Şimdi Ara

pic16f877 deney seti ve programlayıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • resimdeki programlayıcıyı deney setime monte etmek istiyorum,fakat eklenen bu elemanlar normal deney stinin calısmasını etkiler mi,toprak ve power diye gosterdigim uclar picin vdd si ve vss si,deney setinde zaten vdd ve vss baglı durumda mclr de baglı sabit durumda bu devreyi nasıl ek yapmalıyım.cvp verirseniz 1 saate kadar cvp verecem,ilginiz icin simdiden tesekkür ederim.


    http://img53.imageshack.us/img53/9416/keremsoonmw0.png



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerelektronik -- 7 Ocak 2007; 1:21:33 >



  • eğer deney setinde rs çıkışı varsa bunlara gerek yok deney setinin resimini yollarsan yardımcı olabilirim. bende mikroelektronika'nın deney seti var ondaki rs çıkışıylan direk seri porttan veri gönderip alabiliyorum.
  • http://img105.imageshack.us/img105/3814/goruntu005fe7.jpg

    deney setimi ben yaptım,basit birsey,kablolarla istenilen porttan soketlere baglantı yapılıyor,bir tek lcd soketini sabitledim kablolarla,
    rs çıkışıyla ne demek istedigini anlamadım. ilgilendigin icin teskkur ederim
  • benim dney setinde rs çıkış soketi var uygulamanı yazdığın zaman direk rs soketini bilgisayara bağlayarak kullana biliyorsun(resmini sonra yollarım) senin deney setinde is normal devreyi kuracaksın işlemcinin portlarından ince zil teli çıkararak devre bağlantısını yapaiblirsin rs soketinde 5 nolu bacak toprak'tır(dişi soketlerde). normal bread board'larda devreni kurup çalıştırabilirsin.
  • evet simdi anladım rs232 den bahsediyorsun,devreyi kuracam fakat bu devre mclr ucuna paralel elemanlar koymamı gerektiriyor,bu bir soruna yol acar mı diye düsünüyorum,ilgilendigin icin sagol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.