Şimdi Ara

Piranha Business Tab 7 hakkında görüşleriniz ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
16
Favori
153.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hiç bir yerde cevap bulamaadım piranha kullanıcıları olarak size soruyum bir de.
    piranha bussiness 7 tabletim rootlu ama dahili bellek 500mb olduğu için büyük boyutlu oyunları yükleyemiyordum. bu yüzden dahili sd hafızasındaki 6gb civarı diski partition programları ile masaüstü bilgisayarımda 2 ye böldüm. çeşitli formatlarla denedim ama bi türlü tabletin görmesini sağlayamadım.
    şu an ne bu 2 parçayı tabletimde kullanabiliyorum ne de tek parça haline getirebiliyorum. Ayrica bu 2 kısım,partition programlarında 2 ayrı partition olarak değilde 2 ayrı disk olarak gözüküyor ve her hangi bir şekilde birleşmiyor.
    acil cevabınızı bekliyorum çok can sıkıcı bi durum
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ankarali06

    arkadaşlar hiç bir yerde cevap bulamaadım piranha kullanıcıları olarak size soruyum bir de.
    piranha bussiness 7 tabletim rootlu ama dahili bellek 500mb olduğu için büyük boyutlu oyunları yükleyemiyordum. bu yüzden dahili sd hafızasındaki 6gb civarı diski partition programları ile masaüstü bilgisayarımda 2 ye böldüm. çeşitli formatlarla denedim ama bi türlü tabletin görmesini sağlayamadım.
    şu an ne bu 2 parçayı tabletimde kullanabiliyorum ne de tek parça haline getirebiliyorum. Ayrica bu 2 kısım,partition programlarında 2 ayrı partition olarak değilde 2 ayrı disk olarak gözüküyor ve her hangi bir şekilde birleşmiyor.
    acil cevabınızı bekliyorum çok can sıkıcı bi durum
    şimdiden teşekkürler

    Büyük boyutlu oyunları yüklesen bile yüksek kapasiteli oyunları açmamazlık yapar onu söyleyeyim.. bende pro tab 7 var.. frontline commando yu açmıyor mesela, bunun gibi bazı oyunlarıda açmadı.. ama pes 2012 yi sorunsuz açıyor.. sonuçta fiyat / performans tableti bu, her oyunu açmayabilir, o kadarını maruz göreceksin..

    Oyunu yükleyememe içinse, büyük ihtimalle yükleyeceğin oyun sd card a deği, cihazın kendi hafızasına kaydedilen bir oyun. bazı oyunları cihazdan sd card a atamazsın, kabul etmez, sd karta taşı simgesi sönük olur bunlarda üzerine tıklayamazsın.. o sadece cihazın hafızasında çalışır. sanırım denediğin oyunlar bunun gibi olanlar..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkplacess1

    merhabalar ben bursiness tab 7 aldım size yemin ederim nefret ettim beş kuruş etmez bi tablaet aman ha alıp başınıza bela etmeyein.. 9 10 gün aldım kullandım ekranı net ekranda sıkıntı yok geriye kalanı al çöpe at.. wifi az çekiyor.. sarj cabuk yiyor bide ısınma sorunu var.. daha jelatini üzerinde aldım.. geri gittim iade ettim.. en nefret ettiren şey harici 3g modem olayı.. takıyorum çalışmıyor uygun model modem buldum onuda taktım çalışmadı..

    BENDEN UYARI KARDEŞ! BU MAL ALINMAZ..


    bende (pro tab 7) o dediğin problemlerin hiçbiri olmadı çok şükür.. şarj wi fi da çok kullanırsan gidiyor tabiki, ama bu telefonlarda da böyle.. ama yükeldiğim programı offline kullandığım zaman mesela oyun oynarken şarj gayet normal gidiyor..

    belki şansına böyle bir model denk gelmiştir, geçmiş olsun. İnşallah daha güzel bir model bulursun




  • Yorumlardan anladığım kadarıyla business tab'ların ortak problemi ısınması.. pro tab'da ben böyle bir problem görmedim. almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak açısından..
  • arkadaslar bende bu cihazı almak istiyorum sadece office programları ve internette sorf için kullanım amaçlı düşünüyorum
    siz tavsiye edermisiniz wifi kapalı iken sarjı ne kadar sure gidiyor office programlarını indirip kullanabilir miyim ve kablosuz baglantı durumu nasıldır acaba?
  • kullanan arkadaşlara bir sorum var. bATARYA süresi nasıl bu ürünün ne kadar gidiyor? genelde müzik, internet ve okuma için kullanacağım?
  • Merhaba;

