Şimdi Ara

Playstation 3'ün nek adar ömrü kaldı dersiniz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar tartışalım.Henüz ps3ü olanlar tayfasına yeni katıldım.Bu aletin ne kadar ömrü var daha ne kadar oynarız?



  • Sony den biri açıklama yapmıştı daha 3te 1i bitti PS3 diye yanlış hatırlamıyorsan ama o kadar geçe kalacağınıda zannetmiyorum. Yinede Move un ve 3D özelliğinin ön plana çıkmasıyla 2-3 sene daha rahat gider gibime geliyor.
  • hala ps2 nin satıldığı ve oyunlarının oynandığını düşünürsek bu gereksiz bi soru bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eribanez

    Sony den biri açıklama yapmıştı daha 3te 1i bitti PS3 diye yanlış hatırlamıyorsan ama o kadar geçe kalacağınıda zannetmiyorum. Yinede Move un ve 3D özelliğinin ön plana çıkmasıyla 2-3 sene daha rahat gider gibime geliyor.

    Açıklama için teşekkürler Yani şimdi aleti aldık elimizde patlamasın hemen Kapasitesinin ne kadarını kullanıyor şu an bilgisi olan var mı ?




  • Rahat ol hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsnoztrk

    hala ps2 nin satıldığı ve oyunlarının oynandığını düşünürsek bu gereksiz bi soru bence

    Senin için öyledir başkaları için öyle değildir arkadaşım.Bunu merak edenler vardır elbet benim gibi.Herneyse yorum için teşekkürler yinede.
  • Senden çok yaşar lan PS 3
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLI

    Senden çok yaşar lan PS 3

    Temennim o yönde
  • Henüz Ps 2 ye bile oyun çıkıyorken Sony 3,4 seneden önce Ps 4 ü çıkarmaz
    Piyasaya çıktığı ilk 1.5,2 sene konsol almıyorum ben çünkü genelde kronik sorunlar ilk parti üretimlerde oluyor

    Demek ki benim Ps 4 e geçmeme en az 5,6 sene var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: previlla


    Henüz Ps 2 ye bile oyun çıkıyorken Sony 3,4 seneden önce Ps 4 ü çıkarmaz
    Piyasaya çıktığı ilk 1.5,2 sene konsol almıyorum ben çünkü genelde kronik sorunlar ilk parti üretimlerde oluyor

    Demek ki benim Ps 4 e geçmeme en az 5,6 sene var

    Bende birazcık o yüzden geç aldım.Gerçi öyle pek sorun duymadım ama işimi garanitye alayım dedim.Cevaplardan da anlaşılıyoki o kadar da geç değilmiş
  • Geç diye bir şey yoktur. İmkanlar sağlanmış Ps3'e kavuşmuşsunuz. Güle güle oynamanız dileğiyle. Aldığınız ürünü maksimum keyifle kullanmaya bakın, Ps4 çıkacak diye canınızı sıkmanın hiç manası yok. Teknoloji bu, asla yetişilmez. Kaldık BENCE Ps3 altın çağını yaşıyor. Eski ve Ex oyunlardan başlamanız tavsiyemdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Büyük İskender

    Geç diye bir şey yoktur. İmkanlar sağlanmış Ps3'e kavuşmuşsunuz. Güle güle oynamanız dileğiyle. Aldığınız ürünü maksimum keyifle kullanmaya bakın, Ps4 çıkacak diye canınızı sıkmanın hiç manası yok. Teknoloji bu, asla yetişilmez. Kaldık BENCE Ps3 altın çağını yaşıyor. Eski ve Ex oyunlardan başlamanız tavsiyemdir.

    Güzel yorumun için teşekkür ederim.Darısı isteyipte hala alamayanların başına.Şimdilik paketle verdikleri gow3 mevcut.Onu oynuyorum.Zamanla diğer sağlam oyunlarada göz atıcam inşallah.Tekrar teşekkürler.
  • Dostum Fifa 11 çıkacak yakında onu kesinlikle almanı tavsiye ederim..Bence PS 3 ' de vazgeçilemiycek tek oyun FİFA
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLI

    Dostum Fifa 11 çıkacak yakında onu kesinlikle almanı tavsiye ederim..Bence PS 3 ' de vazgeçilemiycek tek oyun FİFA

