Şimdi Ara

Piyasada Przili Notebook Soğutucusu Yok mu? Bilen Link Atsın Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Gtx660m li emektra laptopum gta5 oynarken hayli ısınıyo bende kıyamadım oyunu kapattıktan sonra dur lan sana bir güzel soğutucu bakiyim dedim ama yıllar önce baktıgımdada prizli soğutucu yoktu uzun süredir bakmıyordum hala yok sanırım bulamadım.

    Eger yoksa kendim yapmayı düşünüyorum ama ucuza kaçmak için degil tam tersi iyi bir soğutma elde etmek için. Aklımdaki fikir linkteki bir ürünün içine laptopumun ısınan yerlerine gelcek şekilde kaliteli ve güçlü fanları sabitlemek. Fanlarıda prize baglamak tabiki.http://www.hepsiburada.com/goldmaster-goldsmart-ls-9130-8-9-12-9-notebook-stand-p-BD805024

    Ama ben sadece fan olsun istiyorum diger bölgeleri açıkta kalın istiyorum. Laptop sogutucularının en büyük handikapıda sogutayim derken laptopu iyice bogmaları.

    Ben laptopu aldıgımdan beri yukarda linkini verdigim ürün tarzında bir ürünün üstünde kullanıyorum. Bugune kadar ne kitlenme ne sıcaktan bir problem olmadı, gta5 tede olmadı ancak neden daha soğuk olmasınki dedim kendi kendime. Evet arkadaşlar prizden güç alan böyle bir ürün var mı?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.