Şimdi Ara

Pinnacle 9 veya Ulead 9 ile DVD yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, arkadaşlar elimde eski VHS kasetten harddiske attığım 10GB görüntü var. Bunu DVD olarak Pinnacle veya Ulead ile DVD boyutlarında kaydetmek istiyorum. Her iki programdan da elimde var. Fakat uğraşmama rağmen filmi bölemedim. Benim menü düzenlemek, ekstra eklentiler yapmak gibi bir amacım yok. Sadece elimdeki görüntyü DVD olarak CD'ye kaydetmek istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkaşlardan yardım rica ediyorum.
    Saygılar, selamlar.



  • Arkadaşım "DERS: KAMERADAN GÖRÜNTÜ AKTARMA" formuna gir orada oldukça faydalı bilgile bulacaksın. Kolay gelsin.
  • Atacanka; video kasetten harddiske nasıl attın anlatabilirmisin ne yapmam gerekiyor basitçe anlatsan yeter teşekkürler.Aramadığım forum kalmadı ama ya gözümden kaçtı yada yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli1961 -- 1 Mart 2006; 23:22:02 >
  • Arkadaşım VHS kasetten bilgisayara aktarabilmen için, dijital dönüştürücü karta ihtiyacın var demektir. veya dvd recordere aktarıp cd yi bilgisayara alıp istediğin gibi şekillendirebilirsin. cd ye çekmişsen. mpe-1 olarak kaydedilmişse kalitesi 320x288 demektir. sen bunu dvd veya mpeg-2 yapsan bile görüntünün kalitesi artmaz. Ama VHS kasetten sp(standart play) modunda yani bu dvd kalitesi oluyor kayıt edersen, kaliteli görüntü alırsın. VHS analog cinyaldir. cd veya dvd ise dijital sinyalleri alabilir. onun için önce VHS kasetteki analog sinyalleri dijital sinyaller dönüştüren bi mpeg kartına ihtiyacın var. Vhs kaseti direk bilgisayara bağlayıp kaydedemezsin. sorun olursa yaz. cevap veririm. kolay gelsin.
  • Serhatlı çok teşekkür ederim bende video oynatıcı var mpeg kartı alsam sorun çözülürmü aldıktan sonra ne yapmam gerekiyor?Allah razı olsun en azından ne yapabilirim onu öğrendim.Bilgisayara aktardıktan sonra dvd'ye kaydedicem.Tabi bilgisayara kaydetmeyi becerebilirsem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.