Şimdi Ara

Piranha Ixente ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen gün A101 de ki kampanyadan 50 tl ye piranha ixente teyp aldım. AracıM 1999 model Renault clio 1.5 rte. Ses eski orjinal teybine göre çok kötü geliyor. Eskiden kaset adaptörü yle işi hallediyordum ancak bozulunca bunu aldım. Bilecikte okuyorum. Teybi burda taktırdım. Acaba adam iyi takamadı mı? Teybi takan gençti. Çıraktı galiba. İsten anlamıyo olabilir mi? Başka bir yere daha gösteriyim mi? Yoksa normal midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Piranha üst sınıf bir marka olmasa da çok da adi mal değildir.Eleman yanlış bağlamış olabilir.Ben benim arabanın orjinal teybi söküp yeni teyp taktırmıştım.En fazla üç güne ses gitmişti.Teybin başka herşeyi normal çalışıyordu.Hiç ses yoktu.Entegresi bozulmuş teybin.Ses var ama ses kalitesi çok bozuksa bilmem.Başka bir sıkıntı olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general263 -- 3 Nisan 2016; 21:21:52 >
  • Ses kalitesi olarak sesi berrak veriyor. ama bası yükseltince çok kötü oluyor. Ses bozuluyor. Ses sistemi olmasa da aracın orjinal teybinde baslarda yine iyi vuruyo du. Bunda düşük sesde basdan eser yok sesi yükseltince de sesi bozuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sesi kötü deyince arıza anladım bende.O fiyata o kadar köfte.Gücü 4x25 watt olabilir.Bundandır belki.Çift yollu veya oval hoparlör alırsan cihazdan bassı kısıp genede normal bass sesi alabilirsin belki.Tesisat kurma hevesin varsa kenwood al.Ben aldım.Menüsünde amfiye özel ayarı bile var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.