Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (1641. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.822
Cevap
287
Favori
1.311.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16391640164116421643
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ps4 slim kullanicisi olarak pro kullanan arkadaslara sorum var

    Simdi benim anladigim:

    Ps4 pronun oyun yapimcisina bagli olarak

    oyunlarin yarisini full hd ve 60 fps...

    oyunlarin diger yarisini ise upscaled 4k ve 30 fps ile oynattigi

    Fifa, fortnite gibi oyunlari ise upscaled 4k ve 60 fps oynattigini saniyorum.

    Yanlis miyim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wake Up Lieutenant

    Ps4 slim kullanicisi olarak pro kullanan arkadaslara sorum var

    Simdi benim anladigim:

    Ps4 pronun oyun yapimcisina bagli olarak

    oyunlarin yarisini full hd ve 60 fps...

    oyunlarin diger yarisini ise upscaled 4k ve 30 fps ile oynattigi

    Fifa, fortnite gibi oyunlari ise upscaled 4k ve 60 fps oynattigini saniyorum.

    Yanlis miyim?
    Aynen öyle doğru bilgi hocam birde işlemcisi daha başarılı.
  • Beyler ps4 pro alalı 3 ay filan alıyor bu stora yada başka bir yere girince sürekli takiliyor surekli dil seceneklerinden bir ingilizce bir turkce yapiyorum oyle duzeliyor internetimde bir problem yok artık kanser olmaya basladim yokmu bunun bir cozumu her seyi yaptım ama hala aynı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A92D21C4E -- 27 Şubat 2019; 21:34:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme sorunu olabilir hocam yazılım güncellemesi bakın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wake Up Lieutenant

    Ps4 slim kullanicisi olarak pro kullanan arkadaslara sorum var

    Simdi benim anladigim:

    Ps4 pronun oyun yapimcisina bagli olarak

    oyunlarin yarisini full hd ve 60 fps...

    oyunlarin diger yarisini ise upscaled 4k ve 30 fps ile oynattigi

    Fifa, fortnite gibi oyunlari ise upscaled 4k ve 60 fps oynattigini saniyorum.

    Yanlis miyim?
    Evet bunlar dogru. Sahsen pro ya gecmenizi oneririm.4k falan aslinda yalan. 4k olsaydi icine 4k UHD bluray bile koyarlardi.
    Pro normal ps4 oyunlari icin en iyi teklifi yapan bir cihaz.
    Oyunlari 60fps de oynayip, 30fps de oynamak daha fazla istemezsiniz.Ben deneme amacli god of war ve shadow of the tomb raider i deneme amacli checkboard 2k 30fps ile oynadim(tvim 1080p) bir sure sonra 1080 60fps e dondum.oradaki kayganligi akiskanligi gorunce “bugunden sonra benim icin Base ps4 bitti dedim”

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bana gore gerek yok. Zaten 1.5 sene sonra cikacak ps5'i almak varken. Ps5 ciktigi anda destegi kesilecek ve 1 2 sene tek tuk yeni oyunlar cikacak cakma 4k oynatan ps4 pro'ya kurus verilmez bu saatten sonra.

    Gamer bir oyuncu olarak..

    Oyunlarin hangi cozunurlukte, hangi fpsde falan bakmam.

    Tabi 30 fpsnin altina dusmemeli ve en az 720pde oyun oynanmali. o kadar da duz insan degiliz yani

    Apex gibi, fifa gibi bana konsolumun basindan kaldirmayan oyunlar lazim... cok fazla multiplayer oyunlari oynarim.

    gelecek nesilde de sanirim ilk 3 sene 60 fps oynatacaktir.

    Zaman gectikce kendimi 4k 60 fps oyunlari oynarken bulabilirim. Fakat su anda 4k henuz cesitli platformlara oturmadi. Xbox fanboy-fangirl'larin saldirisina ugrayacagom lakin O 4k ile ovunulen xbox'un cogu oyunu native 4k degil... 2006/2007 zamanlarinda tanitilan full hdler, 2012'de butun platformlara yayildi. 2 sene sonra bayragi ps4 tarafina devredecek olan Ps3'te bu yila kadar 480/720p oyunlar oynaniyordu. 1080p yi ise upscale ederek oynatiyordu. Native full hd ile aralarinda gozle gorulur fark vardi.

    1080p tam oturduktan sonra Ps3'te beyond two soulslar last of uslar full hd oynanmaya baslandi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 27 Şubat 2019; 11:41:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xbox fanboyları öyle hocam cihazin övüncek tek şeyi native 4k idi.o da dediginiz gibi native 4k olan kaç tane oyun var ki övünülecek bi tarafı kalsın.cihazı alanin elinde patladığı için mecburen sadece teoride avantaj saydiklari ama gerçekte hiç de oyle olmadigi tum ozellikleriyle övünüyorlar.Xbox microsoft zihniyetini bırakıp azicik farklı akıl yurutselerdi zaten ps konsollarını ezer geçerdi.Xboxda yapabildigin herseyi pcde de yapabiliyorsan o konsol konsol ruhuna aykiridir.O yuzden hic gerek yok efendim xbox x fiyatina pc toplayamazsin o fiyatta bir pc xbox daki performans ile oynatmaz falan.evet oynatmaz dogru.tamam o zaman bu konsol degil konsol gorunumlu pc oluyormu oluyor ee ozman playstation ile rekabet edemezsin hayırli ugurlu olsun diyoruz konuyu kapatiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. 6-7 senelik oyunsuz geçen hayatımdan sonra artık daha fazla beklemek istemediğim için, 7216b serili bir ps4 pro aldım. Benim merak ettiğim; kullanmadığım için kaldırdığım Samsung EU6000 serili eski bir LED TV'im var. Gereken performansı alabilir miyim? (1080p 60fps gibi) TV alacağım ama şu anlık işimi görür mü? Yoksa salondakini çalmak durumunda kalacağım. :/
  • lactameon L kullanıcısına yanıt
    Hocam size onerim tv yerine monitor alin. Benq nun konsollar icin ozel monitorleri var rl2455 ve rl2755 tepki sureleri 1 ms ve goruntu kaliteleri muazzam. Ben 24” olani kullaniyorum goz zevkinize gore 24 ya da 27 alabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabi ki saygi duyarim size gore olmayabilir. Eger multiplayer dan bahsediyorsaniz durum daha kotu bence. Yeni cikan bf anthem yada 3.parti gibi oyunlar yine cok daha iyi performans veriyor.