    Batarya süresi çok kötü. Özelliklerinde belirtilen süreleri hiç bir zaman görmedim. 1,5 saatten fazla bağlantıda kalamadım. Yaklaşık her bir dakikada %1 pil düşüyor. %6-7 gibi kapatıyor. Bu yüzdn cep telefonu gibi hergün şarj ediyorum. 3-4 saat gibi şarj süresi tutuyor. Sanıyorum. 1 seneye kadar bu kadar şarj ile 30 dakika bile kullanılır hale gelecek. Ben her özelliğini başarılı buluyorum ama pili çok kötü 4000-6000mah gücünde pil ile sunulmaları gerekiyor.
  • Pro tab!da da wi fi açıkken şarjı çabuk bitiyor.. malesef böyle bir problem var.. offline kullanımda normal gidiyor şarj.. kısaca cep telefonu pili gibi, internette durursa veya sürekli oyun vs kurcalanırsa pil kolay azalıyor.. Benimde gördüğüm tek problem şimdilik bu, dediğim gibi ısınma problemi pro tab'da olmuyor.. sonuçta bu bir fiyat /performans ürünü.. sırf şarjı uzun gidiyor diye gidip bir tablete 1000-1500 TL bayılamam.. hangi tableti alırsanız alın, iş office kullanmaya, internette gezinmeye geldiğinde asla bir notebook veya netbook rahatlığını vermiyor. bir kere klavye karşınıza çıktığı zaman zaten ekranın yarısı gidiyor. sen gidip 10"lik tablet alsan olacak sana 5".. klavye bağlayayım desen o zaman netbooktan bir farkı kalmıyor..o zaman netbook al.. ayrıca dokunmatik klavye asla normal klavyenin yerini tutmuyor.. tuşlara dokunarak yazmak her zaman daha rahat ve hızlıdır. bunlar benim kendi görüşlerim, almak isteyen kararsız kalan arkadaşlara yardımcı olmak adına yazdım.. kendi şahsi fikrim tablete ayrılacak ortalama bütçe, hele son zamanlarda çin malı tabletlerin kaliteyi arttırmasıyla beraber, en fazla 300 TL verilir. Bu benim kendi görüşüm. Ben pro tabı ucuza getirdim, memnunumda, iyikide fazla para vermemişim diyorum.. şarj süresi kısa olabilir ama o kadarda olacak artık..




  • Arkadaşlar ben de bu cihazı yeni aldım.Aşırı derecede memnunuz.İşlemci hızlı.Oyunlar , programlar çok akıcı.Ram 1 gb gayet yeterli.Wifi roket hızında.Gayet rahat internete bağlanabiliyorum.Android markette sürüsüyle bedava uygulama indir indir bitmiyo.İlk günlerde cihaz sürekli elimizde olduğundan şarzı çabuk bitti.Isınma gibi bir sorunla karşılaşmadım.Oyunlarda ses gayet güçlü.

    Yalnız navigasyonu aktifleştirmede sıkıntı yaşadım.Haritalar boş görünüyo ve türkiye haritasını indirmeye kalktığımda 20 Euro fiyat çıkıyo.Seri numarasıyla aktifleştir deyince kutunun üstündeki seri numarasını kabul etmiyo.Nasıl aktifleştirecem bi yardımcı olur musunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingman29

    Arkadaşlar ben de bu cihazı yeni aldım.Aşırı derecede memnunuz.İşlemci hızlı.Oyunlar , programlar çok akıcı.Ram 1 gb gayet yeterli.Wifi roket hızında.Gayet rahat internete bağlanabiliyorum.Android markette sürüsüyle bedava uygulama indir indir bitmiyo.İlk günlerde cihaz sürekli elimizde olduğundan şarzı çabuk bitti.Isınma gibi bir sorunla karşılaşmadım.Oyunlarda ses gayet güçlü.

    Yalnız navigasyonu aktifleştirmede sıkıntı yaşadım.Haritalar boş görünüyo ve türkiye haritasını indirmeye kalktığımda 20 Euro fiyat çıkıyo.Seri numarasıyla aktifleştir deyince kutunun üstündeki seri numarasını kabul etmiyo.Nasıl aktifleştirecem bi yardımcı olur musunuz?

    Piranha aynı zamanda navigasyon üreten bir firma olduğu için sana kendi ürününü satmaya çalışıyor haliyle.. piyasada bir çok navigasyon paralıdır, bu gayet normal..

