Şimdi Ara

Pilotaj yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar konu hakkında birçok başlık olduğunu biliyorum ama ordaki cevapları birleştirdiğimde malesef birçok seyden emin olamamakla beraber kafamdaki birkaç soruya cevap bulamadım o yuzden bu baslığı acıp direk sorularımı sormak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim..


    Öncelikle birçok kişi gibi küçüklüğümden beri düşündüğüm düşlediğim bir meslek fakat açık olmak gerekirse bunun için pek birşey yapmadım suana kadar.Amacım gecen sene anadolu üniversitesinin mülakatlarına gidip sansımı denemekti ama benim girdiğim yani gecen sene yetenek sınavlarını kaldırıp puana cevirdiler ve bende lise hayatım boyunca nerdeyse hiç ders çalışmamış biri olarak gerekli puanı yapamadım.Bu sene çalışıp tekrar denedim ancak yine olmıycak gibi malesef.. Neyse fazla uzattım sorularıma geliyim


    Ülkemizde Üniversite olarak pilotaj eğitiminin verildiği üç yer var 1) Anadolu üni. 2) THK üni. 3) Özyeğin üni. benim seçeneklerim ise thk,özyeğin burslu ve anadolu üni. puandan dolayı olamıycağından paralı THK veya Özyeğin .. Şimdi sorum şu; bunlardan birine girip üniversitede pilotaj okumakmı mantıklı yoksa herhangi bir 4 yıllık sayısal bölüm okuduktan sonra yine THK veya THY akademiye başvurup pilot olmakmı? THK üni. 1yıl hazırlık 4 yılda pilotaj olmak üzere yaklaşık 140bin tl gibi bir para yapar sanıyorsam diğer secenekte o civarlarda bir yerlerde..Bunların birbirlerine göre artıları eksileri iş bulma imkanları nelerdir bilen arkadaşlar yorumlarını paylaşırlarsa ve ikisindede hangi lisansların alındıgını bilgilendirirlerse çok sevinirim..


    Diğer ve önemli sorum ise şuandan itibaren iyi seviyede ingilizce öğrenmek dısında ne yada neler yapmam bana bu konuda yarar sağlar? zararın neresinden dönsek kardır.)

    -Biliyorum bu sorular öyle ha diyince açıklancak cinsten değil detaylı araştırma istiyor belki kişiden kişiyede değişir yorumlar ama bilen arkadaşların yorum ve düşüncelerini bekliyorum şimdiden teşekkür ederim..



    NOT:Üniversitede pilotaj okumassam muhtemelen okuycağım 4 yıllık bölüm izmirde özel bir üni %50 burslu inşaat müh. olucak onada yaklaşık bir 40 bintl gidicek..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.