Şimdi Ara

Ping Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 2 Farklı konumda da ttnet kullanıcısıyım. Birisi İstanbul Esenler | Diğeri Sivas Merkez. İkisinde de Online oyunlarda rezalet derecesinde pinglerle oyun oynamaya çalışıyorum. İstanbul da Fiber kullanımımda 85-100 arası dönen ping ara sıra 450-700 lere çıkıyor. Sivas da 130 un altında hiç görmedim, online oyun oynayamıyorum zaten sadece ara sıra test etmek için giriyorum. Bu olayların üstüne bugün rezalet hat safaya çıkınca bir video çektim. Youtube'a da hiç bir edit işlemi yapmadan koydum.

    Not: O anda interneti tek kullanıyordum modemin arayüzünden kontrol ettim. Ek olarak Networx adlı ücretsiz bir yazılım kullanıyorum. Bu yazılım benim bilgisayarıma gelen ve bilgisayarımdan giden veriyi bana gösteriyor. O ara CS:GO dan başka hiç bir yazılım interneti kullanmıyordu. Ek olarak CS:GO dan kaynaklı olabilir diye video içinde oyun değiştirdim.

    Not 2: Bu video da İstanbul da 4 yıl önce yapılan Yep yeni TTNET Fiber altyapısını sağladığı interneti kullanılmıştır. Ev içi bakır teller de 4 yıl önce Fiberle kendi ellerimle elektrikçiye yenilettim.

    https://www.youtube.com/watch?v=NcLJyjP2DeA







  • Aynı sorunu ben de Ankara ve Trabzon'da yaşıyorum. Trabzon'daki sorun daha minimal daha kabul edilebilir düzeyde ama Ankara'da daha büyük sıkıntı içindeyim. Ben de cFosSpeed kullanıyorum internetimi ölçmek biçmek için. Ve hattın sorunlu olduğunu kanısındayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.