Şimdi Ara

pioneer se- cl721 bass head

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • senheiser cx 300 ve audio technica cks90 kullanmış biri olarak rahatça söyleyebilirimki , pioneer se- cl721 ikisinide havada karada gömer,bass tizz mid sahne performansı,olaganüstü ,çoğu forumda 100 üzerinden 90 ve üzerinde almış bir kulaklık ben mediamarktan 90 tl ye aldım ama parasının karşılığını fazlasıyla hakkediyor,,Pioneer kulaklık yapamaz diyenleri bu sefer Pioneer ters köşe yapmış ,,,sözün kısası fiyat performans kulaklık arıyanlar için muhteşem ötesi kulaklık



  • Merhaba. Bugün ben de bu modelin kırmızı/siyah renk olanından sipariş verdim. Bundan önce de neredeyse 4 yıl kadar sorunsuz bir biçimde SE-CE-511K kullandım. Ta ki geçen günlerde sağ kulaklık cızırdayana kadar. Sesi fazla olmasa da muazzam bir kulaklıktı. Pioneer yanında Sennheiser hikâye. Sadece adı çıkmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba kulaklığa gerçekten önem veriyorum . Daha önce Dr beats kulak içi kulaklık kullandım . bassları çok da tatmin etmedi . Bass lar gerçekten iyimi ? yani kulaklık konusu biraz değişik bir konu . Gerçekten hakkını veriyor mu ? Bazı kulaklıklar içim kimi mükemmel diyor kimi çok kötü diyor . iyi iyidir kötü kötüdür . Anlayamıyorum ya hayatta ilk defa kulakklık kullanıyorlar yada müzik zevkleri yok .
  • fiyatı


    media mark da 109 tl . Ddiğiniz kadar iyiyse bu fiyata bedava . mikrofonda var herhalde ?




  • Merhaba. Kulakliigin izolasyonu nasil, metro veya otobusde kullanirken disardan cok ses aliyormu?Birde cx 300-cks90 ve se cl721 in basslarini 10 uzerinden puanlayabilirmisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.