Şimdi Ara

Ping Sorunları ve Dual-band Router

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar. Online oyunlarda çok ping ve lag spike sorunları yaşıyorum. Ev dubleks, modem salonda dolayısıyla kablolu bağlantı şansım yok. Wifi adaptör ile üst kata çekiyorum. Özellikle son dönemde tüm aile evde interneti kullandığı için ping sorunları yaşamaya başladım. Modemim ZyXel VMG8324-B10A, türk telekom vermişti interneti bağlattığımda. 5 GHz desteklemiyor maalesef. Acaba Dual band bir modem ile ben 5 GHz evdeki diğer kişiler 2.4 GHz frekansına bağlansa ping sorunum çözülür mü ? Herhangi başka bir öneride bulunabilecek varsa onları da bekler, şimdiden cevaplarınıza müteşekkir olduğumu belirtmek isterim.



  • sadece 5Ghz kullanmak yetmez 2.4ghz için ayar yapman iyi olur mesela 11abgn değil sadece g seç... + modem ara yüze güçlü şifre koy ki durumu farkeden değiştiremesin...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    Bizim dışımızda internete gizlice bağlanan birisi yok. Modem arayüzündeki fark edince değiştirmesin kısmını o yüzden anlayamadım :) . Sadece 5GHz kullanmak yetmez diyorsunuz. Dediğiniz 2.4 ayarını yapmak ne katacak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S1L3NTH4CK3R S kullanıcısına yanıt
    hız kısıtlatıp senin hızını düşürmesinler diye...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.