    Hocam futbol oyunlarıyla pek aram olmasada pc'de pes oynamıştım bir süre.Ancak Fifanın konsollardaki üstünlüğünüde bilmiyor değilim.Tavsiyeni değerlendireceğim
  • yarın bitiyomuş ömrü bence bi cenaze töreni düzenliyelim teşvikiyeden gözlükleri takmayı unutmayın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dodocan

    yarın bitiyomuş ömrü bence bi cenaze töreni düzenliyelim teşvikiyeden gözlükleri takmayı unutmayın

    Cem Yılmaz kokusu aldım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U


    quote:

    Orijinalden alıntı: dodocan

    yarın bitiyomuş ömrü bence bi cenaze töreni düzenliyelim teşvikiyeden gözlükleri takmayı unutmayın

    Cem Yılmaz kokusu aldım

    soru gereksiz olabilir ama bu dalga geçileceği anlamına gelmez




  • ryban sponsorluğunda

    Bence bu alet rahat 4 sene gider.
  • Ya Ps3'ünüzü yeni almışsınız hayırlı uğurlu olsun inşallah uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız ama bu 'ne kadar ömrü kaldı?, daha ne kadar kullanırım?, yenisi çıkıyormuş bunu almayayım mı?' şeklinde sorular cidden çok anlamsız geliyor bana. Yanlış anlamayın şahsınıza özel bir şey değil söylediğim şey, sadece bu şekilde bir düşünce tarzı bana anlamsız geliyor bence bu tür konsolların ömrünün ne kadar kaldığı tamamen size bağlı. Eğer ki siz konsolları veya pc bileşenlerini hastalık derecesinde sık değiştiren ve sadece popüler olanı kullanırım şeklinde düşünce tarzına sahip biriyseniz elinizde ki konsolun ömrü dolmak üzere hatta dolmuş bile olabilir Ama benim gibi kullandığınız sistemden (her ne olursa el konsolu, ev konosolu, mp3 çalar, ses sistemi vs vs...) her daim zevk almasını bilen biriyseniz konsolunuzun ömrü o bozulana kadar devam edecek diyebilirim Hala Ps2, Gameboy Pocket, GBA, Nes gibi bazılarının deyimi ile modası geçmiş (sizi kasdetmiyorum alınmayın sakın;) konsolları kullanan biri olarak eğlenmenize bakın diyorum, o grafik delisi oyunlar elbet bir gün size sönük gelecek ve geriye o oyunun verdiği eğlence ve derin oyun hissi kalacak işte o tür oyunlara sahipseniz ve onların değerini bilip her oynadığınız da aşağı yukarı ilk anki gibi zevk alıyorsanız o zaman bu tür kaç yıl ömrü kaldı sorularına falan hiç girmeyin, boşverin eğlenin gitsin




  • quote:

    Orijinalden alıntı: venom800

    Ya Ps3'ünüzü yeni almışsınız hayırlı uğurlu olsun inşallah uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız ama bu 'ne kadar ömrü kaldı?, daha ne kadar kullanırım?, yenisi çıkıyormuş bunu almayayım mı?' şeklinde sorular cidden çok anlamsız geliyor bana. Yanlış anlamayın şahsınıza özel bir şey değil söylediğim şey, sadece bu şekilde bir düşünce tarzı bana anlamsız geliyor bence bu tür konsolların ömrünün ne kadar kaldığı tamamen size bağlı. Eğer ki siz konsolları veya pc bileşenlerini hastalık derecesinde sık değiştiren ve sadece popüler olanı kullanırım şeklinde düşünce tarzına sahip biriyseniz elinizde ki konsolun ömrü dolmak üzere hatta dolmuş bile olabilir Ama benim gibi kullandığınız sistemden (her ne olursa el konsolu, ev konosolu, mp3 çalar, ses sistemi vs vs...) her daim zevk almasını bilen biriyseniz konsolunuzun ömrü o bozulana kadar devam edecek diyebilirim Hala Ps2, Gameboy Pocket, GBA, Nes gibi bazılarının deyimi ile modası geçmiş (sizi kasdetmiyorum alınmayın sakın;) konsolları kullanan biri olarak eğlenmenize bakın diyorum, o grafik delisi oyunlar elbet bir gün size sönük gelecek ve geriye o oyunun verdiği eğlence ve derin oyun hissi kalacak işte o tür oyunlara sahipseniz ve onların değerini bilip her oynadığınız da aşağı yukarı ilk anki gibi zevk alıyorsanız o zaman bu tür kaç yıl ömrü kaldı sorularına falan hiç girmeyin, boşverin eğlenin gitsin

    Teşekkürler




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.