Şimdi Ara

PLANETSIDE 2 - FREE TO PLAY / OYUN ÇIKTI - TÜRKÇE (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
8
Favori
41.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya oyunda sorun var yada benim sistemde full grafik ayarların aldığım fps ile en düşük ayarda aldığım fps aynı gibi bazı yerlerde 60 fps çıkıyo çatışmada filan 10 a kadar düşüyo çok sıkıyo bi süre sonra oyun güzelde oynıyamadıktan sonra,fx6300 ve hd6850 ekran kartı bile yetmiyo,oyunu kim için yapmışlar acaba sadece ultra pahalı bilgisayarlarda oynansın diyemi

    edit:Sorunu bi nebzede olsa çözdüm arkadaşlar yeni sitemi kurduğum için ankartın programlarını kurmuştum ies diye bi yazılım kendi kafasına göre güç profili oluşturmuş pci exp. giden gücü orta seviye ye ayarlamış onu kapattığımda baya fark etti full çözünürlükte,orta ayarlarda kasmadan oynanıyor,başka arkadaşlarda baksınlar güç profillerine belki onlardada aynı sorun vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 7 Şubat 2013; 13:08:41 >




  • giydirme işlemi silahı tıkla orda yetenekler var orda kutucukların üzerine koyacaksın yarıcı işini halletim giydirme konusundaki bilgi için teşekkürler dürbün filanda varmış bilmeyince zor oluyor :D
  • İniyoda Baya sürer herhalde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leopard26

    bende benim c2d eskimiş heralde diyorum fx6100 zorlanıyorsa iyiki de silmişim

    yükle tekrar yükle güzel oyunvalla grafik ayarlarına el attım oyunun dikey eşzamanlama yaptım şimdi biraz daha iyi ,birde bana gerek olan yetenek onuda kendi ince ayarlarımla oynayıp düzeltmeye çalışıcam
    bu arada ben de e2160 ile oynuyordum




  • Yeni patch ile birlikte tekrardan döndüm oyuna. Miller TR oynayanlar kimler var?
  • Ben varım :D
  • Türklerin fazla bulunduğu ırk hangisi?
  • Uzun süreden sonra oyuna girdim optimizeyi iyileştirmişler gibi geldi.
  • ya arkadaşlar ben oyunu yükledim tam açıom pencere gelio çalışmayı durdurdu diyor yardımcı olabilecek varsa mesaj atabilirmi lütfen
  • Miller de oynuyorum beraber takılmak ısteyen varsa pm atabılır :)


    Vanu :Cirkin
    NC :trKavun
  • millerda oyunuyorum terran vanu karakter var.Acaba düzgün bi clanla oynayan varmı.Clanla oynarsak daha zevkli olacak gibi duruyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iamburak

    Uzun süreden sonra oyuna girdim optimizeyi iyileştirmişler gibi geldi.

    evet hocam bende fark ettim son updatelerden sonra daha iyi oldu zamanla dahada iyi olacaktır
  • Yav şöyle herkesin aynı güçte olduğu bi oyun yapsalardı olmuyor muydu yani? İlla satın alacaz yok +8'e silah basmalar falan. Sıkıyor böyle oyunlar, ya çok zaman harcayacaksın yada para dökeceksin bu oyunlara. Free to play fıs yani.
  • selam arkadaşlar, oyunu şu an indiriyorum. %72 de. vanu lara geçmeyi düşünüyorum?
  • Miller serveri teras irkina gel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler sizde de program çalışmayı durdurdu hatası veriyo mu ? Oyna giriyorum yarım saat sonra donuyor oyun. 50 fps ile oynuyorum düşük ayarlarda.
  • Vanular asildir. :D diğerleri asi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mıler da Nc (mavi takım ) olarak turk klanı var arkaslar 57.Alay bende bu klandayım gelmek ısteyen varsa buyursun toplu olarak oynuyoruz

    Arkadaslık yollarsınız bırlıge davet ederım :trKavun

    En guzelı vanu ama oyuncu sayısı cok dusuk mıllerde vanu%28 se terran %38 oluyor :D
  • Oyunu steam üzerinden indirdim, miller ve ceres serverlarında oynadım; 1 aylık üyelik almaya karar verdim ancak oyun içerisinde bölge seçimi yapamadım dolayısıyla satın alma işlemi gerçekleşmedi, akabinde oyunun internet sitesine girerek satın alma işlemini gerçekleştirdim fakat görünen o ki satın alma işlemini bambaşka bir sunucudan yapmışım.

    oyuna login olduğum kullanıcı ismi ve şifreyle giriş yapabildiğim internet sitesi:https://www.planetside2.com/
    üyelik almış olduğum internet sitesi:http://www.planetside2.eu/


    **** üyelik satın aldığım sitedeki destek bileti konuşması ***

    kayragregan
    Kullanıcı
    Gönderim zamanı: 17 February 2013 03:21:51
    Merhaba, yaklaşık 10 dakika önce 1 aylık paralı üyelik aldım, ancak oyuna giriş yaptığımda paralı üyeliğimin aktif olmadığını görüyorum. Oyuna giriş yaparken ve siteye giriş yaparken farklı kullanıcı adları ve şifreler kullanmam gerekmekte ancak ben sadece 1 kez üyelik aldım ve bu da bir email adresi üzerinde geçerli bir üyelik. siteye girerken kullandığım kullanıcı adı ve parola ile oyuna giriş yapamamaktayım. oyuna girdiğim kullanıcı adı ve parola ile de paralı üyeliğim gözükmüyor.

