Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hookman

    quote:

    Orijinalden alıntı: benjamin00732


    quote:

    Orijinalden alıntı: hookman

    quote:

    Orijinalden alıntı: benjamin00732

    quote:

    Orijinalden alıntı: hookman

    quote:

    Orijinalden alıntı: benjamin00732

    yokmu Piranha sı olan yaa birisi söylesin şu değerleri

    Orijinal değerler şu şekilde;
    LEVEL 0 : 112 144
    LEVEL 1 : 136 144
    LEVEL 2 : 160 144
    LEVEL 3 : 184 144
    LEVEL 4 : 208 144
    LEVEL 5 : 232 144
    LEVEL 6 : 255 144

    :(
    yanlış değerler verdiniz toplam 0 dahil 15 lvl var tekrar dan yazar mısınız?

    engineer mode mtk - hardware testing - audio - headseat mode - sip e tıklayıp media yapıyoruz sonra sizde lvl 0 dan lvl 14 e kadar ki değerleri yazın value is 0~255 nin yanında yazan değerleri verseniz yeterli alttaki değerler hep aynı zaten

    O zaman şu şekilde belirteyim (sıralama level o dan level 14 e kadardır )

    32
    48
    80
    96
    112
    128
    144
    160
    176
    184
    196
    208
    220
    232


    kusura bakmayın ama bi değer eksik

    Evet şimdi fark ettim , 48 ile 80 arasında 64 değeri olması gerekiyordu atlamışım. Özür... Sıralama şu şekilde ;
    32
    48
    64
    80
    96
    112
    128
    144
    160
    176
    184
    196
    208
    220
    232


    allah razı olsun :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herkese iyi günler.
    Ben piranha zen kullanıcısıyım. telefonum fena değil. IQ yuda inceledim, gayet güzel telefona benziyor. ben bu yazımda servise değineceğim.
    Telefonum bozuldu. kargo ile garantiye gönderdim. gönderdiğim tarih 23 ekim cumaydı. hala gelmedi. bunda ne var, azami tamir süresi olan 20 iş gününü aşmamış diyeceksiniz. ama mesala ürün geçtiğimiz cuma günü onarıldı. bu yönde bana mesaj geldi. ama o günden bu yana hala kargoya verilmedi. yani cumayıda sayarsak 4 gündür onarılmış olan telefon kargo bekliyor.
    telefonu servise gönderdim. cumadan sonraki ilk iş günü olan pazartesi teslim edildi. (cumartesi piranha servis çalışmıyor) 4 yada 5 güne ancak kaydını yaptılar. birde ürünü teslim almamışlar gibi davranıyorlar. soruyorum telefonu ne yaptınız diye. yok ürün gelmedi. bizde gözükmüyor. isminizi verin. telefonun imei numarasını verin. yok kargo takip numarasını verin. hepsini verdim hala telefon bizde yok diyorlar. oysaki telefon kendi çalışanlarına teslim edilmiş gözüküyor. telefon şu çalışanınıza teslim edilmiş dedim, ancak tamam teslim edilmiş diyorlar. bir ton bilgi verdim telefon bizde değil diyorlar. güya kafalarınca tamir süresini uzatıyorlar. bu kadar ciddiyetsizler. küçük hesap peşindeler. tüketiciyi düşünseler cuma günü onarılan ürün aynı gün kargoya verilir. kendi tüketicilerini herhalde enayi gibi görüyorlar.
    vessalam piranhanın ürünlerini almayın. servisleri berbat ötesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d-b -- 10 Kasım 2015; 13:14:03 >




  • d-b D kullanıcısına yanıt
    telefonu teslim aldiği ve kargoya verdiği tarihlerin arasindaki zaman 20 gunu geciyorsa ekran alintilarinin ciktisini al THH ye başvur 20 iş gununu gecmistir para iadesi istiyorum diye 3 ay surer ama parani geri alirsin pranha dan hizli olmasini istiyorsan bimer üzerinden başvur ozaman daha hizli sonuclaniyor para iadesi .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunnkaar kullanıcısına yanıt
    Hocam bende verdim 1 ayı gecti. En sonunda telefonu şehirdeki teknik servise toplamışlar. Ama "Bir sorun bulunamadı"yazmışlar. Ben telefonu almadim. Adanadaki servis istanbula durumu söyleyeceğini bluetooth sorununun devam ettiğini bildireceğini söyledi. Ben tüketici hakem heyeti gideceğim.

