Şimdi Ara

Philips Multigroom 7000 (QG3380) Pil Aranıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
6
Favori
12.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • |erdem| | kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün sipariş geçtim o pili ve lehimi , acaba değiştirdikten sonra performansı nasıl oldu? mesela şarj etmeden kaç gün boyunca kullanabiliyorsunuz, yani pil kaliteli mi? bende şuanda mesela kullanabilmem için şarja belirli bir süre takmam lazım eğer kapatırsam tekrardan takmam gerekiyorki çalışsın yani iyice bozuldu, sizde şuan böyle bir sorun var mı ?
  • into007 İ kullanıcısına yanıt
    hergün traş olmadığım için kaç gün gittiğini bilmiyorum. önceden yüzümü biteremeden pil bitiyordu ve zorlanınca duruyordu. şuan bütün vücudu traş etsen gene bitmiyor ve zorlanınca durmuyor.
  • |erdem| | kullanıcısına yanıt
    Çok iyi, ben özellikle saçımın arkası ve yanları için çok kullanıyorum, beni deli ediyordu zorlanınca duruyordu ve tekrar şarja takıp bekliyordum, teşekkür ederim hocam.
  • Arkadaşlar bu (n11 de satılan) puntolu ni-mh piller ile şarjı dolu bir traş makinesinin pilleri, hiç kullanmadan ve şarj etmeden ne kadar süre dolu kalabiliyor? Kendi kendine boşalma süreleri uzun mu ?
  • blackshine kullanıcısına yanıt
    Bro ben aldım ve lehimledim vs makine bozuldu :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • into007 İ kullanıcısına yanıt
    tırsmadım değil hazır lehimli/puntolu mu alsam acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: |erdem|

    QG3380 için pil linki: https://urun.n11.com/tiras-makinesi/24-v-aaa-ni-mh-1000-mah-ince-sarjli-tras-makinasi-pili-P351382921


    Bunu lehimlemek için havyanız olması gerekiyor: https://www.n11.com/arama?q=havya


    QG3380 traş makinasının pilini değiştirme videosu: https://www.youtube.com/watch?v=rsjivHQPK3U
    Hocam biz düz liseliler için biraz daha ayrıntıya gier misin? Havya hiç kullanmadık, özellikleri nasıl olmalı, mesela videodaki havyanın gücünü falan ayarlama yeri var, bu gerekli mi? ya da kaçl wat lık havya işimizi görür?




  • Benim makine de yaklaşık son 1 yıldır şarj tutmuyordu. YouTube videosu sayesinde söktüm, öyle bekliyorum. Daha evvel pil değiştiren ve makineyi sorunsuz şekilde kullanmaya devam edenlerden pil tavsiyesi alabilirim. Sevgiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de cihazı kendim söktüm gp marka normal şajlı pil alıp arkadaşla birlikte lehimleyerek yapmaya çalıştık fakat cihaza şarj kablosunu takınca hiç ışık yanmıyor ve devrenin alt kısmı aşırı ısınıyor nerde yanlış yaptık bilemiyorum benim cihazda öylece bekliyor yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler.
    Philips Multigroom 7000 (QG3380) Pil Aranıyor.
    Philips Multigroom 7000 (QG3380) Pil Aranıyor.
    Philips Multigroom 7000 (QG3380) Pil Aranıyor.
    Philips Multigroom 7000 (QG3380) Pil Aranıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barudi18 -- 11 Ocak 2020; 11:31:15 >




  • Sa,

    Bende dw ayni sknti var. Bugun perpaya gittim pilciye, abi 4 tane degistirdik 4du de olmadi dedi. Bi yazilim mi atmislar icine ne yapmislarsa calistiramadik dedi. Bi bilen yokmudur buna ne pil takmak lazim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips Multigroom 7000 (QG3380) Pil Aranıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemalcafer K kullanıcısına yanıt
    İlginç bir durum gerçekten de.

