Şimdi Ara

Pioneer vsx 921 DTS yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar;

    Yakın zamanda Pioneer vsx 921-k ve SONY SSFCR6000 CE7 Hoparlör seti aldım.

    Ancak internetten çok sayıda indirdiğim dts müzikleri usb ile cihaza bağladığımda yürütüyor ancak ses alamıyorum yine LG 55LM860V televizyonumun media playerına takıp dinlemek istediğimde aynı durumla karşılaşıyorum. Ancak usb yi televizyona takıp tv yi sistemden ayırdığımda televizyonun hoparlörlerinden ses alabiliyorum. DTS formatlı filmlerde sorun yok.

    TV ile Pioneer vsx 921 hdmi ve optik kablo ile birbirine bağlı.

    Ayrıca ; ses sistemi ile istediğim ses yüksekliğine ulaşamıyorum sesler sönük kalıyor. Cihazın mikrofonunu bağlayarak otomatik ayarları yaptım odam 35 metrekare baslar çok cılız tizler az. Ne gibi ayarlar yapmam gerekir. Veya bu cihazın türkçe kullanma klavuzu nereden bulabilirim.

    Yardımcı olacak arkadaşlara Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myolive -- 25 Mart 2013; 9:17:12 >



  • Merhaba hocam ilk önce benim bildiğim usb den direk dts oynatılamaz onun için sesi optik yada hdmi la taşımanız gereklidir birde tv den ses almak için ses seçeneklerinden bitsteream raw yada pcm seçmeniz gerekmektedir ayar konusu ise 921 içinde eq ayarları vb birçok ayar var onları yapın daha bilgili üstad ve kullananlar sorularınızı cevaplayacaktır kolay gelsin :)
  • Teşekkürler.Türkçe kullanım klavuzu nereden temin edebilirim.
  • Merhaba hocam digicoma mail atın yada forumda ellerinde olan arkadaşlar vardır konuları takip edin onlar size yardımcı olacaklardır kolay gelsin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.