    Siz
    "pranha dan hizli olmasini istiyorsan bimer üzerinden başvur ozaman daha hizli sonuclaniyor para iadesi ." derken nedemek istediğinizi anlamadım açıklayabilir misiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    bimer üzerinden THH sikayet kaydi acarsaniz daha hizli işliyor.mesela ben ilk gmd1 cihaz basvurumu bimer üzerinden yaptim thh 45 günde parami geri aldim ama biraderin cihazinin basvurusunun bimer den kayit olusturmadan yaptim 4 ay olacak dün ancak bilir kişiye teslim ettim cihazi ve thh gorevlisi aralik sonunda karar cikar dedi kisaca 6 ayi gececek bukadar fark edecegini bilseydim bimerden basvurur dum 2 ci basvurumuda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kimseyi thh nin yoluna düşürmesin.
    Para iadesi almak zor iş. Neyse asıl size sormak istediğim piranha facebook sayfası kapatmış sebebini bilen varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güya tüketiciye yardımcı olacaklar. Peh..
    En son gittiğimde yarım saat sıra bekledim. Önümdeki kuyruk bir gram ilerlemedi vazgeçtim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.T.U. A kullanıcısına yanıt
    ben nisanda gmd1 icin basvurdum haziranda parayi geri aldim telpa dan temmuzda kardeşimin telefonu icin basvurdum gecen hafta bilirkisi de idi cihaz aldim aralik sonu karar cikar.bimer üzerinden başvurunca birazdaha hizli onu anladim sürec thh de ben her gittiğimde öyle aşiri kalabalik olmuyordu ama her yer dosya bi düzene soklamalari lazim bu işi calistiklari yer yeterli degil ben ümraniye den örnek veriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar sorun olan telefon IQ Plus dan dolayımıdır ki şuan satışı gerçekleşmiyor.

    Stokmu kalmadı
    Yoksa başka bir nedenmi var.
    Piyasada hiçbir yerde/sitede IQ plus satışı yok.

    Nedeni nedir?
  • telefonlarını bedava verseler almam artık. sizde almayın teknik servis berbat. telefonu garanti kapsamında tamire gönderdim. 20 25 g¨¹n sonra yaptıklarını iddia ederek geri gönderdiler, ama yapmamışlar. bende tekrar gönderdim. ama yine onarım yapmadan göndermişler. THH gideceğim. birde m¨¹şteri hizmetlerindeki yetkililer çok kaba. neredeyse dövecekler. siz siz olun almayın. telefon bozulursa telefonsuz kalırsınız.
  • Servisi kötü diyerek beni boşuna korkuttunuz.
    Servise gönderirsem telefon 1 ay gelmez diye korkarak tuşları bozulan telefonu 1 ay kadar kullandım.
    En sonunda yeter ne olacaksa olsun dedim servise gönderdim.
    1 hafta sürmeden telefonum tamir edilmiş olarak elime ulaştı. Yanına küçük bir hediye koyup göndermeleride ayrıca sevindirdi beni.

    Servisi çok kötü diyenlere inat ben servisten gayet memnun kaldım.
    Üstelik telefon ile görüşme yapmadan kimseyle muhattap olmadan doğrudan internetteki formlarını doldurdum, kimseye sormadan telefonu gönderdim, hiçbişey sormadan tuşları değiştirip gönderdiler. :)

    Benden Piranha servisine 5 üzerinden 5 puan :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rainbowdivx

    Bu kadar sorun olan telefon IQ Plus dan dolayımıdır ki şuan satışı gerçekleşmiyor.

