Şimdi Ara

Picanto, Alto, C2, İndicta, Ka (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben bir süre ford ka kullandım araç son derece eğlenceliydi ve performansı da iyiydi
  • şuanda halihazırda kullanmakta olduğumuz 5 aractan bir taneside 2011 model 1,1 ex lpgli picanto motoru çekişi iyi ama ekonomi yaparım dersen tavsiye etmem.Gerçi ekonomi amaçlı alıcaksan arac hiç alma alıyorsanda en az b sınıfı bir araç al.Çünkü aracın motorunun küçük olması aracın az yakmasını sağlamıyor ,arac lpg ile 120 yi gecmediği gibi zorlarsan yada benzinle kullanırsan 1,8-2,0 motorlara yakın tüketim değerlerine çıkıyor.Ama sayılan modeller arasında hepsinden daha iyi bir model picanto lpg varsa belli bir kmden sonra motor arıza lambası yakıyor şuan tek kronik sorun o bizdeki onuda kia gül al servise gidip 3 günde bir makinaya bağlatıp söndürüyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tempraclube

    şuanda halihazırda kullanmakta olduğumuz 5 aractan bir taneside 2011 model 1,1 ex lpgli picanto motoru çekişi iyi ama ekonomi yaparım dersen tavsiye etmem.Gerçi ekonomi amaçlı alıcaksan arac hiç alma alıyorsanda en az b sınıfı bir araç al.Çünkü aracın motorunun küçük olması aracın az yakmasını sağlamıyor ,arac lpg ile 120 yi gecmediği gibi zorlarsan yada benzinle kullanırsan 1,8-2,0 motorlara yakın tüketim değerlerine çıkıyor.Ama sayılan modeller arasında hepsinden daha iyi bir model picanto lpg varsa belli bir kmden sonra motor arıza lambası yakıyor şuan tek kronik sorun o bizdeki onuda kia gül al servise gidip 3 günde bir makinaya bağlatıp söndürüyoruz.

    Nasil hiz yapmiyor ve cok yakiyor 10kisi binersrn oyle olur tabi. ben 1,2 otomatuk panda ile 2 kisi otobanda rahat 130 140i gorduk. zaten a sinifi araba ile 200yapacak halimiz yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dkerem2 dikkat edersen panda 1,2 picanto 1,1 motora sahip ve ben max 2 kişi biniyorum araca ve arac 4 viteste 4000 devirde 100 km hız yapıyor ve bakımlı bir araç biz 200 görsün demiyoruz ama 120 den sonra gitmiyor max 140 oda yol az meyilli olur direksiyona yapışırsan . benzin lpg fark etmiyor bu aracta ekonomi yapacağım diyorsan hızın 80-90 asla gecmeyecek.hergün bindiğim aracı benden iyi bilecek halin yok kaldıki 2012 son kasa 1,25 benzinli otomatiğide var oda aynı vergisi bakımı ucuz ama az yakmıyorlar ve istanbul trafiğinde ben devamlı 80-90 giderim dersen indirip linç ederler adamı ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tempraclube

    dkerem2 dikkat edersen panda 1,2 picanto 1,1 motora sahip ve ben max 2 kişi biniyorum araca ve arac 4 viteste 4000 devirde 100 km hız yapıyor ve bakımlı bir araç biz 200 görsün demiyoruz ama 120 den sonra gitmiyor max 140 oda yol az meyilli olur direksiyona yapışırsan . benzin lpg fark etmiyor bu aracta ekonomi yapacağım diyorsan hızın 80-90 asla gecmeyecek.hergün bindiğim aracı benden iyi bilecek halin yok kaldıki 2012 son kasa 1,25 benzinli otomatiğide var oda aynı vergisi bakımı ucuz ama az yakmıyorlar ve istanbul trafiğinde ben devamlı 80-90 giderim dersen indirip linç ederler adamı ...

    picanto 1,1 63 beygir. panda 1,2 60 beygir. 35 litre benzinle 2 kisi klima ful acik toplam 700 km yol yani 100kmde 5 litre bence ekonomik oluyor. sizi araciniz ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dkerem2

    Bu ssgmentte abssiz araba alma kardes alto ve sirion uzerinde yogunlas ama en genis ve donanimlisi sirion 2 dir.

    +1

    A Sınıfı fiyatına donanım olarak çok daha iyi ve sorunsuz bir B sınıfı araca sahip olmak varken, neden kendini zorlayasınki a segmentiyle.

    Sirion 2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airtech -- 3 Mayıs 2013; 0:41:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: airtech

    quote:

    Orijinalden alıntı: dkerem2

    Bu ssgmentte abssiz araba alma kardes alto ve sirion uzerinde yogunlas ama en genis ve donanimlisi sirion 2 dir.

    +1

    A Sınıfı fiyatına donanım olarak çok daha iyi ve sorunsuz bir B sınıfı araca sahip olmak varken, neden kendini zorlayasınki a segmentiyle.

