Şimdi Ara

Pİ ES Pİ ciler :) Bİ BURAYA BAKIN bEA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben psp almak istiyrm ama şuan pek fazla bilgiye sahip deiğilim onun için bilenlere danışmak istiyorm Şimdi harçlıklarımı biriktrdm vita alcak kadar param var ama ufak bi araştrma yaptm vita kırılmamış yani oyunları ücretli ve bende oyuna para vermek istemiyrm yani vita dan önce çıkan en iyi psp hangisi ne öneririsiniz bide bu oyun anlayışı nasıl bu psp lerde güncellemeden oyun çalıştırmıyo mu ?


    UZUN lafın kısası ben psp istiyorm ve oyuna vs. para veermek istemiyrm hangi psp önerirsiniz ya da varmı öyle bişi



  • psp sakın alma ps vita al psp bitti dostum ben aldım pisman oldum oyunları sana söyle söyliyim 1-2 ay en fazla oda oynuyorsun sonra sıkılıyorsun sen 3g + wifi li psvita al oyun yavas yavas alırsın zaten 50 tl 2 .el
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kazuya_D

    Kırılmamış pspyi napsın dünya kadar para ediyo oyunu sakın vita alma 3000 al internete herşeyine kdr var vita ne ya öle 2 tane analog felan psp dediğin sade olmalı !! yok neymiş sensör mensör varmış al 3000 rahatla :)

    1000 serisinden alsak olmaz mı tek fark internet mi?fazla para vermek istemiyorum ben
  • Ama neti olmazsa çok keşke dersin arkdşlarınla oynamak pahabçilemez :)
  • internet bence en önemli özelliktir pspde. Kankalarınla pes, tekken kapışmak paha biçilemez
  • kardesım bende psp 3004 var sana onu onerırım bı cok oyunu calıstırıyo yenı oyunlarıda ornegın fıfa 13 u calıstırır mı bılmem ama 12 yı calıstırıyo gow falan baya sarıyo 20 tl karsılıgında kırdırıyosun ve sonra bütün oyunları oyuncularda 5 tl ye yukletebılırsın ıstersen bazı sıtelerdende ındırebılırsın bedavaya sadece psp yı kırdırdıgın zaman oyunları onlıne oynayamıyosun ama zaten bı cok kısı kırdırdıgı ıcın onlıne pek fazla kısıde bulunmuyo yana sana onerım psp 3004
  • Kardeşim bu yazılanlara bence pek aldırma zaten psp devri neredeyse bitti artık düzgün oyun da çıkmıyor şu an için en iyisi tabiki de vita. Niye dersen psp nin görüntü kalitesi berbat denecek kadar kötü burada yorum atanların çoğu bel vita kullanmamıştır bile. Ayrıca 3000 al internette gez demişler psp'den internete girmek eziyet o sanal klavye iğrenç, zaten çoğu sayfayı yüklemiyo o ayrı bir durum. Fakat vita'ya gelirsek tek eksisi oyun fiyatları fakat psp den online oyun oynamak istersen zaten yine para vermek zorunda kalacaksın. Yine fikrin değişmezse bari 3000 al.
  • gold da %25 indirimli 3006 bn aldım kırdırdım güzel 359 tl fiyatı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.