Şimdi Ara

Philips - Sony - Samsung

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, Uydu + DVD + PC bağlantılarında kullanılmak üzere bir LCD TV almayı düşünüyorum... Şu 3 marka ve model arasında kaldım. Uzun süreli araştırmalarım sonucu; ancak büyük kararsızlık içindeyim. Az da olsa anladığım için ürünü almak konusunda titizleniyor, aldıktan sonra da beğenmediğim bi görüntü görüp içime sinmeme olasılığı nedeniyle bi türlü bu üç ürün arasında bi tercih yapıp alamıyorum...
    Philips 42 inch 7403 modeli ile, Samsungun 6 serisi 40 inch olan 656 modeli ve malum sony nin 40-x3500 modeli arasında tamamen kararsızlık içindeyim... Samsung ve Philips arasında herhangi bir fiyaty farkı yok. Her ikisini de 2300 YTL'ye buldum. Bunlardan sadece sony 40x3500 fiyat olarak pahalı. Görüntü kalitesi olarak da Samsung yerine philips ilk bakışta lınmaya müsait gibi geldi. Sony'de ise sadece 5 yıl garanti ve kaliteli panel var. Görüntü bakımından bu üç cihazı da yan yana gördüm özellikle sony ve philips dip dibe idi. samsung ise bir alt rafta....
    Sizce bu üç modelden hangisini almak daha evla olacaktır??? Tüm forumu okudum nerdeyse. Bu nedenle daha kısa ve açıklamalı nedenleri belirtirseniz benim karasızlığım için ilaç gibi olacaktır... Lütfen cevapsız bırakmayın.
    Bu arada süre kısıtlamam yok hemen yarın gidip alacağım demiyorum.
    Philipsi fiyat ve görüntü kalitesinde diğer iki TV'dan daha yüksek olması nedeniyle tercih edecek gibiyim.
    (Yılbaşı yada bayramı bekleyeyim mi ? Philipsin kampanyası yakın zaman içinde bitebilir dediler. Bekleyelim derken kampanya fiyatını kaçırmak istemiyorum...) (İnanın çok kararsızım)
    Bu da son not : Üç TV'den herhangi birini alabilecek kadar parayı biriktirmiş durumdayım...
    Tüm forum arkadaşlarımıza şimdiden teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrSpoil -- 7 Kasım 2008; 18:55:44 >







  • Sony 40x3500 diğer alternatiflerden bariz şekilde üstündür. Saygılar
  • 42" Philips 7403 kesinlikle.. 40" Sony V4000 le yan yanalardı, aynı HD filmi Philips akıcı yumuşak geçişlerle oynatıyorken Sony'de hareketli sahnelerde kesik kesik bir gösterim vardı ve çok barizdi. 100Hz ve 3 Ms olan 7403 tavsiyemdir eğer 40" in üzerinde alacaksanız..
  • Samsung656 Sonyx3500 karşılaştırmak olmaz Sonyx3500 Toshıba zf , Karşılaştır , Saygılar.....
  • Tereddütsüz sony nin 40-x3500 modeli

    Ben şuan samsung kullanmama rağmen. sony nin bu modeli diğerleri ile kıyaslanamaz.

    Ben sony 46X3500 ile Samsung 46F86BDX arasında kalmış ve samsungu seçmiştim. bir yıl kadar önce. Fiyatları aynı idi.

