Şimdi Ara

piranha 7795 in-dash a101

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen ay A101'den piranha in-dash 7795 model bir teyp aldım. bu teyp ile ilgili herhangi bir bilgi internette çıkmadı. eski modelleri ile ilgili bir kaç şey vardı ve aldıktan sonra gördüm ki yanlış bilgiler mevcutmuş. mesela kablo ile mirror link olayı çalışıyor fakat android 6.0 zeri çalışmıyor yazıyordu her yerde, fakat android 9 olan telefonumu bağladım ve görüntü gayet sorunsuz şekilde aktarıldı. Yalnız ses için aynı telefonu Bluetooth üzerinden bağlamak lazım ve kesinlikle senkronizasyon sorunu olmuyor. görüntü güneşli havalarda başarılı değil. orjinal teybi söküp orjinal kolonlara bağladı teybi sadece ana ünite değişti. aracım eski kasa citroen c3 ve orjinal clarion (rd3) teybin yaklaşık iki katı ses vermeye başladı kolonlar. çok iyi teyp herkes almalı demiyorum ama sadece bluetooth özelliği olan iyi teypler fiyatına böyle bir teyp alınabilir. sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.







  • hocam bende de 2008 c3 mevcut, araca android ekran taktırmnayı düşünüyorum, fakat konsoldaki ekranda saat ayarı vs ekran takıldıktan sonra nasıl ayarlanacak ? birde kaça aldınız ekranlı teybi ?
  • 2005 sonrası araçların teyp ve ekranları ve çalışma prensipleri değişik. yanlış bilgi vermek istemem. benim aldığım ürün android değil ve 429tl fiyatı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.