum. wireless sevdasını da bir kenara bıraktım. Gerçi benim için çok fark da etmiyor. Sonuçta tv prizin yanında olduğu için ortada kablo falan görmüyorum.

    Not: Medya player ve router arasında çapraz geçen bir duvar ve 4-5 metre mesafe var.
  • anladim, ben bu konuda biraz dusuneyim en iyisi.. tesekkurler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.