Şimdi Ara

PHILIPS Xenium 9@9u Şarj Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba PHILIPS Xenium 9@9u telefonun satın aldım daha 3 gün oldu ve şarjını aldıgım gun fulledım gece taktım sabaha kadar doldu ve aldım kullanmaya basladım ve hafta sonu olarak tam 2 gün içerisinde bitti normal telefonlardan hiç bir farkı kalmadı acaba bir problemmı var yoksa baska bır sıkıntımız mı var bu konuda bilgi verir ve yapmam gereken nedir yada sunu sormak isterim sarj ettikce acılma diye birsey soz konusumudur ilk 2 gun gıder sonrakı sarjda 4 gun sonrakınde 6 gun gıbı bırseymıdır yoksa telefonumda bir arızamı bulunmaktadır. Bilgi alırsam cok sevınırım şu anda madur bir şekilde bir cevap bekliyorum. İlgilginize teşekkürler iyi çalışmalar...



  • bana pazartesi geldi, çarşamba akşam bitti şarjı, perşembe günü 11,31 de doldurdum, bugün 20,04 pzt. bir kademe düştü şarj göstergesi.

    3 şarjda pil kendini bulur deniyor genelde, ikinci kez doldurup dene bir de..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 20 Nisan 2009; 14:22:12 >
  • evt bataryayı biraz kullandıktan sonra gerçek performansını görebilirsin 2-3 şarj dan sonra gene aynı olursa aldığınız yere bi götürürsünüz
  • ekran ayarları ile ilgili de olabilir.

    http://forum.donanimhaber.com/m_23300471/mpage_3/key_/tm.htm :
    quote:

    Orjinalden alıntı: tahrix


    quote:

    Orjinalden alıntı: dragotreis

    burası, hepsi burda yorumları, hızlı al yorumları, şikayet var.. hepsine baktım.

    4-14 gün arası şarj süresinden bahsediyorlar. hangi birine inanacağız ki?

    telefonun ekran ışığı 5te ıolursa ve arka planda hareketli resim varken bataryanın şarj süresini kısaltıyor. tavsiyem ışığı 1-2 seviyelerinde kullanın.




  • Benim şarjım 3 haftayı buluyor. Geçenlerde arabamı satılığa çıkarttım bu nedenle arayan çok oldu pazarlıklar vs. epey konuşmama karşın 15 gün gitti. Ben hiç usb ile şarj etmedim ama. Her zaman şarj tamamen bittiğinde ve telefon kapalıyken adaptörü ile şarj ederim. Philips müşteri hizmetlerini de aradım bu konuda ve onların da tavsiyesi bu oldu arkadaşlar.
    *Bir ihtimal yazılımsal bir sorununuz olabilir sizlerin telefonlarında, servise bir danışın eğer dediğiniz kadar ciddiyse sorununuz arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuye -- 21 Nisan 2009; 22:04:09 >
  • BENDE AYNI SORUN NEDENİYLE ARAŞTIRMALARA BAŞLADIM İLK BULDUĞUM YANIT YAZILIMSAL SORUN DİĞERİ İSE ZAMANLA AÇILACXAĞI GÖRÜŞÜ TELEFON İİ HOŞTAA ASIL ÖNEMLİ KISMI BENİM İÇİN ŞARJDI ODA DAHA GEÇER NOT ALAMADI BENDEN . VARSA BİLGİSİ OLAN AYDINLATIRSA SEVİNİRİM..
  • Arkadaşlar laptop üzerinden şarj oluyorsa birde o şekilde deneyin eğer şarj oıluyorsa problem şarj cihazındadır.
  • Arkadaşlar en son 23 nisanda şarj ettim. şuanda tek çizgide tahminim cumaya kadar gider. 3 gün önce düştü tek çizgiye çünkü. Böylece 3 haftayı bile geçebilirim 1-2 günle bile olsa. Şarjımı yukarıda anlattığım gibi yapıyorum. Ancak arkadaşlar çok müzik dinleyip 5-6 saat konuşarak uzun şarj da beklemeyin lütfen. Müzik dinlemek video ve resim çekmek uzun konuşmalar ve mesaj yazmak hep şarjdan götüren unsurlar. Başka telefonlarda 1-2 gün giden şarjınıza karşı philipsden 1 ay beklemeyin en fazla benzer koşullar için 1 hafta bekleyin. Başka telefonlarda 1 gün giden şarjınız için bu telefondan da en fazla 4-5 gün bekleyin. Kullanım koşulları önemli yani.
  • Bazı yorumlara göre tam şarjla ortalama bir kullanım ile 10 günden fazla kullanılabilen bir telefon,bu model telefonu (PHILIPS XENIUM 9@9k) şarj kapasitesini düşünerek aldım,

    fazla telefon kullanmam (günde 10-15dk) şarz ömrü 2-3 günü geçmiyor.
  • Arkadaşlar daha önce avea hattımla 3 hafta giden şarjım; hattımı turkcell'e taşıdıktan sonra en fazla 2 hafta gitmeye başladı. Oysa konuşma sürem aynı sayılır. Benzer şekilde şarj süresindeki düşme babamın nokia telefonunda da oldu avea'dan turkcell'e geçince. Sanırım 1800 mhz 900 mhz farkı.
  • Benimde Şarjım ortalama 8-10 gün arası gidiyor.Çok az kullanırsam 11.5-12 gün gidiyor.Telefonu aldığımdan beri şarj problemi yaşamadım.(Ocak 2009da aldım)
  • bu telefondan nerde bulabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.