    Stokmu kalmadı
    Yoksa başka bir nedenmi var.
    Piyasada hiçbir yerde/sitede IQ plus satışı yok.

    Nedeni nedir?

    Telefonda öyle anlatıldığı kadar sorun yok güzel kardeşim, burada birkaç kişi telefona haddinden fazla çamur atarak emellerine ulaştı sonunda. Aldığımdan beri kullanıyorum, hiç şikayetim olmadı, birkaç kez elimden düştü, fakat bir problem yaşamadım. Bende asus zenfone 6 da var, onunla kıyasladığımda IQ bana göre serilik ve kulanım açısından bir tık önde gözüküyor. Hele bir göz gezdirin bakalım Asus topic sayfalarına; şikayetlerin haddi hesabı yok. Her elektronik cihazda olduğu gibi satılan binlerce cihazdan elbette birkaç tanesi problemli çıkabilir, ama bunları kronikleştirme kategorisine yükseltme becerisi ancak bizim milletimizde görülen bir yetenek... Ama vereceksin bu milletin eline 2500 TL lik cihazı bak bakalım şikayet ediyor mu? Konuşurken kesilir bakarsın hat gitmiş, sim kart yok yazıyor. Hadi gönder servise , geldiği zaman aynı sorun. Telefonla bilgi istersin, karşındaki adeta duvar. Ne oldu o zaman , ballandıra ballandıra anlatılan ünlü markamız.Bunu bizzat yaşadım, Yani demem o ki cihazınız bozulmaya görsün işiniz servislere düştümü, iphone,samsung,asus vs. hepsi aynı kimse kusura bakmasın. Bugün başka bir sitede bu konuya benzer bir konu hakkında okuduklarım gerçekten açıklayıcı olmuş, şöyle diyordu arkadaş;

    "küresel pazarlama teorisi derki, eğer dünya pazarına yönelik bir ürün üretiyorsanız (cep telefonu gibi) iki tür müşteri profili ile karşı karşıyasınız;

    1. grup, ki azınlıktır; ellerinde olan ürünü ekonomik ömrü dolduğu zaman yenisiyle değiştirenler. sanırım ben bu gruba dahil oluyorum, bir tüketim malı alacağım zaman mümkün olan en iyisini alır, uzun yıllar kullanırım. önceki telefonum blackberry i 4,5 yıl kullanmıştım.

    2. grup, ki çoğunluktur; ellerinde olan ürünü yenisi/üst modeli çıktığında değiştirirler, böylece sürekli en yeniye sahip olmanın verdiği tatmini yaşarlar, ama bedel ödeyerek sahip oldukları metaların çoğundan istifade edemezler. üreticiler de bu grubun çoğunluğuna varmışlardır ki, 10 ayda bir yeni model cep telefonu, 3 yılda bir makyajlanan otomobiller, aynı özelliklerle yılda iki kez facelift görmüş dayanıklı tüketim malları piyasada alıcı bulmaktadır." "Alıntıdır..."




  • hookman kullanıcısına yanıt
    Yerinde doğru tesbitler..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hookman

    quote:

    Orijinalden alıntı: rainbowdivx

    Bu kadar sorun olan telefon IQ Plus dan dolayımıdır ki şuan satışı gerçekleşmiyor.

    Stokmu kalmadı
    Yoksa başka bir nedenmi var.
    Piyasada hiçbir yerde/sitede IQ plus satışı yok.

    Nedeni nedir?

