Şimdi Ara

Philips Multigroom MG1100/16 Sakal Şekillendirici İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Philips Multigroom 1000 series MG1100/16 Son derece hassas sakal şekillendirici

     Philips Multigroom MG1100/16 Sakal Şekillendirici İncelemesi Philips Multigroom MG1100/16 Sakal Şekillendirici İncelemesi

    Merhaba, arkadaşlar yeni aldığım Philips MG1100/16 hassas sakal şekillendiriciyi almak isteyenler olabilir diye paylaşmak istedim.

    MG1100/16'nın ergonomik yapısı ile vadettiği hassas sakal şekillendirme işlemini son derece başarılı bir şekilde yerine getirdiğini düşünüyorum.
    Negatif bir yanını kendi açımdan göremedim.

    - 21 mmlik hassas düzeltici, yüksek kontrol ve görünürlük ile yüzünüzdeki tarzı (kirli sakal, keçi sakal, favoriler, ense veya bıyık) eşit bir biçimde düzeltmenize ve tarzınızı şekillendirmenize yardımcı olur.

    - Cilt dostu 21 mm hassas folyolu tıraş makinesi erişilmesi zor alanlarda bile temiz bir tıraş için bir bıçaktan daha fazla hassasiyet ile küçük yerlere bile sığması için tasarlanmıştır.

    - Kirli sakal, sakal, keçi sakal, favoriler ve bıyığınızı 1 mm, 3 mm ve 5 mm çıkarılabilir hassas taraklarla eşit uzunlukta düzeltin ve uzunluğunu koruyun.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 20 Eylül 2015; 22:21:46 >







  • Başılık küçük ya, büyük ve uzun sakalı almakta zorlanmaz mı?

    Ben 2 hafta ila 1-2 aylık arası sakalımı alacağım. ARada belki kısa sakalımı da alacağım. DÜzeltmeyle işim yok. Tamamını alacağım. SIfıra ne kadar yakın, o kadar iyi olur. Cilde zarar vermemesi de. Koltukatlını sfıırlayacağım ve göğüsleri 3 mmye indireceğim 6 mmden.

    Bu ürünü almak istiyorum ben de . Ama bu sorular var işte, interntte bulamıyorum bu gilgileri.

    Sıfırı ne kadar sıfır yapıyor ve uzun sürer mi?
  • Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    merhaba, evet başlıklar küçük denilebilecek bir yapıya sahipler.

    bir haftalık, 2 haftalık sakallarda sorun çıkaracağını düşünmüyorum. kısa sakallarda zaten son derece başarılı sonuçlar elde edebiliyorsunuz.

    ürün "son derece hassas sakal şekillendirici" olarak geçiyor.

    bu ürün koltukaltı veya vücut kılları için üretilmiş bir ürün değil. yine de 21mm'lik hassas düzeltici başlığa 3mmlik tarağı takıp göğüs kıllarınızı istediğiniz uzunluğa getirebilirsiniz. koltuk altı için 21mm'lik hassas düzeltici başlığı kullanabilirsiniz. tam olarak sıfır almaz. sıfıra yakın olur.

    yüz için 21mmlik hassas folyolu tıraş makinesi, sıfır tıraş yapabiliyor. lakin başlık küçük ve şekillendirme odaklı olduğu için işiniz uzun sürer.

    bu ürünü sakal tıraşı olmak için almanızı tavsiye etmiyorum.




  • Konuyu Hortlatıyorum Ama 14 Yaşındayım ve Bu Traş makinesini Almak istiyorumda Sinek Kaydı diye tabir ettiğimiz Pürüzsüz traş yapıyormu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.