Şimdi Ara

Philips Xenium X710 Dual SIM Kart 3MP Kamera 8GB 1 Ay Bekleme Süresi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
18.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İyi harbiden.. düzgün firma anlayışına katılmasamda iyi geçmiş olsun.. kesin çift hat modundaki problem yüzünden toplatma kararı almışlardır. Sahetekarlara verdiğim telefonu başarıdan almadım bile. ciğerlerinden çıksın haram olsun. Milletin parasını ve vaktini gasp ediyorlar onlara destek olan ithalatcılar devlete kadar ciğerlerine yapışsın. Dönek aşağılık yaptığı gaspı kanun boşlukları ile üstünü örten bir firma, ve telefon bölümü battı.. Allaha şükür millete çöp satarsan böyle olur sonun. ne işin var telefonla adam gibi tv ile uğraş otur aşağıya..

    quote:

    Orijinalden alıntı: fatihertekin159

    TEKNOSADAN ALMIŞ OLDUĞUM PHİLİPS X710 CEP TELEFONUM ARIZALANDIKTAN SONRASI VE TEKNOSAYA İADE MACERASI PART 4


    BU GÜN 8 AĞUSTOS DÜN İTİBARİ İLE TEKNOSADAN ALMIŞ OLDUĞUM PHİLİPS X710 TELEFONU VERİP YERİNE 100 TL EKLEYİP SAMSUNG MONTE ALDIM.

    PHİLİPS DÜZGÜN FİRMA ANLAYIŞI SERGİLEYİP BU CİHAZLARI TOPLAMA KARARI ALMIŞ. TABİKİ TEKNOSA PARA İADESİ YERİNE HEDİYE ÇEKİ VERME YOLUNU SEÇTİ AMA BUNA ŞÜKÜR.

    YİNEDE BİZİMLE İLGİLENİP İŞİMİZİ GÖREN TEKNOSA HALİL e TEŞEKKÜR EDERİZ.

    BAŞARI SERVİSİN TELEFONLARI YAPTIM DİYEREK GÖNDERMESİ İŞİN ENTERESAN KISMI .







  • Philips'e teşekkür ederim. Telefonlarını alıp ücretini iade ettiler.
    Özellikle şarj bakımından iyiydi keşke daha özenli bir şekilde çıkarsalardı piyasaya.
  • fatihertekin159, öncelikle bu macerandan dolayı geçmiş olsun diliyorum. Yazdıklarını roman okur gibi okudum valla başına gelenler bir yana olayı anlatış şeklin ve romansal kelimeler seçişin o uzun paragrafları su gibi okuttu, ayrıca paylaştığın için teşekkürler.
  • philips x710 cep telefonu 2. hat çalışmıyor ve 2. imei sorunu var imei tutmuyor sakın almayın saygılar ben aldım pişmanım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özcanelektronik -- 29 Eylül 2010; 14:16:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkwinduck

    fatihertekin159, öncelikle bu macerandan dolayı geçmiş olsun diliyorum. Yazdıklarını roman okur gibi okudum valla başına gelenler bir yana olayı anlatış şeklin ve romansal kelimeler seçişin o uzun paragrafları su gibi okuttu, ayrıca paylaştığın için teşekkürler.

    AMACIM İNSANLARI BU BÜYÜK FİRMALARIN VAHŞETİNDEN KURTARMAK.
    BEN ŞAHSEN ARTIK TEKNOSA VE HEPSİBURADA GİBİ YERLERDEN ALIŞVERİŞ YAPMAM. İSTERİM Kİ KİMSE YAPMASIN VE BU VAHŞİ FİRMALAR KENDİLERİNE YA ÇEKİDÜZEN VERSİN YADA KIRKLARELİ TEKNOSA GİBİ KAPANSIN GİTSİN.

    BU FİRMALARDAN BİR ÜRÜN ALDIĞINIZDA VE BOZULDUĞUNDA SANKİ KULLANICI O ÜRÜNÜ BİLEREK BOZMUŞ GİBİ DAVRANIYORLAR. OYSA HİÇ KİMSE ALDIĞI CİHAZI BİLEREK BOZMAK İSTEMEZ . ELBETTE KAZALAR OLABİLİR . KULLANICI ALDIĞI ELEKTRONİK CİHAZI SUYA DÜŞÜRÜR İSE BU ZATEN GARANTİ DIŞIDIR VE ÜCRETSİZ TAMİR EDİLMEZ. AMA BUNU BU BÜYÜK FİRMALAR KEDİ LEHLERİNE KULLANIP ÜRÜN SATTIKLARINDA O ÜRÜNÜN SORUNUYLA ARTIK KULLANICIYI BAŞBAŞA BIRAKMAKTA.