    Support Team
    Ekip
    Gönderim zamanı: 17 February 2013 12:27:30
    Merhaba,

    Sanırım siz US sunucusunda oynuyorsunuz ama bunun yerine EU sunucusunya oynamalı ikisi farklı sunuculardır. US sunucusu anladığınız gibi Birleşik Devletler içindir. Türkiye içinse EU sunucusu kullanılmalıdır. İkisinde açacağınız hesaplar tamamen bağımsızdır ve farklı firmalara aittir.. Aldığınız Legendery üyelik EU sunucusunda geçerlidir.
    Can

    Support Team

    ProSiebenSat.1 Games GmbH
    A company of ProSiebenSat.1 Media AG

    Medienallee 19
    D-85774 Unterföhring

    Executive Board: Tung Nguyen-Khac (Chief Executive Officer)
    Markus Büchtmann, Andreas Heyden
    Company Residence: Unterföhring
    HRB 119657 AG Munich
    VAT number DE 182196509
    TAX no. 9143/122/60981

    kayragregan
    Kullanıcı
    Gönderim zamanı: 17 February 2013 15:25:35
    Bilgilendirme için teşekkürler yalnız ben tam olarak anlayabilmiş değilim; şöyle ki oyunu steam üzerinden indirdim ve bölge seçimini, oyuna giriş yaptıktan sonra EU olarak işaretledim ve şuanda oyun içerisinde yarattığım karakterin bölgesi tekrar kontrol ettiğim üzere EU olarak gözüküyor.

    Oyunu oynadığım sunucudaki geçerli profil ismim ve şifreylehttps://www.planetside2.com/ adresinden giriş yapabiliyorum; bu adres US sunucularına mı ait?

    kafa karışıklığım konusunda özür dilerim ancak online oyun tecrübesi 10 yılı aşkın üzerinde bir oyuncu olarak problemin direkt benim hatam olmadığını düşünüyorum, bu iki sunucu sonuç olarak Sony online entartaintment firmasına bağlı değil mi? US sunucusunda oynuyorsam bölge seçimi olarak EU neden mevcut?



    Support Team
    Ekip
    Gönderim zamanı: 17 February 2013 20:59:52
    Merhaba,

    www.planetside2.eu adresi EU sunucusuna aittir.www.planetside2.com ise sizin de dediğiniz gibi US sunucusuna aittir. Yapımcı firmalar aynıdır ama dağıtıcı firma ayrı olduğu için sunucular etkinlikler , hesaplar ve karakterler farklıdır.
    Can

    Support Team

    ProSiebenSat.1 Games GmbH
    A company of ProSiebenSat.1 Media AG

    Medienallee 19
    D-85774 Unterföhring

    Executive Board: Tung Nguyen-Khac (Chief Executive Officer)
    Markus Büchtmann, Andreas Heyden
    Company Residence: Unterföhring
    HRB 119657 AG Munich
    VAT number DE 182196509
    TAX no. 9143/122/60981

    kayragregan
    Kullanıcı
    Gönderim zamanı: 18 February 2013 00:28:39
    Dağıtıcı firmaların farklı olmasını tabi ki anlayabiliyorum ama sunucuların farklı olmasını anlayabilmiş değilim, şöyle ki halihazırda kullandığım sunucunun EU sunucuları mevcut, daha önce belirttiğim gibi Steam üzerinden indirdiğim sunucunun EU seçeneği olması sebebiyle Türkiye'den oynayabilmek için başka bir arayış içerisine girmedim. Halihazırda oyunu Türkçe seçeneğiyle de sorunsuz bir şekilde oynayabilmekteyim.

    Daha önce de böyle bir durumla karşılaşmadım; sadece bazı oyunların Türkiye'ye özel satın alınmış ve hizmet veren sunucuları dışında.

    Bu durum haliyle bana anlamsız geliyor; oyunu oynamakta olduğum sunucu resmi - EU sunucularıyla da hizmet veren ve Steam tarafından sunulan sunucu olması sebebiyle değiştirmeyi düşünmüyorum. Bu durumun sorumlusunun ben olmadığımı düşündüğüm üzere tabi ki çözülmesini dilerdim ama tahminim o ki para iadesi almam mümkün olmayacak.

    Şuanda anlamaya çalıştığım verdiğiniz hizmet resmi mi yoksa değil mi? Ben 1 aylık ödememi kandırılmış, yanlış yönlendirilmiş şekilde gerçekleştirmiş olabilirim fakat başkalarının da aynı hataya düşmesine engel olmak istiyorum. Ancak eğer yanılıyorsam sizin de hakkınızı gasp etmemek için bu konuda gerekli yerlere bilgi - uyarı vermeden ve insanları yönlendirmeden önce tam olarak emin olmak istiyorum.




  • ekran kartım ati hd4850 olmasına ragmen yeterli degil diyor nasıl çözebilirim bu sorunu
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.