Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ DREAMS Akıllı Cep Telefonu (Yeni Model) ‖‖ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
5
Favori
22.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar cihazımıza twrp recovery portladım ve bir kaç başka cihazın romlarından sadece boot img dosyasını değiştirerek yüklemeye çalıştım cihaz başlangıç ekranında kaldı şimdi vaktim pek yok ama custom rom yapmayı planlıyorum bir kaç güne sizinle twrp recovery dosyasını paylaşacağım bu işlerde yeni olduğum için benim için büyük bir adım oldu bu inşallah birde rom portlarsam cihaz bakalım güzel bir hale gelecek mi aman gösterecek :)
  • Bu telefonun gorev yoneticisine nasil ulasiyoruz acaba home tusuna basili tutmama ragmen gelmiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda kişiye özel zil sesi atama özelliği mi yok, ben mi göremiyorum? Eğer yoksa büyük saçmalık. En ilkel telefonlarda bile olan basit bir özellik çünkü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 04/06/2017 tarihinde acil telefon ihtiyacım olduğundan migrosa giderek uygun fiyatından dolayı piranha iq dreams aldım. Aldıktan sonra 3 gün kullanabildim. Sürekli kendi kendine açılıp kapandı aşırı ısınma sorunu vardı en sonunda da hiç açılmaz oldu telefon. 07/06/2017 de migrosa gittim telefonu migros aracılığıyla garantiye gönderdim. 2 hafta önce piranha teknik servisi aradım ama açan olmadı defalarca aradım hemde ardından mail attım ve tabiki maile de herhangi bir cevap gelmedi. Migrosu aradım geri dönüş yaptılar haftaya telefonunuz gelecek dediler servisten öyle bilgi almışlar. Beklemeye başladım cumartesi günü oldu ses seda yok. Bugün yine piranha teknik servisi aradım ama ne yazıkki yine açan olmadı telefonu ısrarla aradım cevap yok. Yine migrosu aradım. Dedim telefonu göndereli 1 ay oldu piranhanın teknik servisine ulaşan hacı oluyor telefona bakan yok. Beyfendi dönüş yapalım dediler tekrar aradım migrosu "bizde ısrarla teknik servisi arıyoruz ama ulaşamıyoruz teknik servise ulaşır ulaşmaz haber vereceğiz" dediler. Lafı daha fazla uzatmayayım.
    Telefonu alacaklar veya almayı düşünenler için inceleme yapmak isterdim fakat telefonu 3 gün kullanabildim daha doğrusu kullanamadım sadece 3 gün benimle beraber yanımda dolaştı demek daha doğru olur. 600 tl lik telefondan tabiki bir s7 edge performansı beklemiyordum ama en azından kullanabilmeyi umuyordum ama o da nasip değilmiş. Garantiye gönderdim 1 ayı geçti ne teknik servisten birinin sesini duymak nasip oldu ne de telefona kavuşmak. Alacak veya almayı düşünenler varsa bu yazdıklarımı kesinlikle dikkate alsınlar. Sizde de böyle bir sorun olur demiyorum ama bu yazdıklarımı dikkate almanızı öneririm. Buradan benim çıkardığım sonuç ne oldu? Bir daha PİRANHA mı ASLA!!!

    Bu hafta içi de telefon gelmezse veyahut ulaşamazsam tüketici hakem heyeti beni bekler. Hadi şimdilik hoşçakalın!




  • Bugün yine aradım migrosu aldığım cevap "beyfendi inanın dünden beri bizde teknik servise ulaşmaya çalışıyoruz ama ulaşamıyoruz mail attık bir de satıcılarına ulaşmaya çalışıyoruz" migros dahi teknik servise ulaşamıyor telefona ne oldu bilgimiz yok telefonda gelmedi aman ha uzak durun cidden PİRANHA çıktı telefonda teknik serviste isminin hakkını veriyor PİRANHA!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • big_58 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de 30 haziranda birikmiş 500 küsur money puanlarımı kullanmak için almıştım. Yoksa o gün son gündü ve silinecekti. Ama iadede sorun yaşamamak için de sanal market üzerinden aldım ve kapalı kutu olmasını özellikle belirttim. Şimdilik gayet iyi telin durumu. Bir sıkıntısına denk gelmedim henüz. Zaten 15 gün iade hakkım olduğu için sanaldan aldım cihazı.

    Sizin durumunuzda aklıma gelen aldığınız tel kapalı kutu muydu? Teşhir olup yeniden kutulanma gibi bir durum sözkonusu olabilir mi?

    Haa, piranha deyince zaten teknik destek falan düşünemiyorum, orası ayrı. Bir de migros müşteri hizmetlerine şikayet kaydı oluşturun dilerseniz. Hızlı bir geri dönüşleri var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme cihaz harbiden cooooook hizli ama yuksek boyutlu oyun acinca isiniyor onun disinda gelen guncelleme ile ile cogu sorun halledilmis kasa bariz bir sekilde sik bu fiyata bunun kadar donanimlisini alamazsiniz samsung alsaniz dahi ozellikleri bunun ceyregi olacaktir 32 gb bellek sd kartsiz kullaniorum ram 3 gb bosa kalan ram 2 gb kusur kasma sifir piranha yetkilileri biraz ilgilensinler bu telefonun kamerasi daha iyi olsa 800 de verirdim acikcasi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaki ekranı kırdık, ekranı nerede kaç paraya satılıyor, yoksa ekranı kırınca çöpmü oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BUURUN OKUYUN PİRANHA ÇAKALLIĞINI. EKRANI KIRINCA DOLANDIRICILIK ORTAYA ÇIKIYOR. 50TL YE EKRAN SATILAN TEL VAR.

     ‖‖ Piranha IQ DREAMS Akıllı Cep Telefonu (Yeni Model) ‖‖

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arakadaşlar telefon sanırsam Şok mağazalarına da gelecekmiş. Şimdiden düşünceleriniz neler merak ettim. Sizce tavsiye edilebilecek bir cihaz konumuna ulaşmış midir. Çünkü yazılım sorunları meşhurdu bu cihazda bir aralar. Umarım düzelmiştir çünkü 1000 lira altına böylesine cihaz bulmak kolay değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şoktan telefon alında şok olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar konu biraz hort olacak ama bu telefondan almayı düşünüyorum ama yazılımı beş para etmez vaziyette olduğu konudaki yorumlardan anlaşılıyor
    ama donanım olarak güzel bir cihaz boşa gitmesin
    anlayan bir kullanıcımız şuna reeder p10 romu atıp bi denesin bakalım uyacakmı ama p10s yada p10c değil düz p10 romu
    donanım olarak aynı ama kamera ve dokunmatik birbirini tutmayabilir
    yaptıktan sonra buraya olumlu yada olumsuz yazarsa ben dahil mağdur herkes faydalanır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuri -- 6 Aralık 2017; 1:38:34 >
  • piranha iq smart bataryası arıyorum, sıfır veya sıfır kondüsyonda ikinci el.. lütfen benimle iletişime geçin.. saygılar
    MUSTAFA ANIL
    0532 212 82 76 WHATSAP UYGUN..
    ...
    konunun tarihi hiç önemli değil, bu telefon ikinci telefonum olarak bir köşede bekleyecek, siz lütfen yazın şansınızı deneyin..
  • Ekran gitti benim



    Rom atsam duzelir mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.