    Sirion 2


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım Fordf Ka 'sını satıyor en full veriyonu orjinal alaşım jantları kliması var rengi gri istediği fiyat 10.000 TL. Küçükçekmecede görebilirsiniz ayrıca kendisinin BRC bayiliği bulunmaktadır araçtada haliyle lpg vardır yakıttan yana kafanız ağrımaz.
  • dostum picanto 2011 1.1 ex(düz) full 2012 1.25 full(otomatik) var kia haricinde başka marka araclarımızda var .Panda C2 haric bu araclar arasında bi üst sınıf kalır ve aracın beygir gücünden ziyade devir bandı önemli kiada kısıtlı 3500 deviri gectinmi yakıyor ve düzde 4000 devirde fazla zorlamazsan 110-120 km.Fıatta devir bandı biraz daha esnektir.Kia olacaksa rio modelini tavsiye ederim motor ve kullanım açısından
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tempraclube

    dostum picanto 2011 1.1 ex(düz) full 2012 1.25 full(otomatik) var kia haricinde başka marka araclarımızda var .Panda C2 haric bu araclar arasında bi üst sınıf kalır ve aracın beygir gücünden ziyade devir bandı önemli kiada kısıtlı 3500 deviri gectinmi yakıyor ve düzde 4000 devirde fazla zorlamazsan 110-120 km.Fıatta devir bandı biraz daha esnektir.Kia olacaksa rio modelini tavsiye ederim motor ve kullanım açısından

    adam max 14 bine araba demis siz 30 binlik araba tavsiye ediyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rionun ilk kasalarıda 13000 tlden baslıyor 2004-2006 arası dostum genel bi model sonucta ikinci el alınıyor 14 bine sıfır a sınıfı yok kaldıki picanto ve rionun ikinci el fiyatları son kasalar hariç nerdeyse 3-5 aynı.ucuz picanto dersende efes pilsen renginde olanlar var 13 e riolarda aynı fiyata a sınıfı araclar şehiriçi kullanım aracıdır bu yazılan modeller bagaj konusunda ve uzun yolculuklarda eziyet olur insana vergisi dışında bir albenisi yok sizin arac 1,2 motorla 5 litre yakarken 1,4 fıre motorlu puntoda aynı değeri yakıyor uzun yolda.Kendin bile tavsiye ederken bi üst sınıftan sirion diyorsun. bu hafta ortası bi aksilik olmazsa 75,000 bakıma kia gül ala gidicem istanbuldaysan gel aracıda gör modelin kronik sorunlarınıda dinle sonra neden bi üst rio dediğimi anlarsın.
  • "Bu ssgmentte abssiz araba alma kardes alto ve sirion uzerinde yogunlas ama en genis ve donanimlisi sirion 2 dir."
    bende yakın düşünüyorum söylediğine, benim aklımda alto vardı aslında sirion u siz işaret edince inceledim, gerçekten donanımlı bir araç ama sirion 1 daha yakışıklı sanki :) gerçi donanımlara ve temizliğe bakınca sirion 2 öne çıkıyor.

    "ben bir süre ford ka kullandım araç son derece eğlenceliydi ve performansı da iyiydi"
    Bu araca da baktım ama genellikle çok yıpranmış durumdalar, almayı düşündüklerime baktığım kadar diğer muadillerini de göz önünde bulunduruyorum.

    A Sınıfı fiyatına donanım olarak çok daha iyi ve sorunsuz bir B sınıfı araca sahip olmak varken, neden kendini zorlayasınki a segmentiyle. Sirion 2

    Sirion kullanıyorsun sanıyorum ve anladığım kadarıyla arabandan da memnunsun. Bende şu anda bakıyorum sirionlara.

    Rio nun ilk kasaları o fiyatlarda ve araçlar pek iyi durumda görünmedi bana, rio şimdilik ikinci planda kalıyor biraz. Alto ve Sirionlara yoğunlaşıyorum artık.




  • dahiatsu pazarını türkiyeden çekti sirion'u alırsan nasıl satarsın bilemiyorum...
  • Sirion 2 bu sanırsam
     Picanto, Alto, C2, İndicta, Ka


    Bu da sirion 1 olacak, doğru mudur?
     Picanto, Alto, C2, İndicta, Ka

     Picanto, Alto, C2, İndicta, Ka Picanto, Alto, C2, İndicta, Ka




  • kardes sirion 1 2003 2005 kasadir sirion 2 2006 2009 arasidir. suan mobildeyim gorsel koyamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirion 1 bu sanırım yanlış foto yüklemişim. :)

     Picanto, Alto, C2, İndicta, Ka
     Picanto, Alto, C2, İndicta, Ka




  • 2006 model 60 binde c2 1.4 sx kullanan olarak kesinlikle tavsiye ederim picanto alacaktım çok ufak içinde 1.75 boyunda adam deve gibi görünüyor 30 yasında bmx bisiklete binmek gibi tata zaten traktör ka desen eski ve sorunlu alto tipsiz ve ufak c2 tek kapı olabilir. Fakat biz iki kişiyiz ve ön taraf geniş ve rahat özellik olarakta iyi az yakıyor ben 14.5'a aldım 2hafta evvel sende bulabilirsin şans meselesi
     Picanto, Alto, C2, İndicta, Ka




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.