Şimdi Ara

PHILIPS Xenium 9@9u kullanan var mı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
183
Cevap
1
Favori
44.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende anneme beyazından almayı düşünüyorum

    en uygun fiyat teknosada sanırım 170tlhttp://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010885&CS_Category=_PHILIPS299&CS_Catalog=_TELEKOM#

    teknosadan aldığımız cihazlar distribütör garantili mi?

    uzun zamandır kullanıcı yorumları yazılmamış, memnun mu kullanan arkadaşlar?
  • benim telefonum suya düştü, kurcaladım ve sorun oldu vs vs. konu bu değil.

    sadece mp3 player olarak kullanıyorum artık. Yani ekranı görmüyorum ama mp3 açmak kolay olduğu için onu becerebiliyorum. Ama ekranı görmediğimden hafızaya yüklediğim mp3 leri nasıl listeye ekleyeceğimi unuttum.

    varmı yardımcı olacak bi arkadas?
  • yok mu bi yardım eli :s
  • valla listeye şarkı eklemek çok zor ben ekranı görerek bile zor yapıyorum :)
    mp3 kısmında soltuş(seçenek)->bir alta in yön tuşuyla->sol tuş->sol tuş->büyük ihtimal hafıza kartından çalıyorsundur->iki defa alt tuş yön tuşlarıyla->bir kere sağ yön tuşu (oto oluşturma listesini kapatıyorsun)sende açıkmı kapalımı bilmiyorum açıksa kapatırsın kapalıysa açarsın.
    normalde kapalı olması gerekir.
    ->soltuş okeyliyosun ->sağ tuş geri diyosun şuan yine mp3 ekranındasın
    soltuş->soltuş ekle diyosun->eğer mp3 lerin mymusic içindeyse 2defa yöntuşlarıyla aşağıya basıyorsun->okliyosun başka folder çine atmadıysan ->ok yapıyosun komple çıkıp kırmızı kapatma tuşu mp3 lerini çalabilirsin.

    telefonun şarj süresinde problem yaşayan arkadaşler 2 adet teknosadan almıştım 8 ay kadar oluyor, şarjı nasıl denerseniz deneyin bir süre sonra 3-5 günde bitmeye başlıyor, hiç üzülmeyin tamamen üzerindeki yazılımdan kaynaklanıyor.telefonu yetkili servise şarjının 3-5 günde bittğini söyleyerek verdiğinizde yeni yazılımı yüklüyorlar 2-3 gün içinde telefonu teslim ediyorlar.garanti kapsamında olduğundan hiçbir ücreti yok.yazılım yüklendikten sonra 2 telefonumfdada süre 15 gün üzerine çıktı.şuan 20 gün civarında şarj ediyorum heralde (tam şarj zamanını bile hatırlayamıyorum :) ) ayrıca yeni yazılımı yükletince kabloyla senkronizasyon programıda çalışmaya başlıyor(problemsiz video aktarmaları için)
    yazılım yükletmeden önce çok canımı sıkmasına rağmen şuan memnunum,yazılım güncellemesinden sonra tavsiye ederim.




  • Telefonu 1 aydır kullanıyorum. Şarjı yaklaşık 6 gün gidiyor. Şarj ettikçe kullanım süresi uzuyor gibi. Günlük en az 45dk telefon görüşmem oluyor. 25-40dk'lık git-gel yol da da müzik dinliyorum.
    Fabrikasyon ayarlarında hoparlör sesi ve kulaklık sesi az geliyor. Mühendis modunu kullanarak "ses ayarları" sekmesinden kulaklık veya normal mod ayarlından 16 level parametreyi yükseltin. Fabrika ayarlarında 172 küsür felan yazıyor. Bu ayarı maksimum 255'e çıkartabiliyoruz. Ben 255 yaptım ses seviyesi çok yükseldi.255 değeri bazı parçalarda çok tiz verebiliyor. Yüksek olsun kaliteli olsun derseniz 3D surround ayarından Mod2 seçin. Ekolayzırdan da ayar verebilirsiniz. 3D surround açıkken şarjı daha çabuk biter. Yine mühendis modundan kamera için ve java için ayarlar yapılabiliyor. Java ayarlarına pek girmeyin derim. Başka bi forumda java yüklemek için java modunu değiştiren bir kullanıcının cihaz yazılımının çöktüğünü okudum. Java ayarlarına ben de bakatım ama uygulama seçip aktifleştirmedim. Diğer telefonlardaki gibi bir java sistemi olmadığı için klasik java oyun ve programlarını yükleyemiyoruz... Yazılım güncelleme olayı bayağa iş görüyor. Ben güncellemeyi kendim yaptım. Sorunsuz çalışıyor.