    Halen de samsung tan memnunum. Samsungu seçme nedenim tepkime süresi idi o dönemde en düşük samsungun bu modeli ve 6ms idi.
  • Arkadaşım, Toshiba gurubunu da işin içine katarsam ben biterim walla... Bu üç model arasında kalmışken bir de 4.'yü eklemek benim için hakikaten zor olacaktır eminol.
  • O kadar cevaptan sonra hala kararsızmısınız?
    Bu 3 model arasında kesinlikle SONY
    quote:

    Orjinalden alıntı: DrSpoil

    Arkadaşım, Toshiba gurubunu da işin içine katarsam ben biterim walla... Bu üç model arasında kalmışken bir de 4.'yü eklemek benim için hakikaten zor olacaktır eminol.
  • Sn. Gorkie çok yanlış bilgi sahibisin.bunun neticesinde de çok bariz yanlış yönlendirmelere gitmektesin.peki yanlışların neler;

    1- Kıyaslama yapılan tv ler arasında V serisi yok. O nereden çıktı.7403,656,x3500 modeller bunlar.sen bu modeller arasında tutup 7403 en iyisidir dersen bu işi bilenler sana ancak gülerler.

    2- 7403 3 ms demişsin.bu sadece bir yalandır. Bu işte en iyi olan Sharp 6ms den aşağı inememiştir.sen bu rakamların uydurma olduğunu daha anlayamamışsın.7403 ü x3500 den iyi bulman normal.çünkü bilgin sadece kağıtta yazanlar ölçüsünde.

    3-
    quote:

    HD filmi Philips akıcı yumuşak geçişlerle oynatıyorken Sony'de hareketli sahnelerde kesik kesik bir gösterim vardı


    Böyle bir şeyin olma ihtimalı 0.(ancak hafif bir flulaşma görülebilir) bunu V serisinden aşağıda olan S,D serileri bile yapmazken bu serilerden çok daha iyi olan V serisi üstelik HD kaynakta nasıl olacak da yapacak merak ediyorum???


    Saygılar




  • @Üniversteli: 7403 3 ms demişsin.bu sadece bir yalandır. Bu işte en iyi olan Sharp 6ms den aşağı inememiştir. +Kağıt üstü değerler sizi kandırmasın Sahrp AVs yokki bunlarda ms değerleri 8 altı olsun özellikle phılıphs ve Samsung acayip sallıyorlar....
  • Philips 42 inch 7403.
  • Phılıps modellerinde Picture in Picture özelliği yoktur. İki ayrı kaynaktan görüntüyü izlemek isterseniz diğer iki modeli tercih ediniz.
  • Bu çift tuner varlığı ince bir detaydı gözümden kaçan.... Teşekkürler msc53
  • quote:

    Orjinalden alıntı: universteli

    Sn. Gorkie çok yanlış bilgi sahibisin.bunun neticesinde de çok bariz yanlış yönlendirmelere gitmektesin.peki yanlışların neler;

    1- Kıyaslama yapılan tv ler arasında V serisi yok. O nereden çıktı.7403,656,x3500 modeller bunlar.sen bu modeller arasında tutup 7403 en iyisidir dersen bu işi bilenler sana ancak gülerler.

    2- 7403 3 ms demişsin.bu sadece bir yalandır. Bu işte en iyi olan Sharp 6ms den aşağı inememiştir.sen bu rakamların uydurma olduğunu daha anlayamamışsın.7403 ü x3500 den iyi bulman normal.çünkü bilgin sadece kağıtta yazanlar ölçüsünde.

    3-
    quote:

    HD filmi Philips akıcı yumuşak geçişlerle oynatıyorken Sony'de hareketli sahnelerde kesik kesik bir gösterim vardı


    Böyle bir şeyin olma ihtimalı 0.(ancak hafif bir flulaşma görülebilir) bunu V serisinden aşağıda olan S,D serileri bile yapmazken bu serilerden çok daha iyi olan V serisi üstelik HD kaynakta nasıl olacak da yapacak merak ediyorum???


    Saygılar


    Sn. universteli çok doğru bilgi sahibisin.bunun neticesinde de beni kendine muhattap etmek durumunda bırakıyorsun.hadi bakalımm doğruların neler;

    ?

    Herkes fikrini kimseye sataşmadan belirtebilir. Bu forumda inanıyorum ki demokrasi var. Size iyi günler..