    Telefonda öyle anlatıldığı kadar sorun yok güzel kardeşim, burada birkaç kişi telefona haddinden fazla çamur atarak emellerine ulaştı sonunda. Aldığımdan beri kullanıyorum, hiç şikayetim olmadı, birkaç kez elimden düştü, fakat bir problem yaşamadım. Bende asus zenfone 6 da var, onunla kıyasladığımda IQ bana göre serilik ve kulanım açısından bir tık önde gözüküyor. Hele bir göz gezdirin bakalım Asus topic sayfalarına; şikayetlerin haddi hesabı yok. Her elektronik cihazda olduğu gibi satılan binlerce cihazdan elbette birkaç tanesi problemli çıkabilir, ama bunları kronikleştirme kategorisine yükseltme becerisi ancak bizim milletimizde görülen bir yetenek... Ama vereceksin bu milletin eline 2500 TL lik cihazı bak bakalım şikayet ediyor mu? Konuşurken kesilir bakarsın hat gitmiş, sim kart yok yazıyor. Hadi gönder servise , geldiği zaman aynı sorun. Telefonla bilgi istersin, karşındaki adeta duvar. Ne oldu o zaman , ballandıra ballandıra anlatılan ünlü markamız.Bunu bizzat yaşadım, Yani demem o ki cihazınız bozulmaya görsün işiniz servislere düştümü, iphone,samsung,asus vs. hepsi aynı kimse kusura bakmasın. Bugün başka bir sitede bu konuya benzer bir konu hakkında okuduklarım gerçekten açıklayıcı olmuş, şöyle diyordu arkadaş;

    "küresel pazarlama teorisi derki, eğer dünya pazarına yönelik bir ürün üretiyorsanız (cep telefonu gibi) iki tür müşteri profili ile karşı karşıyasınız;

    1. grup, ki azınlıktır; ellerinde olan ürünü ekonomik ömrü dolduğu zaman yenisiyle değiştirenler. sanırım ben bu gruba dahil oluyorum, bir tüketim malı alacağım zaman mümkün olan en iyisini alır, uzun yıllar kullanırım. önceki telefonum blackberry i 4,5 yıl kullanmıştım.

    2. grup, ki çoğunluktur; ellerinde olan ürünü yenisi/üst modeli çıktığında değiştirirler, böylece sürekli en yeniye sahip olmanın verdiği tatmini yaşarlar, ama bedel ödeyerek sahip oldukları metaların çoğundan istifade edemezler. üreticiler de bu grubun çoğunluğuna varmışlardır ki, 10 ayda bir yeni model cep telefonu, 3 yılda bir makyajlanan otomobiller, aynı özelliklerle yılda iki kez facelift görmüş dayanıklı tüketim malları piyasada alıcı bulmaktadır." "Alıntıdır..."

    Sevgili hookman ;Yorumunuz için teşekkürler .Sorumun 1.sine bayağı açıklamalı cevap vermişsiniz.

    Bende Piranha Zen kullanıcısıyım ve memnunum. IQ Plus Raminin 2 GB olması ilgimi çekti.Elimdeki telefondan daha hızlı olacağı kesin.bendeki bildiğiniz gibi 1 GB.

    2.Sorumada yanıt verirmisiniz.neden hiçbir yerde IQ Plus satılmıyor.Piranha ;IQ Plus ve Grandenin satışından vazmı geçti yoksa çinden yüklü miktarda getirecek o süreçmi geçiyor.Neden piyasada yok.bendeki telefon her sitede satılıyor ama bahsigeçen 2 telefon hiçbir yerde yok.

    Yenileniyormu yoksa.Bu konuyu çok merak ettim.

    İyi günler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rainbowdivx

    quote:

    Orijinalden alıntı: hookman

    quote:

    Orijinalden alıntı: rainbowdivx

    Bu kadar sorun olan telefon IQ Plus dan dolayımıdır ki şuan satışı gerçekleşmiyor.

    Stokmu kalmadı
    Yoksa başka bir nedenmi var.
    Piyasada hiçbir yerde/sitede IQ plus satışı yok.

    Nedeni nedir?