    Mühendis modu için : *#3646633#



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviAlize -- 26 Ağustos 2009; 23:43:23 >




  • Siyah olan zemin rengini değiiştirme şansımız var mı ? Ayarlarda bulamadım böyle bir özellik. Siyah zemin üstüne beyaz karakterle yazmaya gözüm alışmadı.
    Bir de bu telefona oyun yüklemek büyük sorun. 20 tane java oyun yükledim ama ancak 1-2 tanesi çalıştı. Yüklediğim oyunlar mı uyumsuz acaba. Oyun için link verebilecek arkadaş var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi all_blue -- 27 Ağustos 2009; 14:08:10 >
  • Bilgisayara Com Port üzerinden bağlanmama olayını ben de yaşadım, ama geçen gün bir siteye denk geldim ve gördüm ki Windows XP sp2'den yukarısında çalışmıyor.. evimdeki ve işyerimdeki bilgisayarlar sp3, bunlarda çalıştıramadım, fakat ablamın bilgisayarı sp2 ve ilk denememde çalıştı... ayrıca Philips'ten gelen bir mail'de Vista desteklemediğini de yazmış.. Herhangi bir yaması var mı bilemiyorum ama.. Varsa ben de edinmek isterim =)

    bir de şu güncelleme olayı nasıl oluyor ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supersix -- 11 Eylül 2009; 10:08:46 >
  • Bu telefona java oyun veya program yüklenmiyor mu gerçekten?
  • Kaç saat mp3 dinlenebilir?
  • Arkadaşlar yaklaşık 5,5 saat höparlör üzerinden fm radyo dinledim ,
    yaklaşık 1 saat kulaklıktan radyo dinledim
    yaklaşık 1 saat höparlör üzerinden mp3 dinledim
    yaklaşık 3 saat kulaklıktan mp3 dinledim
    yaklaşık 20 dakika video izledim,
    yaklaşık 30 adet fotoğraf çektim
    20 dakika telefon görüşmesi yaptım
    10 adet oyun yükledim
    ve yaklaşık olarak yarım saat oyun oynadım,
    biraz bt ile veri gönderdim
    ve şarjı bitti.
    bu arada tüm bunlar 1,5 gün içerisinde oldu.
    Bana göre şarj performansı son derece yeterli ,
    alacak arkadaşlar bu konuda hiçbir şüphe duymasın...
  • Arkadaşlar daha önce avea hattımla 3 hafta giden şarjım; hattımı turkcell'e taşıdıktan sonra en fazla 2 hafta gitmeye başladı. Oysa konuşma sürem aynı sayılır. Benzer şekilde şarj süresindeki düşme babamın nokia telefonunda da oldu avea'dan turkcell'e geçince. Sanırım 1800 mhz 900 mhz farkı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xuye

    Arkadaşlar daha önce avea hattımla 3 hafta giden şarjım; hattımı turkcell'e taşıdıktan sonra en fazla 2 hafta gitmeye başladı. Oysa konuşma sürem aynı sayılır. Benzer şekilde şarj süresindeki düşme babamın nokia telefonunda da oldu avea'dan turkcell'e geçince. Sanırım 1800 mhz 900 mhz farkı.