  • quote:

    Bu forumda inanıyorum ki demokrasi var



    Çok doğru.sana yanlış bildiğin şeylerin doğru olanlarını açıkladım. Demokrasiler de yanlışı savunmak ta yoktur !!! .Bir kaç yerde daha bu tür yazılarını gördüm.yine o yazılarında da yanlış olan şeyleri savunuyordun.ben ise senin insanları yanlış yönlendirmemen ve gerçek olanı senin de bilmen için sana doğruları anlattım.Sen ise kalkmış "beni seninle muhattap etmek zorunda bıraktın" gibi saçma bir cümle kullanıyorsun. Ben ise senden özür dilerim senin gibi biri için zahmet edip doğruları anlatmaya çalıştım,emek verdim halbuki ne gerek vardı. Şimdi gönül rahatlığıyla Philips in 3 ms yalanını istediğin yerde savunabilirsin. Tarafımdan sana yanlış yazdığına dair bir açıklama gelmeyecektir.


    Saygılar




  • Konuyu açan sevgili arkadaşım, sen x3500'e pahalı demişsin bende sana makul olanı örnek gösterdm,ben gittim gördüm aynı HD filmde arabalı sahneler vardı Philips'de bariz 100Hz'den olsun yalanda olsa 3 Mslik tepkime süresi olsun, daha yumuşak geçişlere sahip bir görüntüsü vardı, Sony'de kesik kesikti.. Bunu konuştum Teknosa'daki satıcı arkadaşla hatta. Çünkü ben bile şaşırmıştım..Philips bu bakımdan önde. Seçimini yap kararını ver.Hayırlı olsun..
  • benim bildigim tepkime suresi olayi söyle:
    örneğin bir markanin bi modelinde turucudan kirmiziya gecis süresi 3ms ancak ayni tv de maviden yesile gecis 8ms oluyor. firmalar en dusuk degeri veya ortalamayi yaziyor.
  • Arkadaşlar bugün 5. kez gidip İzmirin pek çok yerini daha turladım... hafta sonunu fırsat bilip forumları taramam da cabası
    Forumlar ve diğer arkadaşların tavsiyesi Sony 40-kdl-x3500'de yoğunlaşmasına rağmen philips 42pfl7403'de daha az parlak görüntü olmasına rağmen daha net ve detayların daha bi seçebilir olduğunu gördüm. Eğer atladığım birşey varsa bildirirseniz sevinirim. Bu hafta içinde TV'u almayı düşünüyorum. Muhtemelen de Philips olacak gibi. Fiyat : 2300 bulabildiğim en düşük bayii fiyatı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gorkie

    Konuyu açan sevgili arkadaşım, sen x3500'e pahalı demişsin bende sana makul olanı örnek gösterdm,ben gittim gördüm aynı HD filmde arabalı sahneler vardı Philips'de bariz 100Hz'den olsun yalanda olsa 3 Mslik tepkime süresi olsun, daha yumuşak geçişlere sahip bir görüntüsü vardı, Sony'de kesik kesikti.. Bunu konuştum Teknosa'daki satıcı arkadaşla hatta. Çünkü ben bile şaşırmıştım..Philips bu bakımdan önde. Seçimini yap kararını ver.Hayırlı olsun..




    Fiyatlar arası fark 300 lira. Pahalı olan sony ancak ilk mesajda da belirttiğim gibi her 3 TV'u da alabilecek kadar para biriktirdim.
  • Arkadaşlar hala yardımlarınıza ihtiyacım var... ve Hala TV'u alabilmiş değilim... Ltf değerli bilgi ve yorumlarınızı eksik etmeyiniz. Forum guruları da ltf yardımcı olsunlar da hep beraber alalım şu TV'yi...
  • 2300lük bir tvyi nasılda 3300lük (minimum fiyat o da bulabilirsen... x3500 için) bir tv ile karsilastiriyorsunuz anlamak mümkün degil....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proffesor -- 10 Kasım 2008; 22:28:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.