Şimdi Ara

Pi Coin (trende yerinizi alın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Btc'nin ilk çıktığı zamanlardaki gibi şuan kazım işlemi yapılıyor, 24 saatte 1 kere girip tıklıyarak kazım periyodunu çalıştırıyorsunuz.. Dikkat çekici projeye benziyor. en nihayetinde yatırım riskiniz de yok. uygulama indir, günlük login ol geç. yarın öbür gün prim yapar iyi ki dersin, yapmassa da siler geçersin...

    2019'un son çeyreğinde Stanford üniversitesinde okuyan 3 genç ile başladı proje.. 2021'in başlarında borsaya giriş planlanıyor, gelecek vaad eden bir coin olduğunu söylüyebilirim. Herhangi bi para ödemiyorsunuz, günlük girip 1 kere tıklayıp kazım yapıyorsunuz.. Belki 1 btc olamaz ama onun gittiği yoldan gidiyor kesinlikle.. Pi network yazıp uygulamayı indirebilirsiniz ref: hmdoz yazabilirsiniz refsiz kayıt olmuyor kesinlikle. Kaybedecek birşeyiniz yok çok hızlı büyüyen bir Coin belli bir seviyeye para ile satılabilecek, bu süreçte sizin kazdığınız pi'ler sizin artınız olacak..Özelden her türlü soruyu sorabilirsiniz..

    Hergün yeni gelişmeleri ekliyeceğim..

    ref: hmdoz







  • Bu pi coin isini forumda cok uplayan ovenini gordum tamam,iyi hoş ama neden Google play yorumlarda insanlar deli gibi bu uygulamayı kotulemis ,dolandırıcılık ile suçlamış burası şaşırtıcı doğrusu.
    Şahsen kendi düşüncem hiç bu işlere girmemekten yana bitcoin isine girerim ama daha 7mil kullanıcısı olan (sahte veya gerçek)
    bir siteye boş vaatlerde bulunan kişiler tarafindan yonlendirilip girecek kadar düşüncesiz olunmamalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kyc sistemi geldi(kimlik doğrulama), borsaya geçiş için birkaç ay kaldı denilebilir, çok az vaktimiz kaldı, kazabiliyorken kazmaya hemen başlayın! Ref: hmdoz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.