Şimdi Ara

Pioneer VSX-915 vs Yamaha rxv-457

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, elimdeki Technics sa-dx950 receiver ı sattım ve onun yerine geçebilecek iyi bir alet bakıyorum. Bütçem max 850 ytl. Bugün Pioneer vsx-915 ve Yamaha RXV-457
    inceleme fırsatı buldum. Sanırım yamaha müzik konusunda bayağı zayıf ama sinemada bir o kadar iyi. Pioneer ise her ikisinide başarmaya çalışan bir cihaz gibi geldi. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Ayrıca bu cihzalr dışında 800/850 ytl ye kadar olan başka iyi cihaz tavsiyelerine de uyarım.

    Hoparlörlerim front : Yamaha NS-555, Rear: Tannoy MX1, Surround Back: Tannoy MX1, Center: Tannoy MXC

    Şimdiden teşekkürler.



  • 250-300 ytl daha koyup pioneer vsx-1015 almayı dene
  • Teşekkür ederim technician77 arkaşaım bende almak isterim 1015 i ama bu çıkabileceğim en iyi rakam:) yakında askerlikte var o yüzden 1000 küsür ytl veremem zaten araba taksitlerim de var:) çok boğulmak istemiyorum. Bu bütçeyle en iyi ne alabilirim onu bilmiyorum. Yamaha satanlar pioneer ancak sony ile yarışır diyor. Pioneer cılar Bu özelliklerde bu fiyata cihaz bulunmaz diyor. Birde Onkyo tx-sr303 var ama özellikler düşük, 900 ytl ye de Teac ag-15d buldum. Sizce bu cihazlar arasında fiyat/performansı oranı en iyi olan cihaz hangisi?
  • Bahariye de top-pop elektronik var bilirmisiniz bilmyiorum. 1015 i çok merak edip denediğini ama hiç iyi bir ses alamadığınıı söyledi. 1015 alacağımdan değil ama merakımdan soruyorum 1015 kötüyse 915 nedir acaba :). Tabi herkesin kendi yorumu o mağaza pioneer satmadığı için kötülemiş te olabilir.
  • 457 nın muzıkte kotu oldugunu nasıl anladın peki. bende 1 ay kadar once aldım bu cıhazı muzık te bence gayet ıyı daha sesi -20 db den yukarı cıkaramadım +30db ye kadarmı ne cıkıyor sesı. yıkıyo ortalıgı
  • Mesele ortalığı yıkmak değilki bir stereo set kalitesinde müzik dinleyebilmek ve ben Yamahadan o keyfi alamadım açıkçası. Yamahada müziği temiz aletler için 600 serisine çıkmak gerekiyor. Onların fiyatıda aşırı şişirilmiş bence. Bu arada vsx-915 i aldım gayet temiz tavsiye ederim
  • hımmm demekkı 714 ile 915 arasında muzıkalıte olarak baya fark varmıs.neyse hayırlı olsun dıyelım
  • Teşekkür ederim.
    Bu arada 915 te çok farklı özellkler var. Surround back kanallarını isterseniz B speakers isterseniz Bi-amp modunda (bi-wire destekli hoparlörler için) kullanabiliyorsunuz.
    2 ayrı kullanıcı seçimli equlaiser modu var ve her bir kanalı ayrı ayrı ayarlayabiliyorsunuz. Mikrofonlu otomatik kalibrasyon sistemi de gayet iyi çalışıyor. Henüz video giriş çıkışlarını deneyemedim. En kısa zmanda ileteceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.