    Telefonda öyle anlatıldığı kadar sorun yok güzel kardeşim, burada birkaç kişi telefona haddinden fazla çamur atarak emellerine ulaştı sonunda. Aldığımdan beri kullanıyorum, hiç şikayetim olmadı, birkaç kez elimden düştü, fakat bir problem yaşamadım. Bende asus zenfone 6 da var, onunla kıyasladığımda IQ bana göre serilik ve kulanım açısından bir tık önde gözüküyor. Hele bir göz gezdirin bakalım Asus topic sayfalarına; şikayetlerin haddi hesabı yok. Her elektronik cihazda olduğu gibi satılan binlerce cihazdan elbette birkaç tanesi problemli çıkabilir, ama bunları kronikleştirme kategorisine yükseltme becerisi ancak bizim milletimizde görülen bir yetenek... Ama vereceksin bu milletin eline 2500 TL lik cihazı bak bakalım şikayet ediyor mu? Konuşurken kesilir bakarsın hat gitmiş, sim kart yok yazıyor. Hadi gönder servise , geldiği zaman aynı sorun. Telefonla bilgi istersin, karşındaki adeta duvar. Ne oldu o zaman , ballandıra ballandıra anlatılan ünlü markamız.Bunu bizzat yaşadım, Yani demem o ki cihazınız bozulmaya görsün işiniz servislere düştümü, iphone,samsung,asus vs. hepsi aynı kimse kusura bakmasın. Bugün başka bir sitede bu konuya benzer bir konu hakkında okuduklarım gerçekten açıklayıcı olmuş, şöyle diyordu arkadaş;

    "küresel pazarlama teorisi derki, eğer dünya pazarına yönelik bir ürün üretiyorsanız (cep telefonu gibi) iki tür müşteri profili ile karşı karşıyasınız;

    1. grup, ki azınlıktır; ellerinde olan ürünü ekonomik ömrü dolduğu zaman yenisiyle değiştirenler. sanırım ben bu gruba dahil oluyorum, bir tüketim malı alacağım zaman mümkün olan en iyisini alır, uzun yıllar kullanırım. önceki telefonum blackberry i 4,5 yıl kullanmıştım.

    2. grup, ki çoğunluktur; ellerinde olan ürünü yenisi/üst modeli çıktığında değiştirirler, böylece sürekli en yeniye sahip olmanın verdiği tatmini yaşarlar, ama bedel ödeyerek sahip oldukları metaların çoğundan istifade edemezler. üreticiler de bu grubun çoğunluğuna varmışlardır ki, 10 ayda bir yeni model cep telefonu, 3 yılda bir makyajlanan otomobiller, aynı özelliklerle yılda iki kez facelift görmüş dayanıklı tüketim malları piyasada alıcı bulmaktadır." "Alıntıdır..."

    Sevgili hookman ;Yorumunuz için teşekkürler .Sorumun 1.sine bayağı açıklamalı cevap vermişsiniz.

    Bende Piranha Zen kullanıcısıyım ve memnunum. IQ Plus Raminin 2 GB olması ilgimi çekti.Elimdeki telefondan daha hızlı olacağı kesin.bendeki bildiğiniz gibi 1 GB.

    2.Sorumada yanıt verirmisiniz.neden hiçbir yerde IQ Plus satılmıyor.Piranha ;IQ Plus ve Grandenin satışından vazmı geçti yoksa çinden yüklü miktarda getirecek o süreçmi geçiyor.Neden piyasada yok.bendeki telefon her sitede satılıyor ama bahsigeçen 2 telefon hiçbir yerde yok.

    Yenileniyormu yoksa.Bu konuyu çok merak ettim.

    İyi günler.

    Tam olarak neden satışı yok bilemiyorum., ama benim kişisel tahminim teknolojik hız. Şu an ben telefon üreticisi olsam MT6753 veya MT6795 varken mt6592 çipli cihaz üretmek istemem açıkçası, yani kısaca her sene yeni bir işlemci ve GPU ile savaş vermek lazım (Aslında teknolojinin hızı açısından 1 sene bile çok çok uzun sayılır) . Bu yılın başında 2 gb ram süper dediğimizde , neredeyse yılsonuna geldiğimiz şu günlerde birçok 3 gb ram desteği olan cihazlar gelmeye başladı piyasaya. Bir de şu var ki yanılmıyorsan mart veya nisan 2016 da 4G ile iletişime başlanacak, yeni gelecek olan telefonlarda da 4G desteği aranacağını da unutmamak lazım, belki firma da buna göre bir plan yapıyor olabilir, bilemem... Ama kişisel olarak şu an kullanmakta olduğum IQ Plus beni uzun süre idare edeceğe benziyor, yoksa teknojinin gelişim hızı ile yarışmama imkan yok malesef...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hookman

    quote:

    Orijinalden alıntı: rainbowdivx

    quote:

    Orijinalden alıntı: hookman

    quote:

    Orijinalden alıntı: rainbowdivx

    Bu kadar sorun olan telefon IQ Plus dan dolayımıdır ki şuan satışı gerçekleşmiyor.

