Şimdi Ara

Plaka Tanıma Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. konu yazılımla ilgili olduğu için buraya açtım. istanbulda bir iş sitesinde çalışıyorum. bayağı büyük bir yer. 5-6 noktadan giriş çıkış var. ağustos ayında otomatik bariyerli sistem koydular ve 30 lira da abonelik ücreti belirlemişler. önceden araçlar serbestçe girip çıkıyordu. bir yandan iyi oldu yoğunluk azaldı ama bir yandan da benim gibi işe bazen araçla gelenler için iyi olmadı.

    bu yüzden park ücreti vermek istemiyorum. gişenin içlerinde pcler var bi tane de görevli var. biraz izledim nasıl çalıştığını. araç yaklaşıyor, 2 kamera biri normal görüntü kaydediyor diğeri plakayı okuyor anında ekrana düşüyor, abone ise bariyer açılıyor değilse ücret istiyor falan.

    şimdi sormak istediğim soru şu , ben bu sistemi bypass edebilir miyim? yani plakama giriş ve çıkışlarda iş yerinde abone olan arkadaşın aracının plakasını yazıcıdan çıktı alıp veya plastik farketmez ayarlayıp yerleştirsem kapıdan çıkınca çıkarıp alsam sistem nasıl bir tepki verir?







  • Güvenlik riski oluşturduğu gerekçesiyle uğraştırabilirler. Dışardan müdahale ile bir kaçış pek söz konusu olamaz sanıyorum. Plaka tanıma sistemleri özellikle böyle kaçışlar olmasın diye zaten yapılmıştır. Eğer atlatılabilirse pek bir anlamı kalmaz sanıyorum :)
  • "30 tl vermemek için sahteçilikten hapse girmek" güzel eksi başlığı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.