Şimdi Ara

Piksel Grafikli Aksiyon Oyunu Outrider Mako Yakında Çıkacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
6
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ''
     
    Yukarıdan aşağıya doğru bakabildiğimiz ve kamera bakış açılarının değişkenlik gösterebildiği bu yapımda üst düzey bir aksiyon ve macera sisteminin olduğundan bahsedebiliyoruz. Eğlenceli içerikleri bünyesinde barındıran ve aynı zamanda renkli grafikleri ile beraber bize sunulan bu yapımda karakter odaklı bir yapı yer alıyor ve karakterimizi burada geliştirip farklı donanımlarla ilerletebiliyoruz.
     
    2 boyutlu görünümüyle beraber yer aldığımız bu yapımda aksiyon içeriği oldukça ön plana çıkıyor. Karşımıza çıkan düşmanları burada ortadan kaldırmak durumunda kalıyor ve onlara karşı çeşitli kombolar gerçekleştirebilir ve elimizdeki becerileri güçlendirebilir ve yeni becerileri açabiliriz. Dilediğimiz şekilde düşmanlarının üstesinden gelebileceğimizi, onları hem tekli hem de toplu bir şekilde ortadan kaldırabileceğimiz bu yapımda aksiyon boyunca farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, bu bölgeleri keşfedebilir ve bu bölgelerde yer alan düşmanları ortadan kaldırarak onların donanımlarına da sahip olabiliyoruz.
     
    Oyun içerisinde ilerlediğimiz esnada yine farklı karakterlerle tanışabilir, bu karakterlerden görevler alabilir ve burada canımıza ve diğer değerlerimize de oldukça dikkat etmemiz gerekiyor. Keyifli bir yapıyla karşılaşabileceğimiz bu yapımda elbette arka planda bir amacımız bulunuyor ve aynı zamanda arka plan hikayesiyle beraber de oyunda tek oyunculu bir yapıyla karşılaşabiliyoruz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız ve tema ilginizi çekiyorsa, elbette bir göz atmanızda fayda var diyebiliriz.
     
    Bu yapımda düşmanların üzerine atlayabiliyor, Mako adlı bir karakterin rolünü üstlenebiliyor ve onları yapışkan bir madde ile beraber yere yapıştırarak ortadan kaldırabiliyoruz. Artık mekaniklerin ve sistemlerin yer aldığı bu yapımda diğer oyunlarda görmediğimiz çeşitli aksiyon seçenekleri bulunuyor ve gerçekten de eğlenceli bir yapı ile burada yerimizi alabiliyoruz. Çünkü oyunda kontrol ettiğimiz karakter oldukça çevik biri olarak karşımıza çıkıyor ve bu karakteri kontrol etmek oldukça eğlenceli diyebiliriz.
     
     
     
    Karakterimizle beraber sağa sola doğru atılabiliyor, düşmanların saldırılarından kaçabiliyor, onların üstesinden gelmek için sağa sola doğru zıplayabiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyoruz. Elimizde çok daha fazla becerinin bulunduğu bu yapımda yukarıdan görünümlü bir kamera bakış açısı bulunuyor, bu kamera bakış açısıyla beraber haritanın ve sistemin oynadığı deneyimleyebiliyor ve elimizde bulunan teslimatları tekrardan elimize almaya başlıyoruz.
     
    Oyunda temel amacımız teslimatları bulup onları teslim etmekten ibaret olarak karşımıza çıkar. Dolayısıyla oyunda yer aldığımız müşteriler boyunca bu kaynakları toplayabilmek ve aynı zamanda bunları tekrardan elimize almak temel hedefimiz diyebiliriz. Oyun içerisinde farklı hamleler gerçekleştirirken, elbette bir yandan da etrafı keşfetmeye çalışıyor ve farklı bölgelere doğru ilerleyerek bu bölgelerdeki manzaraları açığa çıkarabiliyor ve aynı zamanda ilgi çekici olaylarla da karşılaşabiliyoruz.
     
    Oyunda yer aldığımız süre boyunca her bölge içerisinde farklı düşman çeşitliliği bulunuyor. Bu düşmanları ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz oluyor ve aynı zamanda arka planda canlı bir atmosferin olduğundan da bahsedebiliyoruz. Örneğin, bir bölgeye doğru adım atabiliyor, buralardaki yaprakların rüzgardan sallandığını ve yaptığımız hamlelere göre değişkenlik gösteren bir animasyon stili olduğunu aktarabilir ve aynı zamanda burada bayrakların sallandığını görebiliriz. Dolayısıyla arka planda canlı bir ortamın oluşturulmak istendiğini aktarabilir ve bu yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca tüm bu canlı unsurlarla beraber ilerleyişimize katkıda bulunabiliriz.
     
    Oyunda hızlı bir çevik bir karakterimiz bulunuyor. Karakterimizle beraber üzerimize gelen düşmanları toplu bir şekilde ortadan kaldırabiliyor ve bir karakteri kilitlemek dışında diğer karakterleri de toplu bir şekilde ortadan kaldırmak için elimizden geleni gerçekleştirmeye çalışabiliyoruz. Teslimatları alabileceğimiz ve daha sonrasında ise bu teslimatları teslim edebileceğimiz bu yapımda elimizde farklı beceriler bulunuyor. Ve yukarıda bahsettiğimiz gibi elimizdeki yapışkan madde ile beraber düşmanları yere yapıştırabiliyor ve onları oraya yapıştırdıktan sonra üzerine hamle gerçekleştirebiliyoruz.
     
    Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. İstek listenize eklediğiniz oyunlar mail adresinize bir bildirim aracılığıyla geliyor ve böylece oyuna çıktığından haberdar olabiliyorsunuz. Oyunu unuttuysanız bile bu mail ile beraber tekrardan hatırlayabiliyorsunuz. Dolayısıyla beklediğiniz oyunları bu şekilde istek listenize ekleyebilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.