    Yurtdışında bu türde Philips traş makinası kullanan bazı kullanıcılar cihazın pil durumunu hafızaya aldığı için pil değişiminden sonra çalışmadığını yazmışlar. "Pil bitik" durumunu silmek ve cihazı çalıştırmak için şarj aletini kısa bir süre takmak gerekiyormuş:

    Örnek Link 1: Philips Bodygroom BG2024/15 disassembly

    quote:

    Klaus Minhardt
    After soldering the new batteries, the bodygroom did not work. Only the LED startet blinking after pressing ON Button. There is a simple trick: the bodygroom stores the batterie emty state and inhibits switching on the machine again. 20 seconds in the charging unit and the state "batterie empty" is erased and the bodygroom works again.


    Yeni pilleri lehimledikten sonra, bodygroom çalışmadı. ON düğmesine bastıktan sonra LED yanıp sönmeye başladı sadece. Burada işin sırrı (püf noktası): bodygroom pil boş durumunu saklıyor ve makinayı tekrar çalıştırmayı engelliyor. Şarj ünitesinde 20 saniye tutuyorsunuz ve "batarya boş" konumu siliniyor ve bodygroom tekrar çalışıyor.


    Örnek Link 2: Philips cordless shaver has stopped working and is not charging? Do not throw it away yet!

    quote:

    Important: After replacing the battery, the mechanism remembers that they were dead, so You will not be able to start the machine even if the new ones are charged at the factory. You have to insert the charger for a short while, the mechanism will reset and the shaver will work :)


    Önemli: Pili değiştirdikten sonra, mekanizma pillerin (önceden) bitik olduğunu hatırlıyor, o yüzden yeni taktığınız piller fabrika çıkışlı şarjlı olsa bile makinayı çalıştıramayacaksınız. Kısa bir süre için şarja takmak zorundasınız, mekanizma resetlenecek (sıfırlanacak) ve traş makinası çalışacak :)




  • Lehim makinesi için 50 lirayı geçmeyecek şekilde sağlam kullanışlı bir makine tavsiyesi paylaşabilir misiniz? Konudaki link ölmüş.
  • Merhabalar, ben de makinenin pilinin bitmesiyle değiştirmek için gp recko+ 750mah aaa tipi pilleri aldım. Bugün makineye taktım ama lehim malzemelerim olmadığı için bantladım, bağlantıyı da içinden çıkan pillerden söktüğüm ufak metalle yaptım. Başta bir sorun yoktu, ışıkları geldi makinenin. Bir süre şarja taktım-çıkardım makine çalıştı ama çok kısa bir süre -5 saniyeden az- tekrar şarja taktım nerden baksan 1-2 saat kalmasına rağmen ,şarjdayken baya ısınıyor piller, yine düşük pil ışığı yaktı ve çalışmadı. Nerede hata yapıyorum ? Ha bu arada pillerin üstünde 16 saatte şarj olur gibi bir ibare var. Bundan dolayı olabileceğini düşündüm, fikirlerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motörhead -- 12 Mayıs 2020; 21:23:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu makineye uygun standart başlığı bulabilir miyiz?

    Gevşedi mi yalama mı oldu neyse benimki çalışmıyor.
  • güzel konu. şuan makine önümde içindeki pillere ulaşmaya çalışıyordum :)
  • Pili değiştireli 1 yıl oldu. Gema marka 1100 mah. Hala sorunsuz kullanıyorum.
  • ToTeM kullanıcısına yanıt
    Hocam punto tam olarak ne işe yarıyor? Pillerin yerine lehimleme kisminda sıkıntı yok ancak içinden cikan pillerin bir tarafı ince düz bir metalle birbirine bağlı. Arkadaşların attığı da o şekilde ama sizin attiginiz o sekilde değil. O sekilde birbirine baglamamiz mi gerekiyor? Öyleyse sebebi nedir ve kendimiz nasıl yapabiliriz? Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda tecrübeli arkadaşlar var aslında. Ücreti karşılığında yapsa da kargoyla göndersek değiştirip geri gönderse bize olmaz mı? :)

    Aynı sorun bende de var. Pili bulmak mesele değiştirmek mesele.


    @Murat006 mesela siz başarılı olmuşsunuz. Bi maliyet çıkarsanız işine gelen sizle cozse sorunu :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 26 Ekim 2020; 8:23:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.