    nasıl 3 hafta yaw?? daha 13 günü geçemedim ben.. az konuşayım çok konuşayım farketmiyor. ben de tcell-avea kullandım.. hep aynı..
  • Arkadaslar yukardaki muhendis moduna girdim ayarlar yaparken telefon kapandi ne ayara girdigimi hatirlamiyorum ama telefon daha acilmiyor. Philips yazisi geliyor sonra o ekrandayken sonuk hale geliyor ve ekran kapaniyor. . . Nasil duzeltebilirim acil yardim !!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 8

    Arkadaslar yukardaki muhendis moduna girdim ayarlar yaparken telefon kapandi ne ayara girdigimi hatirlamiyorum ama telefon daha acilmiyor. Philips yazisi geliyor sonra o ekrandayken sonuk hale geliyor ve ekran kapaniyor. . . Nasil duzeltebilirim acil yardim !!!


    hiç uğraşmadan başarı servisine gönder. formatlayıp sana geri yollarlar...
  • telefon güzel ama dokunmatik ve ses olayıda nasıldır bilemem.
    wifi yoktu demı bunda
  • Konuyu açan arkadaş kusura bakma daha önce philips kullanmadığım için bu bölüme girmiyordum.Konuyu açalı bayağa olmuş ancak telefonla ilgili fikirlerimi söyleyebilirim.En azından şu dönemde almak isteyen arkadaşlara faydası olur düşüncesindeyim Telefonu Ocak 2009da aldım.Daha önce hep Nokia kullandığım için tabiki tereddütlerim vardı ancak Nokia kalitesini ve kullanım kolaylığını beklemeden aldım.(ihtiyacıma göre aldım yani).Sonuç olarak;

    -Menü kullanımı kolay(Nokia'ya benziyor)
    -Ekstra olarak hoşuma giden özellikler;Telefonun kendini otomatik kapatıp-açması(pil tasarrufu yapmak isteyenlere),modem olarak kullanılabilmesi.
    -Şarj olayına gelince aldığım günden bugüne kadar ki kullanımımda
    -Çok mesajlaştığımda ve kısa görüşmeler yaptığımda 7 gün gitti.
    -Az mesajlaşma ve kısa görüşmeler yaptığımda 9 gün gitti.
    -Bir de denemek için birkaç sefer yaptım.Telefona nerdeyse dokunmadım arada arayan soran var mı mesaj atan var mı diye baktım ve bu süre içerisinde de en fazla 7-8 mesaj attım belki 1-2 kerede kısa görüşme yaptım ve bunun sonucunda 11.5 gün gitti.
    -Görüşme yaparken karşı tarafı duymama gibi ya da az duyma gibi bir problem yaşamadım.(mutlaka yaşayan vardır)
    -MP3 çalma ve radyo sesi fena değil.Çokta iyi değil ama idare eder.
    -Bu fiyata bu telefon bence çok iyi.Çünkü diğer markalarda bu fiyata bu özellikler biraz zor bulunur.

    Son söz;telefondan memnunum çünkü istediğim ihtiyaçlarımı karşılıyor.(zaten ikinci hat için kullandığımdan fazlasıyla yetiyor)




  • Arkadaşlar ben de bu telefonu 2 aydır kullanıyorum, pil ömrü 5-6 gün civarında, ben sadece konuşuyorum, diğer özellikleri hiç kullanmıyorum, mesaj hiç yazmam, aylık ortalama 5 saat (aranan-arayan toplam) konuşmam var, sürekli bluetooth kulaklıkla kunuşuyorum, acaba kulaklık pil ömrünü bu kadar kısaltır mı, yoksa benimkine de yeni yazılım mı yüklenmeli?
  • Arkadaşlara bir sorum daha olacak: bluetooth kulaklık devredeyken ben neye ayarlarsam ayarlayayım telefeon sadece kendi bildiği müzikle çalıyo, arandığında titreşmiyo veya başka müzik çalmıyo, bu normal gelmedi bana, yazılım gerekir mi?
  • Ortalama 4 ayda bir cevap yazıldığına göre benim sorularımın cevaplanması için 4 ay kaldı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.