    Stokmu kalmadı
    Yoksa başka bir nedenmi var.
    Piyasada hiçbir yerde/sitede IQ plus satışı yok.

    Nedeni nedir?

    Telefonda öyle anlatıldığı kadar sorun yok güzel kardeşim, burada birkaç kişi telefona haddinden fazla çamur atarak emellerine ulaştı sonunda. Aldığımdan beri kullanıyorum, hiç şikayetim olmadı, birkaç kez elimden düştü, fakat bir problem yaşamadım. Bende asus zenfone 6 da var, onunla kıyasladığımda IQ bana göre serilik ve kulanım açısından bir tık önde gözüküyor. Hele bir göz gezdirin bakalım Asus topic sayfalarına; şikayetlerin haddi hesabı yok. Her elektronik cihazda olduğu gibi satılan binlerce cihazdan elbette birkaç tanesi problemli çıkabilir, ama bunları kronikleştirme kategorisine yükseltme becerisi ancak bizim milletimizde görülen bir yetenek... Ama vereceksin bu milletin eline 2500 TL lik cihazı bak bakalım şikayet ediyor mu? Konuşurken kesilir bakarsın hat gitmiş, sim kart yok yazıyor. Hadi gönder servise , geldiği zaman aynı sorun. Telefonla bilgi istersin, karşındaki adeta duvar. Ne oldu o zaman , ballandıra ballandıra anlatılan ünlü markamız.Bunu bizzat yaşadım, Yani demem o ki cihazınız bozulmaya görsün işiniz servislere düştümü, iphone,samsung,asus vs. hepsi aynı kimse kusura bakmasın. Bugün başka bir sitede bu konuya benzer bir konu hakkında okuduklarım gerçekten açıklayıcı olmuş, şöyle diyordu arkadaş;

    "küresel pazarlama teorisi derki, eğer dünya pazarına yönelik bir ürün üretiyorsanız (cep telefonu gibi) iki tür müşteri profili ile karşı karşıyasınız;

    1. grup, ki azınlıktır; ellerinde olan ürünü ekonomik ömrü dolduğu zaman yenisiyle değiştirenler. sanırım ben bu gruba dahil oluyorum, bir tüketim malı alacağım zaman mümkün olan en iyisini alır, uzun yıllar kullanırım. önceki telefonum blackberry i 4,5 yıl kullanmıştım.

    2. grup, ki çoğunluktur; ellerinde olan ürünü yenisi/üst modeli çıktığında değiştirirler, böylece sürekli en yeniye sahip olmanın verdiği tatmini yaşarlar, ama bedel ödeyerek sahip oldukları metaların çoğundan istifade edemezler. üreticiler de bu grubun çoğunluğuna varmışlardır ki, 10 ayda bir yeni model cep telefonu, 3 yılda bir makyajlanan otomobiller, aynı özelliklerle yılda iki kez facelift görmüş dayanıklı tüketim malları piyasada alıcı bulmaktadır." "Alıntıdır..."

    Sevgili hookman ;Yorumunuz için teşekkürler .Sorumun 1.sine bayağı açıklamalı cevap vermişsiniz.

    Bende Piranha Zen kullanıcısıyım ve memnunum. IQ Plus Raminin 2 GB olması ilgimi çekti.Elimdeki telefondan daha hızlı olacağı kesin.bendeki bildiğiniz gibi 1 GB.