    ZATEN FARKINDAMISINIZ BİLMEM. ARTIK ÇOĞU ÜRÜNÜN NE YAZILIMI DÜZGÜN ,NE PLASTİĞİ NEDE ELEKTRONİK MALZEMELERİ KALİTELİ. BEN ŞAHSEN ALDIĞIM HİÇBİR ELEKTRONİK ÜRÜNDEN İSTEDİĞİM RANDIMANI ALAMIYORUM. İKİNCİ BİR DURUMDA ŞU Kİ ARTIK ELEKTRONİK MALZEMELERİ AÇILMAYAN YAPIŞIK AMBALAJLARDA SATIYORLAR . NEDEN PEKİ?
    ŞUNUN İÇİN : ALDIĞIMIZ ÜRÜNLERİ ARTIK ÇOĞUNLUKTA İNTERNETTEN SİPARİŞ EDİYORUZ SANKİ DAHA UCUZA GELİYORMUŞ GİBİ. İNTERNETTEN ALDIĞIMIZ ÜRÜNLERİ 7 GÜN İÇİNDE İADE HAKKIMIZ VAR VE AMBALAJI AÇILMIŞ ÜRÜNLERİ KABUL ETMİYORLAR.

    E PEKİ ÜRÜNÜ NASIL DENEYECEĞİZ? İŞTE İNSANLARI VE KANUNLARI KANDIRMANIN YOLLARI BUNLAR. ÜRÜNÜ ALDIN AÇTIN A BİR BAKTIN İSTEDİĞİN GİBİBİŞİ DEĞİLMİŞ O ÜRÜN ELİNDE PATLADIIII.


    TÜRKİYEDE YAŞIYORUZ .. YÖNETİCİLER HABİRE KANUNLAR YASALAR BİŞİLER BİŞİLER ÇIKARTIYOR. HEPMİ KENDİNİZE LAZIM OLANLARI ÇIKARTACAKSINIZ. AZICIK HALK İÇİNDE BİŞİLER ÇIKSA YA. HAKİMİN BİRİ TÜRKİYEDE YASAL MİNİMUM GARANTİNİN 2 SENE OLDUĞUNU DUYUNCA ŞAŞIRIRMI???? YADA BİR ÜRÜNÜ İADE ETMEK İSTİYORSUNUZ DİYELİM TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ SANA ŞU SORUYU SORARMI? - GETİR BİZ DENEYELİM ???? DAHA TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNİN ŞARTSIZ CAYMA HAKKINDAN HEBERİ YOK . ÜRÜNÜ BEĞENMEDİM DEYİP GERİ YOLLAYAMAZMIŞIM. ÜRÜNDE İLLA BİR KUSUR OLMALI İMİŞ. ÖNCE KENDİLERİ KANUNLARI OKUSUNLAR DİYOR VE KINIYORUM. BÖLE BİR ÜLKEDE BU YÜZDEN ÇÖP SATSAN SATILIR..




  • Yeniden Merhaba,
    Teknosadan aldığım telefonun 3. kez yenisi ile değiştirilmesi sonucu, telefonun 2. hattı tekrar kapandı. Yine aynı sorun: imei numarası değişti ve bu sefer Philips'i arayıp bu ne rezalet diye başladığım söze, karşıdaki kişinin mahcup davranışı sonucu servise göndermeyi kabul ederek başarı servise gönderdim. 3 gün sonra telefonum hazır olmuştu. Sadece yeni yazılım yükleyerek sorunu çözdüler. Yaklaşık 15 gün oldu ve iki hattım da hala açık. Özellikle bu telefondaki ısrarım Yaklaşık 1 hafta- 10 gün giden pil ömrü ve iki hattın aynı anda açık olması. Bu özelliklerde alternatifi olmadığından kullanmaya devam. Şu anda talafonda bir sorun yok. Gayet de kullanışlı bir telefon. Yıllarca SE ve daha sonra Windows Mobile kullanan biri olarak bu telefonla tüm işlerimi yapıyorum. Java uyumu çok başarılı. Operamini ile internette ihtiyacım olan tüm sayfalara sorunsuz giriyorum. Bilgisayardan bluetooth ile sorunsuz internete bağlanıyorum. Bilgisayar senkronizasyonu gayet başarılı, outlook kişilerim aynı zamanda telefon rehberim. Verdiğim parayı biraz uğraşılar sonucu haketti diyebilirim. Önce bende kızdım ve iade etmeyi düşündüm fakat inatçı davranarak istediğim telefona kavuştum. İnşallah başka sorun yaşmam. Aslında bozulan telefon insanın soğumasına neden olacağından arkadaşların kızarak iade etmek istemeleri en doğal hakları. Bu telefonlarda ikinci hat problemi var ve şirket bu şekilde satıyor. Bunu bilerek almak daha mantıklı. Çünkü en son telefonu değiştirmek yerine servise göndererek benim sorunum çözüldü. Umarım şu an raflarda olan telefonlardaki bu sorunları çözmüşlerdir. Yoksa Philips markası adına bu ayıp çok büyük. Saygılarımla...




  • arkadaşlar bu modelin sıfırını veya ikinci elini almak istiyorum. fakat hiç bir yerde bulamadım. satmak isteyen veya elinde sıfır olan arkadaş varsa irtibata geçebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.