Şimdi Ara

Pilavlık Pirinç 14,90 - Makbul Mağazalarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.youtube.com/watch?v=ECvAAVLMHJk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 11 Ocak 2024; 12:0:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • açık ürünlerden uzak durun derim

  • yukaridaki arkadas %100 hakli. acik urun demek denetim yok demek ile esdegerdir. paket yok izlenebilirlik yok icinde ne var ne yok belli degildir. pazarlarda satilan urunler, koylulerden aldiginiz urunler de bu sinifa girer. hijyen nedir bilmeyen, hic bir denetimi yapilmamis, belgesi olmayan, icinde ne kadar pestisit oldugu belli olmayan urun almaktansa her zaman paketli urun alin.


    ama asil rezalet kismi bu satis yeri: gecen sene fiyatlara bakayim diye girdigimde temizlik yapan cocugu takip ettim, boyle seylere dikkat ederim. adam once elektrikli supurge ile her yeri aldi sonra ayni baslikla gitti urun olan yerlerin icine sokup tozlarini aldi ( biten urunlerin tozlari falan kaliyor en altta onlari yerde aldigi supurge ile aldi). tabi ki uyardim az once yerleri aldigin, herkesin bastigi yerleri supurge ile urunleri aldiign yerleri aldin. sence bu normal mi dedim? butun o supurgenin agzina ypismis kirliligi urunlerin icine koydun dedim. yagzini yaya ya, buranin sahibi da ayri supurge alsin ya dedi.

    tabi ki sorun sadece bu cahillik degik. muhtemelen asgari ucret bile almadan sigorta bile yapmadan oraya alinan adama 100 farkli supurge verseniz de en fazla ilk duzgun temizler ikinci gun yine ugrasmaz ayni seyi yapar. isyerinin egitim vermemesi, tek derdinin bu sekilde gunde 12 saat ayakta duracak koleler olmasi gibi sebepler de var. neyse durum bu, ona gore alin.





  • voodoo child kullanıcısına yanıt

    maaledsef bu tarz örnekler çoğaltılabilir eline eldiven takıp saatlerce aynı eldivenle aynı yiyeceklere dokunup üstüne bi de o elle para alıp para üstü veren çalışanlsrda oluyor mesela

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.