Şimdi Ara

php resim sayfası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • php dilinden anlamıyorum ama cok sayıda fotograf için en uygunu internetten 4 images (http://www.4homepages.de)i indirdim ve host agönderdim ama kurulumu tamamlayamıyorum sifre yanlıs gibi bişeyler yardım edebilecek varmı yada tavsiye edebileceginiz bi resim editoru?



  • 4images gerçekten harikadır. Veritabanındaki resimleri ekart olarak postalama imkanına da sahiptir. Öncelikle bu resim yönetim sisteminin 1 adet MySQL veritabanına ihtiyaç duyduğunu söyleyeyim. Veritabanını sunucu üzerinde oluşturup şifre verdikten sonra, 4images konfigürasyon dosyası içerisinde veritabanı ayarlarını düzenlemek gerekiyor. 4images i kurmuş olduğun ana dizin içerisinde config.php dosyası yer alıyor olmalı. Bu dosyayı aç ve aşağıdaki değişkenlerin, sunucu konfigürasyonuna uygun olarak yapılandırılmasını sağla.

    $db_servertype="mysql";
    $db_host="localhost";
    $db_name="database_name";
    $db_user="database_username";
    $db_password="database_password";

    ilk satırdaki ayar kuvvetle muhtemel mysql olması gerekiyor. localhost'da sorun çıkarmayacaktır. Sonda yer alan 3 parametre en önemlileri ve sırası ile kullanmış olduğun veritabanı ismi, veritabanına erişim için gerekli olan kullanıcı adı ve parolası bilgilerine ihtiyaç duyuyor.




  • kurulum işini hallettim sanırım su internetteki yavaslıktan dolayı zorlandım peki sayfayı kişisellestirebilirmiyiz
    banner falan degiştirdiklerini görmüstüm türkce yamasını nerden bulabilirim
  • Türkçe yamasını bende bulamadım ancak kendi çabamla bir kısmını türkçeleştirmeyi başardım. Tamamını çevirebilirsem, mutlaka bir yerlerde çekilebilir şekilde yer almasını sağlamaya çalışırım. Türkçe çevirisi olan arkadaşlar varsa mesaj atsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.