Şimdi Ara

Pioneer SE-CL30, Sennheiser cx400 & İE4!!!hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu üç kulaklıktan birini alacağım.daha önce sennheiser cx300 kullanladım.o yüzden sennheiser ların kalitesinden şüphem yok.

    ama pioneer SE-CL30 unda çok ii olduğunu duydum. sizce sennheiser larla pioneer SE-CL30 arasında ne kadar fark fardır?(ses kalitesi,malzeme kalitesi,kablo uzunluğu,dayanıklılık gibi)... varsada ne gibi farklılıklar var. sizce sennheiser lardan birini mi almalıyım.yoksa onlara yakın bi ses ve kalitede olduğunu düşündüğüm ve 40-50 ytl daha ucuz olan Pioneer SE-CL30



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ilhan_ -- 14 Eylül 2008; 13:58:09 >



  • çok yardımcı oldunuz arkadaşlar sağolun
  • bass istiyorsan pionner alma bendede cx-n 25 var 5-6 ay önce 57ytl'e almıştım basslardan hiç memnun diilim yine masraf çıktı başka kulaklık almayı düşünüyorum
  • pioneer SE-CL20 kanal içi modelini dinlemiştim;cx300'e göre sesi berbattı.. CL30 modelini bilmiyorum.. pioneer pek tutulan bir kulaklık markası değildir.. shure -sennheser Akg gibi markalar pionner kulaklıklarla mıukayese dahi edilemez.. kanal içi kulaklık almak istiyorsan;sennheiser cx300 almanı tavsiye ederim.. Herkesin tecrübe ettiği ve beğendiği bir model olur en azından..
  • pioneer SE-CL30 aslında hiç aklımda yoktu ama cx300 den daha iyi olduğunu duydum fiyatıda 100 ytl civarı.yoksa sennheiserden şüphem yok. sadece biraz daha ucuza getirebilirim belki diye düşündüm sennheiser cx300 kullandım daha önce çok da memnundum ama sattım.şimdi alırsam cx400 veya ie4 alıcam.pioneer ın da iyi olduğunu duyunca sizlerin yorumunu almak istedim ama şimdi vaz geçtim.

    Bilgilendirme için ayrıca teşekkürler.2gündür cvp yazan yoktu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: canozpinar

    şu ilanlara bir bak istersen

    http://forum.donanimhaber.com/m_23765164/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_24853287/tm.htm

    ilanda ki bose'ların orjinal olup olmadığını bilemiyorum ama.. sennheiser cx500'ler benim Kadıköy'den 70 liraya aldığım kulaklığın aynısı.. ambalajın ön yüzünde parlak sennheiser bandrolü var..(birinci kalite taklit) orjinallerin arkasında bandrol yapışık oluyor ayrıca hangi ülkenin disbritörü dağıtım yapıyorsa o firmanın sennheiser'e ait garanti kağıtları da kutuya zımbalı poşet içinde iliştiriliyor.. Sonuç olarak bu ürünün aynısını bende aldım.. çok kaliteli bir taklit kulaklık.. Orjinal cx300 kulaklığımdan ses olarak daha iyi..
    Piyasa da sahte creative - sony - sennheiser kulaklıklardan bol miktarda var.. kutunun içinden veya yanında garanti kağıdı yoksa bilin ki kesinlikle sahtedir!!!
    (creative ve Sony'nin garanti kağıtları kutunun içinden çıkıyor.. sennheiser'in dediğim gibi kutu arkasında poşet içinde zımbalı olarak müşteriye veriliyor..)
    Mantıklı düşünecek olursak bu global tanınmış markalar tabi ki kesinlikle garantisiz mal satamaz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 15 Eylül 2008; 15:25:08 >




  • verdiği ses iyi olduktan sonra sahte olması sorun değil aslında
  • ie4 alıcam sanırım. basslarda çok iyi olduğunu duydum,genel anlamdada iyi tabi.sadece bass olmaz.kaliteli tizler ve yüksek sesde bile kaliteyi bozmaması çok önemli.cx300 kullandım daha önce, fazlasıyla kaliteli bi kulaklık bana yetiyodu ama sattım.ie4 için o kadar paraya değermi ki

    bu arada cowon d2 de kullanıcam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ilhan_ -- 15 Eylül 2008; 23:52:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.