    İnternetten bir araştır, igo isimli bir navigasyon var, onu indir. bedava, ben arada kullanıyorum ve memnunum, Türkçe dil seçeneğide var..




  • bende bu cihazı aldım internet sorunu dışında gayet kullanışlı bir cihaz ( fiyatına göre ) dokunmatiği çok güzel okul notlarımı v.s cok rahat yazabiliyorum sesi biraz az ama marketten program ile biraz yükseliyor normale yaklasıyor program geçişleri hızlı pek kasma yaşamadım fiyatına göre değecek bir cihaz alınır yani

    ancak gelelim benim sorunuma okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar da wifi çekme sorunu yaşamış bazılarında sorun yokmuş benmde yan odamda modemim var kendi odama geçtiğimde sinyal yarıdan aza düşüyor farklı bir yerde wifi girdiğimde böyle bi sorun olmadı sinyalin çekmesini engelleyecek birşeylermi var acaba genelde odada tv-leptop acık olur etkisi olabilirmi bu sorunu olan arkadaşlar yardım ederse memnun olucam
  • arkadaşlar kliksa den business tab 7 alan arkadaşlara sormak istiyorum acaba tabletlerde gps var mı.yada daybuyday den alınanlarda gps var mı. hem navigasyon hemde tablet olarak kullanabileceğim bir ürün arıyorum da.
  • Cihazı bugün aldım. 1 Gb yerine 512 Kb çıktı , 8 GB hadili RAM var diye aldık 6 GB çıktı. Yarın aldığım yere götürüp değiştireceğim. Nerden aldığımı söylemeyeceğim çünkü büyük ihtimalle bu firmanın farkında olmadan satıyordur. Sonuçta muhatap Pirnaha ve Piranha yetkililileri bir açıklama yapmaları gerekir.
    Genelde cihaz iyi , verdiğiniz paranın hakkını veriyor. Ancak dediğim gibi taahhüt edilenin dışında bir cihaz çıktı kutudan. Umarım münferit bir durumdur ve diğer satılan ürünler taahhüt edilen şekilde satılmıştır . Aksi taktirde dava konuluk bir durum.
  • cihaz netvarium'da 179 tl'den satışta. fiyat/performansa bakılınca alınabilir gibi görünüyor.
    https://www.netvarium.com/Urun/PIRANHA-PT001
  • ben de düşünüyorum fakat ben yazın navigasyon olarak da kullanmak istiyorum navigasyon olarak da kullanışli mıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün kredi kartına 8 taksitle 207 tl ye aldım tableti. onyo ile business tab 7 arasında gidip geldim ama piranhayı tercih ettim sonuç olarak. pek fazla kullanmadım,ilerleyen zamanda daha detaylı bilgiler vereceğim. ilk bakışta kısa bir inceleme yapayım ;
    +dokunmatik ekranı çok güzel,klavyesi filan gayet rahat
    +geçişler hızlı,şuana kadar herhangi bir donmayla karşılaşmadım
    +usb girişi olması çok çok iyi. klavye ve fare bağlayabiliyorsunuz usb girişinden.
    ?mini hdmi,mini usb,usb(2.0),kulaklık girişleri var bu arada.
    +tasarım gerçekten hoş
    +8 gb olması iyi bence
    +çift kamera ve arkadaşlar kamerası kötü değil bence fiyatına göre çok iyi. ön kamera idare eder ama arka kamera 2.0 mp bence çok iyi görüntüsü.
    +oyunlarda kasma yok kesinlikle
    +interneti hızlı,sorunsuz donma kasma yok,opera miniyide yükledim tam oldu
    +yüklü gelen uygulamalar hazır bkz:skype,facebook,msn,mail..... ve isterseniz kaldırabiliyorsunuz tamamen gömülü değiller.

    -ufak bir ısınma problemi yaşadım gibi sanki nete girdim hafif sıcaklık geldi ama hafif.
    -kılıf ile birlikte satılmaması bir eksi benim gözümde. kılıf almadan dışarı çıkaramam ben bunu veya çantama koyamam çizilir.
    daha eksi bir yanını göremedim dediğim gibi bugün aldım

    sorusu olan sorabilir. saygılar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiCreAM

