Şimdi Ara

Piranha tablet sökmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ,Öncelikle yaşadığım bir iki sıkıntıyı belirtmek isterim.
    Piranha ultra 10.1 inc bir tablet aldım (450 tl) Tasarımsal anlamda şık dursada yazılımsal olarak hevesimi yerle bir etti devamlı android çökmete.
    Her neyse benim sorum cihazın şarj soketi içine kaçtı servise gönderdim ( bu arada servis olayları berbat telefonlar kapalı maillerede yanıltıcı ve yalan cevap yazmaktalar cihaz elinize ulaşana kadar ise cihaz hakkında bilginiz olmuyor servise ulaştımı, tamir aşamasına geçtimi vs..) zorlu bir servis süresi sonunda elime ulaştı fakat tamir bir yana cihaz çökmüş bir şekilde göndermişler neyse şarj ediyim format atarım derken soketin tamiri yapılmamış içine kaçan soket az ileri itilerek göndermişler yani kısaca 2. şarjda tekrar içine kaçtı.

    Artık garanti falan umrumda değil cihazı kendim sökerek soketi değiştireceğim.Elektorinikçi oldğum içim sıkıntısız hallerim fakat arka kapağı sökmek için ne gibi bir aparat yada yöntem kullanılıyor bilgi almak istiyorum.Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsunlar.

    Kapak resimi
     Piranha tablet sökmek

     Piranha tablet sökmek

     Piranha tablet sökmek

     Piranha tablet sökmek







  • Yanlarda vida olması gerek ama resimlerde göremedim.

    Ben cube u25gt söktüp parçalara ayırdım,rahatlıkla topladım.

    Sökerken resim çekersen,daha rahat toplarısn.
  • hocam vida yok bu cihazda iç kısımda tırnaklar var sanırım ama tırnak lar hangi bölgeler de onu öğrenmek istedim aslında kasıpta kasayı kırmayalım
  • Bu cihazı bilmiyorum ama genelde PENA-TIRNAK-KREDİ KARTI vb ince ve sert şeyler kullanılarak arkadaki metal kısım ile plastik ön kısmın birleştiği yere sokularak çizgi şeklinde ayıra ayıra bunlar birbirinden ayrılır. Öyle kırılacak bir tırnak yapısı yoktur.
  • Eğer yanlarda vida yoksa, cihazın ekran kısmına bakan(yanda da yada alta da gelebilir) bölümden bayağı bir ince düz ağızlı bir tornavida ile bir açıklık yaratarak hemen akabinde kredi kartı yada benzer bir sertlikte alet ile yolu açabilir ve yavaşça ilerleyerek tırnaklardan kurtulduğunu görürsün .Aynı şekilde kartı hiç o yoldan çıkarmadan cihazın etrafında çevirirsen sökmüş olursun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 2 Aralık 2013; 23:55:21 >
  • Aynen, ama burada dikkat edilecek kısım METAL kısım ile PLASTİK kısmın birbirine deydiği yerden bu işlemi yapmak. Başka ekrana yakın bölgelerde ayrılacak gibi görünen bir yer varsa muhtemelen dokunmatik cam kısmıdır. O kısmı açmaya çalışmayın
  • teşekkürler arkadaşlar cihazı söktüm 5 adet kart ile kenarlar tırnaklıymış.
    Şarj soketi o kadar dandik yapılmış ki normalde elemanların bacakları board üzerindeki delikden sokulup lehim yapılırken şarj soketi heleki devamlı dış bir etkene mağruz kalacak parça olmasına rağmen board üzerine direk lehilenmiş.Lehimlerin şarj soketini tak sökten zamanla kopması gayet normal.
    Elektronik tamircisine soket içine kaçtı nekadara yaparsınız diye sorduğumda yedek parça Türkiye de bulunmadığından 110 tl yaparız demişlerdi :) Yedek parça dediği dc soket kadıkoyde 10 krş tan satılıyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.