Şimdi Ara

Phoenix Bilgisayar. Lütfen göz atın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Birkaç çocukluk arkadaşı, hayallerimizi gerçekleştirmek için yola çıktık. El kadar çocukken başlayan oyun ve elektronik sevdamızın bizi güdülemesi ile birlikte, "Phoenix Bilgisayar" markasını yaratmak için firmamızı kurduk.
    Projemizi kendi ellerimizle hazırlayıp, kapı kapı "Melek yatırımcı" aradık. En sonunda projemize inanan, Türkiye'de ihtiyaç duyulduğunu fark eden bir yatırımcı ile işe başladık.
    Öncelikle Türkiyede Dijital Pazarlama, donanım, yazılım vb. konularda uzman kişileri bünyemize katarak haritamızı sağlam bir ekiple çizdik. Donanımhaber ailesinde emeği geçen ve bilgi birikimine güvendiğimiz bazı arkadaşlarla da temasa geçmiştik.
    Türkiyede bir ilk olacağını düşündüğümüz bir çok projemiz var. Öncelikli olarak Phoenix (Anqa kuşu/Simurg) efsanesinin evreleri olan 4 üst düzey performans cihazı hazırladık. Sessiz, kaliteli ve en yüksek performanslı ürünleri kullanmaya gayret ettik.
    "Gainward" gibi dünyanın en hızlı, en serin ve en performanslı ekran kartlarını üreten firma ile partnerlik sözleşmesi imzaladık. "Fractal Design" gibi en sessiz ve kaliteli kasa üreticilerinden biriyle partnerliğe başladık. Yıllardır ekipçe sizlerin arasındaydık.
    Elimizden geldiğince yardımcı olmaya ve sizlerden bilgi almaya çalıştık. Bundan dolayı firmamızı ilk olarak sizlere sunmak ve eleştirilerinizi duymak istedik.
    Dikkat edilmesi gereken nokta, en yüksek performansa, en kaliteli ürünlerle, sessiz biçimde ulaşma dileğimizin olması. Donanımhaber kullanıcıları içerisinden doğan bir Phoenix ailesinin, sizlerden kopuk biçimde çalışmalarını sürdürmesi söz konusu olamaz.
    Geleceğe yönelik birçok projemiz var. Bu projeleri de zaman içerisinde sizlerle paylaşacağız. Sizlerin önerilerine ve eleştirilerine çok ihtiyacımız var. Türkiye'de, dünya çapındaki firmaların üzerinde bir standart oturtmaya çalışıyoruz.
    Ürettiğimiz bütün sistemler 67 saat boyunca cihazı sonuna kadar zorlayacak testlerden geçiyor. Ürünlerimizin yanında driverların bulunduğu bir flash bellek yolluyoruz. Sistemlerimizde tamamen el işçiliği ve bizim üretimimiz olan, makaron kablolama ve örgü kablolama teknikleri sunuyoruz. Türkiye' den yola çıkan dünya çapında bir "Türk bilgisayar firması" hedefimiz var. Dünya üzerinde benzeri dahi olmayan projeler ile sizleri zaman içerisinde şaşırtmayı diliyoruz.

    Sizden dileğimiz, web adresimize (www.phoenix.com.tr ) uğrayarak, öneri, eleştiri ve/veya desteklerinizi bildirmeniz.

    Sorularınıza elimden geldiği sürece cevap vereceğim. Fakat benim de çalışıyor olduğumu göz önünde bulundurmanızı rica ederim.

    Saygılar,
    Özgün Berber
    Phoenix Bilgisayar
    CTO - Kurucu Ortak







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.