    bugün kredi kartına 8 taksitle 207 tl ye aldım tableti. onyo ile business tab 7 arasında gidip geldim ama piranhayı tercih ettim sonuç olarak. pek fazla kullanmadım,ilerleyen zamanda daha detaylı bilgiler vereceğim. ilk bakışta kısa bir inceleme yapayım ;
    +dokunmatik ekranı çok güzel,klavyesi filan gayet rahat
    +geçişler hızlı,şuana kadar herhangi bir donmayla karşılaşmadım
    +usb girişi olması çok çok iyi. klavye ve fare bağlayabiliyorsunuz usb girişinden.
    ?mini hdmi,mini usb,usb(2.0),kulaklık girişleri var bu arada.
    +tasarım gerçekten hoş
    +8 gb olması iyi bence
    +çift kamera ve arkadaşlar kamerası kötü değil bence fiyatına göre çok iyi. ön kamera idare eder ama arka kamera 2.0 mp bence çok iyi görüntüsü.
    +oyunlarda kasma yok kesinlikle
    +interneti hızlı,sorunsuz donma kasma yok,opera miniyide yükledim tam oldu
    +yüklü gelen uygulamalar hazır bkz:skype,facebook,msn,mail..... ve isterseniz kaldırabiliyorsunuz tamamen gömülü değiller.

    -ufak bir ısınma problemi yaşadım gibi sanki nete girdim hafif sıcaklık geldi ama hafif.
    -kılıf ile birlikte satılmaması bir eksi benim gözümde. kılıf almadan dışarı çıkaramam ben bunu veya çantama koyamam çizilir.
    daha eksi bir yanını göremedim dediğim gibi bugün aldım

    sorusu olan sorabilir. saygılar


    Videolu inceleme istiyorum :) Bnde almayı düşünüyorum ancak Codegen ile arasında karasız kaldım :(




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet3301

    quote:

    Orijinalden alıntı: SiCreAM

    bugün kredi kartına 8 taksitle 207 tl ye aldım tableti. onyo ile business tab 7 arasında gidip geldim ama piranhayı tercih ettim sonuç olarak. pek fazla kullanmadım,ilerleyen zamanda daha detaylı bilgiler vereceğim. ilk bakışta kısa bir inceleme yapayım ;
    +dokunmatik ekranı çok güzel,klavyesi filan gayet rahat
    +geçişler hızlı,şuana kadar herhangi bir donmayla karşılaşmadım
    +usb girişi olması çok çok iyi. klavye ve fare bağlayabiliyorsunuz usb girişinden.
    ?mini hdmi,mini usb,usb(2.0),kulaklık girişleri var bu arada.
    +tasarım gerçekten hoş
    +8 gb olması iyi bence
    +çift kamera ve arkadaşlar kamerası kötü değil bence fiyatına göre çok iyi. ön kamera idare eder ama arka kamera 2.0 mp bence çok iyi görüntüsü.
    +oyunlarda kasma yok kesinlikle
    +interneti hızlı,sorunsuz donma kasma yok,opera miniyide yükledim tam oldu
    +yüklü gelen uygulamalar hazır bkz:skype,facebook,msn,mail..... ve isterseniz kaldırabiliyorsunuz tamamen gömülü değiller.

    -ufak bir ısınma problemi yaşadım gibi sanki nete girdim hafif sıcaklık geldi ama hafif.
    -kılıf ile birlikte satılmaması bir eksi benim gözümde. kılıf almadan dışarı çıkaramam ben bunu veya çantama koyamam çizilir.
    daha eksi bir yanını göremedim dediğim gibi bugün aldım

    sorusu olan sorabilir. saygılar


    Videolu inceleme istiyorum :) Bnde almayı düşünüyorum ancak Codegen ile arasında karasız kaldım :(

    Videolu inceleme şu şekilde yapabilirim,tabletten video resim çekip atabilirim :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiCreAM

    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet3301

    quote:

    Orijinalden alıntı: SiCreAM

    bugün kredi kartına 8 taksitle 207 tl ye aldım tableti. onyo ile business tab 7 arasında gidip geldim ama piranhayı tercih ettim sonuç olarak. pek fazla kullanmadım,ilerleyen zamanda daha detaylı bilgiler vereceğim. ilk bakışta kısa bir inceleme yapayım ;
    +dokunmatik ekranı çok güzel,klavyesi filan gayet rahat
    +geçişler hızlı,şuana kadar herhangi bir donmayla karşılaşmadım
    +usb girişi olması çok çok iyi. klavye ve fare bağlayabiliyorsunuz usb girişinden.
    ?mini hdmi,mini usb,usb(2.0),kulaklık girişleri var bu arada.
    +tasarım gerçekten hoş
    +8 gb olması iyi bence
    +çift kamera ve arkadaşlar kamerası kötü değil bence fiyatına göre çok iyi. ön kamera idare eder ama arka kamera 2.0 mp bence çok iyi görüntüsü.
    +oyunlarda kasma yok kesinlikle
    +interneti hızlı,sorunsuz donma kasma yok,opera miniyide yükledim tam oldu
    +yüklü gelen uygulamalar hazır bkz:skype,facebook,msn,mail..... ve isterseniz kaldırabiliyorsunuz tamamen gömülü değiller.