    2.Sorumada yanıt verirmisiniz.neden hiçbir yerde IQ Plus satılmıyor.Piranha ;IQ Plus ve Grandenin satışından vazmı geçti yoksa çinden yüklü miktarda getirecek o süreçmi geçiyor.Neden piyasada yok.bendeki telefon her sitede satılıyor ama bahsigeçen 2 telefon hiçbir yerde yok.

    Yenileniyormu yoksa.Bu konuyu çok merak ettim.

    İyi günler.

    Tam olarak neden satışı yok bilemiyorum., ama benim kişisel tahminim teknolojik hız. Şu an ben telefon üreticisi olsam MT6753 veya MT6795 varken mt6592 çipli cihaz üretmek istemem açıkçası, yani kısaca her sene yeni bir işlemci ve GPU ile savaş vermek lazım (Aslında teknolojinin hızı açısından 1 sene bile çok çok uzun sayılır) . Bu yılın başında 2 gb ram süper dediğimizde , neredeyse yılsonuna geldiğimiz şu günlerde birçok 3 gb ram desteği olan cihazlar gelmeye başladı piyasaya. Bir de şu var ki yanılmıyorsan mart veya nisan 2016 da 4G ile iletişime başlanacak, yeni gelecek olan telefonlarda da 4G desteği aranacağını da unutmamak lazım, belki firma da buna göre bir plan yapıyor olabilir, bilemem... Ama kişisel olarak şu an kullanmakta olduğum IQ Plus beni uzun süre idare edeceğe benziyor, yoksa teknojinin gelişim hızı ile yarışmama imkan yok malesef...

    Açıkçası 2GB hızı bende denemek isterim.1GB bile işimi görürken 2 GB yi çok merak ettim.İnternete çok daha hızlı bağlanır mailler daha çabuk düşer.
    Dediğim gibi bende Zen'den memnunum ama insan çok daha hızlısını merak ediyor.
    Tam yeni görmüşken piyasada hiçbir şekilde bulunmaması ilgimi cezbetti.




  • Maalesef bir daha stoklara girmeyecek bilgisini aldım.Merakım bitti:(
  • d-b D kullanıcısına yanıt
    arizasi neydi cihazin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rainbowdivx R kullanıcısına yanıt
    yeni model getireceklermiymiş peki zaten hükmü kalmadı bu chipset li telefonlarin artik 4g destekli 64 bit islemci chipset cihazdan aşagisi alinmaz keske bu güncel donanimlarla bu kasayi getirseler alirdim ben ama kamerası sahte olmayacak hakkatten kamerasi 5mp bile değildir bu telefonun cok kötü cekiyor hafif isikli ortamlarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunnkaar

    yeni model getireceklermiymiş peki zaten hükmü kalmadı bu chipset li telefonlarin artik 4g destekli 64 bit islemci chipset cihazdan aşagisi alinmaz keske bu güncel donanimlarla bu kasayi getirseler alirdim ben ama kamerası sahte olmayacak hakkatten kamerasi 5mp bile değildir bu telefonun cok kötü cekiyor hafif isikli ortamlarda

    Açıkçası öyle bir bilgi yok.Ben sadece IQ Plus ve Grande'yi sordum.

    Bu pazarı kaptırmamak adına zannedersem çok daha sağlam bir telefonla pazara girmeye hazırlanıyorlardır.

    IQ Plus'ı zannımca upgrade edip sorunlarından arındırarak uygun bir fiyat ile piyasa sürseler,sağlam alıcı kitlesi bulurlar.Şuan Piranha yönetiminin düşüncesi nedir bilemiyorum.
    piranha ZEn kullanıcısı olarak daha iyi modeller görmeyi arzu ederim ,şahsım adına.
    Piranha Zende fazla uygulama yüklemezseniz,kamerayı çok kafaya takmazsanız,veri bağlantısını gece kapatırsanız" şarjın gitmesi açısından" şimdilik idare eder telefon gibime geliyor.Ama bu cihazda 2gb ram olmuş olsaydı çok daha güzel olurdu.




  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.