Şimdi Ara

Philips Philishave HQ 7782 Traş makinası Incelemesi (Resimli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
24.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @ Eozen Dostum, hala incelemeni bekliyoruz.

    quote:

    Orijinalden alıntı: eozen81


    Bu arada ben yeni bir traş makinası aldım, Philips falan hikayeymiş aslında Panasonic 8807 kullandkıtan sonra farkı çok iyi anladım.

    Yakında yeni makinamla ilgili de yeni bir inceleme yazacağım.

  • 6 yıllık bir Coolskin kullanıcısı olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki,8243'den sonra diğerlerinin çöpe atılma vakti geldi.(Gerçi çöpe atmadım,üniversitede okuyan kardeşime yolladım).Ama Philips in de hakkını yemeyeyim 6 yıl boyunca işimi gördü,en azından jilet belasından kurtardı,ama boyun altında beni çok zorladığı zamanlar oldu.Krem işi felan boş,başlarda kullanırsın sonra sıkılır bırakırsın.Zaten makine işine gireceksen ıslak traşı bırakacaksın ki pratikliğin bi anlamı olsun.8243'le yataktan kaltıktan sonra 3-4 dakikada traş işlemi tamam.Boyun altı, yüz hertaraf aynı,tertemiz...Ha derseniz ki "arada çok fiyat farkı var yoksa bizde biliriz 8243 almayı" ona bişey diyemem,ama 8243'le ne coolskin ne de cruzer(onu da oda arkadaşımdan biliyorum,oda boyun altında defalarca git gel yapıyor) kıyaslanamaz...
  • @MACH25, valla unutmuşum bu sözümü

    En kısa sürede geliyor
  • Bende bu traş makinasını (Philips Philishave HQ 7782 Traş makinası) 3-4 yıldan beri kullanıyordum. Fakat bunun içindeki şarz edilen bataryası ömrünü tamamladığı için sık sık kapanıyor. Acaba bunun şarz bataryasını nerden alabilirim. Bukonuda yardımcı olabilirmisiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haze65

    Bende bu traş makinasını (Philips Philishave HQ 7782 Traş makinası) 3-4 yıldan beri kullanıyordum. Fakat bunun içindeki şarz edilen bataryası ömrünü tamamladığı için sık sık kapanıyor. Acaba bunun şarz bataryasını nerden alabilirim. Bukonuda yardımcı olabilirmisiniz.

    Aynı sorun bende de var. 8 senedir kullanıyorum. Pilinin değişmesi gerek. Bakalım servisle görüşeceğim.
  • febahadir kullanıcısına yanıt
    o batarya sorunu gibi görünüyor ama kartla ilgili bir sorun cihaz tamamen doluda olsa düğmeye basıyosun bir anda pil bitiyor yani doldurduktan sonra çalıştırıp traş bitene kadar kapatmaman lazım.ben açıpğ pilini değiştirdim yine aynı sorun devam etti.bu makine orjinal hollanda üretimi şuan 1000 tl lik cihazlarından bile daha kaliteli yapılmış.şuan bulsanız gözü kapalı 1000 tl ye alın.üretimi çoktan durdu.şuan çin tesislerinde üretiliyor.cihaz bozuldu bıçağı hala kör olmadı kafadaki hassasiyet hala bişey kaybetmedi.aynı eski sony video cihazları gibi safkan.
  • Tesekkürler harika inceleme olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu traş makinasını (Philips Philishave HQ 7782 Traş makinası) 8-9 yıldan beri kullanıyorum. 1 kez bıçak değiştirdim. Fakat bunun içindeki şarz edilen bataryası şarjı ful doldurmama rağmen ilk traştan sonra kapanıyor. batarya ömrünü tamamladığı için sık sık kapanıyor. Acaba bunun şarz bataryasını nerden alabilirim. Bukonuda yardımcı olabilirmisiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavroli

    Bende bu traş makinasını (Philips Philishave HQ 7782 Traş makinası) 8-9 yıldan beri kullanıyorum. 1 kez bıçak değiştirdim. Fakat bunun içindeki şarz edilen bataryası şarjı ful doldurmama rağmen ilk traştan sonra kapanıyor. batarya ömrünü tamamladığı için sık sık kapanıyor. Acaba bunun şarz bataryasını nerden alabilirim. Bukonuda yardımcı olabilirmisiniz.

    Hocam Zengin Teknik'e sorun derim.

    http://www.zenginteknik.com/iletisim/
  • Philps marka yok ama bi sorayim. Teşekkürler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.