Şimdi Ara

Piranha Business 7.0” 8 Gb Dâhili Hafiza 1Gb Ddr3 Ram 1.4 Ghz Cortex 229TL+%5 iade (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
17.878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de bu tablet pc den aldım. Ancak kutu içinden otg kablosu çıkmadı, siz de çıktı mı acaba. Bir de wifi harici internete girme şansımız var mı? Bilen varsa cevaplayabilirmi.
  • 9inçlik aldım gayet hoş ve güzel bişey ama e-book ve blutooth'hu açmayı bulamadım teşekkürler
  • Bu üründen bende aldım ama çok fazla ve çabucak ısınıyor, birde kasasından sesler geliyor çıtır çıtır vs. kasa sanki oturmuyor gibi. sizinkilerdede öyle bir şeyler oluyormu?
  • Isınma bende de oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arif32

    Isınma bende de oluyor.

    peki ısınma çok fazla rahatsız ediyor mu ?
  • Bazen eli yakacak kadar ısınıyor.Kullanma kılavuzunda çok ısınmasın diyorlar ama çok kısa sürede ısınıyor. Guns glory oynadım 10 dakika falan elimi yakacak kadar ısındı dün. Ki Guns Glory"de grafik falan yok, Basit bir oyun.Ama sesler gıcık etti beni.Dokunuyosun sanki elinde kalacakmış gibi sesler geliyor gırc-gırc gibi. Benimki sorunlu gibi geldi bana. Servisi aradım anlattım gönderin dediler. Daybuydaydan almıştım onları aradım bize gönderin dediler, bende onlara gönderdim.
  • Bende geri gönderdim şarjı 2 saat bile gitmiyordu usb tanımıyordu. Bakalım ne olacak. Bu şekilde iade ettiğimizde ücret iadesi mümkün mü bilen var mı.
  • quote:

    Bende geri gönderdim şarjı 2 saat bile gitmiyordu usb tanımıyordu. Bakalım ne olacak. Bu şekilde iade ettiğimizde ücret iadesi mümkün mü bilen var mı.



    Şarz benimkide öyleydi.Çok çabuk bitiyordu. Peki sizin kasadanda sesler geliyormuydu? Daybuyday Para iadesini on güne kadar yapacaklarını söylediler.
  • selam arkadaşlar cihazı uzun süredir sahip ve inceliyorum. filim seyretmek için çok ideal . internet olayına gelince 3g harici desteği olmasına rağmen 3 g ile cihazlar (aveajet, wınn vb.) uyunm sağlamdı küçükçekmecedeki piranha ana servisinde götürdüm çihazda hiç bir problemin olmadığını ama 3g destek yazılımın eksik olduğunu bunun tüm tab.ler için geçerli olduğunu 1 ay içerde yeni yazılımın geliceğini ve sorunun çözüleceğini garanti ettiler. bende wifi olayına koyuldum ama çevremde beleş vifi yoktu. çözüm cep telimden joikuspot proğramını tele kurarak cep telimin wifi yayının yapmasının sağladım sorum çözüldü. Şuan internette tab den girebiliyorum.
    gelelim diğer özellikler görsel açıdan çarpıcı herkesin beğenisi fiyatıylada ilgisini çekti. içinde 8 adet filim attım çok rahat seyrediyorum. arkadaşların belirtiği gibi sesi inalılmaz düşük ama kulaklıkla bu sorunda gideriliyor. oyunla aram yok oyuzden buna bişey demicem. fiyat performans yerli servis olması büyük avantaj. herkese tavsiye ederim.
    Bu arada elimde fazla bir tab daha var çifte sipariş olayı isteyene satabilirim.iletiliiş ozgur_ozgenc@hotmail.com




  • mikailelci kasadan ses gelmesi senin tablete özel sanırım bende öyle bir sorun yok. Ayrıca ısınma olayı problem değil ben antalyanın sıcağında saatlerce oyun oynuyorum sorun yaşamadım şimdiye kadar elinizle ısınan kısmı kapatmayın kafi zamanla soğuyor bir de rüzgaz alan yerlerde ısınma sorunu azalıyor bi nevi doğal fan görevi görüyor :) Yani ısınma çoğu tablette var çünkü bu tabletlerin içinde bildiğim kadarıyla bir soğutma mekanizması yok haliyle ısınması kaçınılmaz oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mikailelci

    quote:

    Bende geri gönderdim şarjı 2 saat bile gitmiyordu usb tanımıyordu. Bakalım ne olacak. Bu şekilde iade ettiğimizde ücret iadesi mümkün mü bilen var mı.



