Şimdi Ara

Pioneer dv 393 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    İzmirde pioneer dv 393k siyah renkli modelini arıyorum,bu modelin 393 s gümüş renkli olan ile tek farkı sadece renk farkımıdır diğer tüm özellikleri aynımıdır?
    Bu ürünün aradığım siyah renklisinin izmirde nerede satıldığını bilen varsa cevaplarını bekliyorum şimdiden teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemisferik -- 22 Nisan 2007; 12:13:04 >



  • İzmirde bu ürünün siyah renklisini gören satıldığı yeri bilen varsa cevaplarını bekliyorum grisini buldum güzel bir cihaz ancak özellikle siyah olanını arıyorum Türkiye'de hiç satıldı mı bilmiyorum en kısa zamanda yardımınızı bekliyorum,teşekkürler...
  • Ben DVD Oynatıcı almadan önce yaptığım araştırmalarda, forumdaki üstadlar Pioneer'ın DV-696 modeline bak, önceki modelleri tavsiye etmiyoruz demişlerdi. DV-696 aldım, çok memnunum. DV-393 hakkında bilgim yok, neden önermemişlerdi bilmiyorum. Eminim bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
  • 393, upscale özelliği ve HDMI çıkışı olmadığı için önerilmemiştir. HD TV'de kullanmayacak arkadaşlar için 393 de iyi bir seçenek. HD TV'si olan arkadaşlar 696'yı tercih etmeli.

    Selamlar.
  • ben hdmı çıkışı olan projeksiyona bağlayıp kullanacağım ancak hdmı özelliğini kullanmayacağım çünkü prjeksiyondan makineye uzanan 6 metrelik hdmı kablosu bulamıyorum yoksa bende 696 modelini düşünebilirdim.

    393 'ün siyahını gören ve nerde bulabileceğimi bilenlerden yardım bekliyorum...
  • Selamlar,
    pioneer DV-393 ile pioneer DV-696 arasındaki fark sadece HDMI değil. 696 SACD, DVD-A ve DIVX ULTRA(ilerde lazım olacak) çalabiliyor.
    Türkçe altyazı problemi yok. Kullanılan DAC'lar daha kaliteli olduğundan müzik dinlerken ses kalitesi daha iyi ve şu anda piyasadaki en iyi, en problemsiz DVD playerlardan birisi.
    Peşin 400 civarında. Ama özelliklerine göre bu fiyata değer.
    6 metrelik hdmi kablosuna gelince; eğer DVD player'in sesini bir AV receiver üzerinden alıyorsanız DVI kablosu almanızi öneririm.Piyasada her boyu
    bulunuyor. İki ucuna da DVI-HDMİ dönüştürücü taktınızmı tamam. Projeksiyonda bu tür bir bağlantıda görüntü plazma gibi oluyor.
    Bu arada; siyah renk Ankara'da her yerde var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UZATTİ -- 28 Nisan 2007; 5:54:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.