Şimdi Ara

Play Store 'İndiriyor' Diyor Ama İndirmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;


    2 gündür bakmadığım forum, okumadığım yazı, izlemediğim video kalmadı ama çözüm bulamadım.

    Play Store'da güncelleme yapmaya çalıştığımda veya uygulama indirmeye çalıştığımda indiriliyor diyor ama %0'da takılıp ilerlemiyor. En iyi ihtimalle %98 tamamlanıyor ama indirme bitmiyor.

    Şimdiye kadar yaptıklarım şunlar;


    1. Her mecrada anlatılan uygulamalar menüsünden play store'u açıp ön bellek temizlemek, düzelmeyince zorla durdur diyerek veriyi silmek, yine düzelmeyince güncelleştirmelerini kaldırmak
    2. Cihazı onlarca kere baştan başlatmak
    3. Play hizmetler uygulamasında madde 1i uygulamak
    4. VPN
    5. Ağ ayarlarında fabrika ayarlarına dönmek
    6. Hiçbiri olmayınca telefonu sıfırlamak


    6. maddeyi uygulayınca 10 saat kadar sorun yaşamadım. Telefon back-up yüklendi, indirmek istediğim uygulamaları indirdim. Fakat yaklaşık 10 saat sonra tekrar başladı sorun. Şu an yaklaşık 4 saattir 10MB boyutunda bir uygulamanın inmesini bekliyorum. %94'te takıldı. Birkaç kere iptal edip baştan indirmeye çalıştım, %0'ı geçemedi diğerleri. Bu indirme de 3sn içinde %94'e geldi ve kaldı. İnternet bağlantımda sorun yok. Ağdaki diğer telefonlar sorun yaşamıyor. Pure APK ve Galaxy Store'dan indirme yapabiliyorum.


    Yardım edene dürüm ısmarlarım  


    Canım sıkıldı iyice çünkü


    Note 10+

    Android 11

    Play Store 24.0.32-21








  • Selam. Benim de ( k3 note ve 8.1 oreo yüklemis cihazimda ) google 58 MB ile durum ayni.

    Genel de sık sık farklı rom attığım ve güncell gapss yükledigim icin umursamıyorum ama , cihazı tr ve garantili ise ister servis yazılım yüklesin ister ana konuya bakarak kendim pc üzerinden rom atarsın. Play store dosyasının güncel .apk sını dosya yöneticisi ile de yükleme denene bilir.
  • Web browser ile play store güncelleme ve google hesabını kaldırıp , telefonu yeniden başlatıp tekrar hesabınla giris yapıp deneme imkanlarını da bir bak.
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

    Hocam play store farklı versiyonlarını yükledim, google hesabımı da birkaç defa kaldırıp tekrar kurdum. Sonuç değişmiyor maalesef. Cihaz garantili, servise götüreceğim sanırım.

  • cewzat C kullanıcısına yanıt

    Play store'u zorla durdur deyin geri açın düzeliyor. Başlarda bunu sık sık yapmak gerekiyor ama bi süre sonra indirmeme problemi komple geçiyor

  • farklı hesap deneyin. kendi telefonumda değil ama bluestacks uygulamasında bu sorunun aynısı olmuştu. hesabı değiştirince sorun çözülmüştü

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.