    Şarz benimkide öyleydi.Çok çabuk bitiyordu. Peki sizin kasadanda sesler geliyormuydu? Daybuyday Para iadesini on güne kadar yapacaklarını söylediler.


    Bende ses olayı yoktu. Ama şarj olayı çok canımı sıktı iade ettim bakalım daybuyday para iadesi yapacak mı.
  • O zaman benimki sorunluydu. Çünkü o kadar dandiktiki kasa(çıtır çıtır sesler geliyordu dokunduğum daha doğrusu tuttuğum yerlerden, hatta bir firma bir ürünü bu şekilde nasıl piyasaya sürer diye düşünmüştüm.
  • 190 tl'ye almak isteyen PM atsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 11 Ağustos 2012; 20:41:01 >
  • Ürünü 195 tl ye alabilirsiniz, pm atın lütfen
  • Benim 9inçlik ilk hafta 2 gün şarj gidiodu şimdi yarım gün zor gidio ısınması normal işlemciden kaynaklanan birşey.Ben Moonreader diye bi uygulama indirdim sonra'da içine 500 tane kitap attım kitap okurken harika oluyor bazenler ışık fazlayken oto. biraz kısıyor kısma nedeni gözleri yormasın die sanırsam ama internette biraz gıcık yavaş dolaşıo.Oyunlara gelince güzel 3d'li oyunlarda bazen hatta nadir kasmalar olabiliyor.Film izlkeren biraz ses az çıkıyo ama olsun ona'da bişi demioruz.Yani bu fiyata böle bi cihaz zor alanlar Galaxy tab,ipad gibi bi performans beklemesinler ;) . Ama bu fiyata alınabilecek en iyilerden biri.
  • Kardeş bu fiyata bu ürün diyorsunuzda bedava da vermiyorlar yani. O fiyata yakın bir çok ürün var.ve ben bu ürünü internetten alıp iade ettikten sonra bir çok markanın bir çok ürününü inceledim ve her incelediğim üründen sonra iyiki iade etmişim diye şükrediyorum. çünkü dokununca o şekilde seslerin geldiği başka bir ürüne rastlamadım. Sadece benimkinin sorunlu olduğunu düşünüyorum yine sinirleniyorum, insan bir ürünü piyasaya sürmeden hiçmi kontrol etmez. Yaşadığım bu piranha tecrübesi şunu öğretti bana dış malzeme kaliteside donanım kadar önemliymiş, çünkü insan her dokunduğunda gelen sesten sinirleniyor. Polyped'i deneme şansım oldu malzeme kalitesi vb. her açıdan buna yüz basar.Biz Kendimizi kandırmaya alışkın bir milletiz (ben aldım en iyisi bu mantığı), tamam böyle mutlu olacaksak kendimizi kandıralım. Kandırmaya da devam edelim, ama başkalarını kandırmayalım. insanlar bu yazılanları okuyup karar veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailelci -- 11 Ağustos 2012; 23:01:51 >




  • Hmm haklısın aslında ama sendeki seslerin çıkması elinden düşürmen olabilirmi veya paketlerken falan düşürmüş olabilirler çünkü ben'de ses yok biraz kalitesiz ama fena deil piranha'da.Aslın'da bende polypad,praktica gibi markaları düşündüm ama yaygın olmadıı için pek bakmadım daha dorusu babam yüzünden piranha aldım yaygındır die zorladı bende tamam dedim geçtim :) ama sen gene iyi yapmışsın bende vermeyi isterim babam sorun biraz :) Aklımda praktica eğer alacaksan praktica al bence bu fiyata alınakcaklar'dan en kralından biri Alman malı. :)
  • Merhaba Arkadaşlar ,

    Planet bilgisayar aracılıgıyla sipariş verdim,

    Fiyatina Göre Cazip Gelmeyecegini Düşündüm

    Sizin Düşüncelerinizi Alabilirmiyim Acaba?
  • arkadaşlar bende daybuyday.com dan bu tableti aldım.2 gün kullandım memnun kalmadım.Aşırı ısınıyordu ve malzeme kalitesi pek iyi değildi.Daybuyday.com sağolsun iade alabileceklerini söyledi.Ve ürün ellerine ulaştığı günün ertesinde iade aldılar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.