Şimdi Ara

Plasma vs CRT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Evde 72 cm CRT TV + digitürk kullanıyorum, HD yayın izleyememe dışında hiç bir sıkıntım yok ama artık yeni bir TV almayı düşünüyorum.

    LED TV'lerin SD yayınlardaki performansını beğenmiyorum. Forumlarda okuduğum potansiyel problemlerle (ışık sızması, bulutlanma, DSE) uğraşmak da istemiyorum. Bu yüzden plazmaya yöneldim.

    Hafta sonu plazmaları inceledim ama mağazalarda sağlıklı bir değerlendirme yapmak çok zor. Etraftaki LED'ler insanın gözünü yanlış şartlandırıyor. Plazmaların parlaklığı yetersiz gibi kalıyor ama evde öyle olmayacağını tahmin edebiliyorum.

    Hem CRT hem plazma kullanmış arkadaşlar sorularımı yanıtlayabilirse sevinirim:

    1) Plazmalar renk derinliği (özellikle siyah ve beyaz) ve parlaklık açısından sıradan bir CRT kadar iyi performans gösterir mi?
    2) Evdeki TV pencereye bakıyor, ekranı da ayna gibi parlak. Ama storu indirince gündüz de iyi kötü seyredebiliyoruz. Plazmada yansıma miktarı nasıl olur?
    3) Bütçem pahalı Panasonic'ler için yeterli değil, LG 50PH670 veya Samsung 51F5570 görüntü kalitesi açısından eski CRT kadar iş görür mü?

    Teşekkürler.







  • Alttaki konuyu bir inceleyin..... İlaç olabilir.....
    http://forum.donanimhaber.com/m_73845998/tm.htm
  • Cevabınız için teşekkürler, 8500 iyi gözüküyor Ama esas olarak giriş/orta seviye bir plazma alırsam SD yayınlarda CRT kadar iyi sonuç alıp alamayacağımı merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 51F5570 işini görür.bu saatten sonra plazmayada ledede fazla para vermeye gerek yok.hangi plazmayı alırsan al crt deki birebir performansı yakalayamazsın.tabii yansıma olayı biraz can sıkıcı.tüm plazmaların ortak handikapı bence.5570 benimde en çok düşündüğüm panel.ama yansıma yüzünden kararsızım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.