Şimdi Ara

Pikap Yardımı....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iki gün önce bir sistem topladım sistemde şu parçalar bulunmakta...

    JBL ES30 Hoparlör
    Pioneer a290 Stereo Amfi
    Denon DCD 510 CD Player

    Ancak birde pikap almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim... Şu an iki ürün var kafamda biri Denon DP-29F diğeri ise Sherwood PM-9805.... Daha başka bir alternatif sunabilirseniz yada bu iki üründen hangisi daha çok verim verebilir sistemime?



  • aradaki fiyat farkı nedir bilmiyorum ama ben olsam sherwood alırım (daha profesyonel) ama denonda çok güzel iş görür
  • Sherwood 500 TL Denon ise 400 TL arada pekte bir fark yok...
  • Denon'u kimse önermiyor dışarıdan, sanırım manuel kol kaldırma yok. sherwood ise riskli gibi geliyor bana.
    O fiyat aralığında bulabilirseniz sony lx-300 modeli daha mantıklı olabilir.
  • Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu en iyi başlangıç seviyesi pikap olan Project Debut III markalı pikabı seçtim kullanan deneyen dinleyen birileri var mıdır ?
     Pikap Yardımı....
  • Genel olarak iyi yorumlar okudum. Açıkçası ben de senin gibi başlangıç seviyesi pikap arıyorum. Çok fazla seçeneğimiz yok gibi, buna paralel denon'un dp-300f modelini düşünüyordum açıkçası. Onda tam otomatik kontrol ve dahili pre amplifier olması güncel model amfiler ve sinema sistemlerinde kullanmak için avantaj sağlıyor. ama eminim debutın ses kalitesi daha iyidir. sanırım 300 euro gibi bir fiyatı var debutın. bu fiyatta adam akıllı başka bir şey yok zaten.
    Eğer alırsan ufak bir yorum yaparsan sevinirim.
  • Tabikide 2 hafta sonra almayı planlıyorum ki ayrıca plak arşivimide yavaş yavaş oluşturuyorum ürünün özelliği kadar alınan plağında çok önemi var.. Genellikle 0 yada 0'a yakın plakları almayı planlıyorum... Denon'u birkaç firmaya sorduğumda biraz daha ekle Project Debut al dediler... Ben stereo sistemde kullanacağım için denonun o özelliği benim için pek bir avantaj olacağını düşünmüyorum... Ürünü aldığımda bana ulaştığında hemen dinleyip sizinle bilgileri paylaşmayı düşünüyorum... Denonsa Project Debut daha mantıklı geldi bana... Şirketin bir özelliği ise sadece Pikap üretiyorlar güvenmemde ki en büyük neden....
  • Thorens ; Mini veya , TD190/2
  • jbl es30 plak dinlemek için biraz şanssız hoparlörler
  • Merhaba,
    Project Debut III için internetteki yorumlar iyi genelde. Birkaç yerde Sherwood pm 9805 ve pm 9901 gördüm. Avrupa'da internet fiyatı 150 avronun altında. Görünüşü ve özellikleri çok iyi. Ancak nerdeyse hiç yorum bulamadım cihaz hakkında. Bilen, kullanan varsa bildiklerini burada paylaşır mı?
    Sevgiler
  • pikap olarak s kollu direct drive pikaplarla başlayabilirsiniz ikinci el internet sitelerinde 150 -300 aralığında satılıyor.ALACAĞINIZ SIFIR PİKAP GELENE KADAR hem pikap zevkini yaşar hemde eğer elinizde daha önceden varsa yıpranmış plaklarınızı yeni pikaba koyup yeni pikabı yıpratmamış olursunuz.çünkü yıpranmış plaklar iğne ömrünü kısaltır.BEN DEDİĞİMİ UYGULUYORUM eski ve yeni plaklar için farklı pikap kullanıyorum tavsiye ederim saygılarımla.

     Pikap Yardımı....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.