    -ufak bir ısınma problemi yaşadım gibi sanki nete girdim hafif sıcaklık geldi ama hafif.
    -kılıf ile birlikte satılmaması bir eksi benim gözümde. kılıf almadan dışarı çıkaramam ben bunu veya çantama koyamam çizilir.
    daha eksi bir yanını göremedim dediğim gibi bugün aldım

    sorusu olan sorabilir. saygılar


    Videolu inceleme istiyorum :) Bnde almayı düşünüyorum ancak Codegen ile arasında karasız kaldım :(

    Videolu inceleme şu şekilde yapabilirim,tabletten video resim çekip atabilirim :)

    Vallahi öneriyor musunuz öncelikle yoksa şu cihazı alacagımhttp://www.bimeks.com.tr/urun/124437/codegen-qbix-m71b1-tablet-pc-siyah.aspx
    Piranhada ısınma ve sarj sıkıntısı varmış sanırım son izleniminiz nedir.Aydınlatırsanız sevinirim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet3301

    quote:

    Orijinalden alıntı: SiCreAM

    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet3301

    quote:

    Orijinalden alıntı: SiCreAM

    bugün kredi kartına 8 taksitle 207 tl ye aldım tableti. onyo ile business tab 7 arasında gidip geldim ama piranhayı tercih ettim sonuç olarak. pek fazla kullanmadım,ilerleyen zamanda daha detaylı bilgiler vereceğim. ilk bakışta kısa bir inceleme yapayım ;
    +dokunmatik ekranı çok güzel,klavyesi filan gayet rahat
    +geçişler hızlı,şuana kadar herhangi bir donmayla karşılaşmadım
    +usb girişi olması çok çok iyi. klavye ve fare bağlayabiliyorsunuz usb girişinden.
    ?mini hdmi,mini usb,usb(2.0),kulaklık girişleri var bu arada.
    +tasarım gerçekten hoş
    +8 gb olması iyi bence
    +çift kamera ve arkadaşlar kamerası kötü değil bence fiyatına göre çok iyi. ön kamera idare eder ama arka kamera 2.0 mp bence çok iyi görüntüsü.
    +oyunlarda kasma yok kesinlikle
    +interneti hızlı,sorunsuz donma kasma yok,opera miniyide yükledim tam oldu
    +yüklü gelen uygulamalar hazır bkz:skype,facebook,msn,mail..... ve isterseniz kaldırabiliyorsunuz tamamen gömülü değiller.

    -ufak bir ısınma problemi yaşadım gibi sanki nete girdim hafif sıcaklık geldi ama hafif.
    -kılıf ile birlikte satılmaması bir eksi benim gözümde. kılıf almadan dışarı çıkaramam ben bunu veya çantama koyamam çizilir.
    daha eksi bir yanını göremedim dediğim gibi bugün aldım

    sorusu olan sorabilir. saygılar


    Videolu inceleme istiyorum :) Bnde almayı düşünüyorum ancak Codegen ile arasında karasız kaldım :(

    Videolu inceleme şu şekilde yapabilirim,tabletten video resim çekip atabilirim :)

    Vallahi öneriyor musunuz öncelikle yoksa şu cihazı alacagımhttp://www.bimeks.com.tr/urun/124437/codegen-qbix-m71b1-tablet-pc-siyah.aspx
    Piranhada ısınma ve sarj sıkıntısı varmış sanırım son izleniminiz nedir.Aydınlatırsanız sevinirim

    hocam özellikleri hemen hemen aynı valla film attım full hd hiç takılma yok oynatıyor sorunsuz yatmadan kaldığım yerden devam edicem filme masaüstü pc de zor oluyordu şimdi yatağımda izlerim valla piranha güzel tercih edebilirsin rahat ve performanslı. ama şuan için al demem yanlış olur henüz cihazı yeni kullanıyorum sen bilirsin hocam öbür cihazı kullanmadığım için birşey diyemem
    edit : ayrıca şarj sorunu pek yok gibi wifi açarsan tüm tabletlerin pili çabuk biter,diğer türlü ben pek azalma göremedim şarjı rahat bence wifi açıkken çabuk bitmesi doğal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiCreAM -- 13 Kasım 2012; 23:47:55 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.