    Gamer bir oyuncu olarak tabi ki biz daha iyi sistemler grafikler isteriz ama bence ps5 ilk etapta alinmaz. Cunku ben basima geldiginden biliyorum ps4 fat aldim ve sorunlari cok oldu. Cihazin kronik sorunlari vardi mavi isik sorunu gibi. Bu tip sorunlar hep olur cunku fat cihazlar genelde bozulmaya dayali oluyorlar cok fazla enerji tukettiklerinden.

    Ps3 sari isik, ps4 mavi isik gibi fat cihazlarda cok ama cok gorulen sorunlar vardi. cok fazla ses yapmasi, disk atma sorunundan tutun keyif kacirici anlar yasandi.

    Tamam belki yeni nesil fifa14 u daha iyi grafiklerde oynadik ama konsolda oyun yoktu adeta. Ps5 in cikisinda da oyun kutuphanesi yine cok olmayacak diye dusunuyorum. Cunku genelde 1 sene sonra adam akilli oyunlar cikiyor. Bu yuzden hem kronik sorunlarin olmamasi hem de oyun kutuphanesinin gelismesi icin ps5 slim e kadar ben almayi dusunmuyorum.

    Bunun yerine ps4 pro ile devam edip ps5 slim yada pro modeli ciktiginda gecerim. Her turlu fifa oynarim o zaman kadar hikayeli oyunlari da zaten bitirmis olurum.

    Gamer olarak ben de heyecanliyim ama bu nesil bu heyecanimin kurbani oldum ve antipati olarak da sony yi elestirdim oyun cikarmiyor diye sonucta 2 kere fat ps4 ve bir kere ps4 pro alip sattim.hep zarar hep kronik sorunlar oldu.
    Halbu ki. Bu zamana dek ps1-2-3 de hep slim kullandim ve hic sorunum olmadi. Ne zaman fat aldim cikar cikmaz bir huzursuz oldum jet motoru calisirken yanimda :)

    Cogu degil evet zaten xbox in oyunu olmadigi icin 4k degil :)

    60fps ilk oynadigim oyun fat ps4 te the last of us oynamistim (daha once de ps3 de oynadigimdan biliyorum)
    O yuzden pro yu bende yakinda alacagim ve yeni nesil icin acelem yok. Bir daha sony nin tester i olmam fat model gercekten alinmaz oyunundan tutun cihazina kadar hep eksikler ile dolu. Hatirliyorum ps4 e 1 sene sonra youtube gelmisti. Cikis oyunu da zaten killzone, knack vardi. 3.parti olarak bf4, fifa14 nfs rivals vardi 2014 ocak ayinda tomb raider definitive edition cikti. 2014 martta infamous haziran da patlayan watch dogs cikmisti.

    Yani cok ama cok eksik vardi bu yuzden ben dersimi gayet aldim diyebilirim :) o yuzden simdi pro almaniz bence 4 sene goturur. Yapimcilar ps5 ciktiktan ilk iki sene sonra hemen hemen destegi kesiyorlar cunku belirli oyunculari birakmak istemezler ki 100 milyon arti oyuncuyu gorur ps4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 27 Şubat 2019; 17:53:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ps5 çıktıktan sonra bir seneyi es geçin bu seriye kadar çıkar çıkmaz aldım hata yaptığımı düşündüm. Satis stratejisi yapacak birsey yok herkese aldırıyorlar bir sene iki sene sonra önemli bi özelik koyuyorlar illa pro diye sürüyorlar piyasaya giriş versiyonu alanlar da bakıyor. Xbox mi Ps mi olayı çok başka şey. Forumun birinde iki üç kişinin saldırısına uğramıştım her turlu cevabım da oldu o ayrı olay da adamların gözü kör resmen. Konsollar arası fps olayını konuşuruz ordan biri çıkar pro coptur x efsanedir der. Böylelerine laf anlatılmaz. One s de fps dusuklugu yasıyordum onu da tv ayarlari ile cozdum. Oyun modu kapalıyken fps kalitesi arttı tvnin. Birçok kişide var bu deneyin derim kapalı şekilde. Belki markaya göre de değişebilir.

    Kısacası Ps4 rahat 4 sene daha güncelliğini korur çıkar çıkmaz da almayın derim tekrar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten cıktığı da satışı cok yüksek olur ps5

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O sari isik mavi isik muhabbetini biliyorum. Cunku zamaninda ben de yasamistim...

    2008 yazinda o donem sadece phat kasa oldugu icin ps3 aldirdim aileme. Evde lcd olmadigindan vestelin 96 yilinda yaptigi crt tv'den hdmi to scart ceviricisi ile oynardim oyunlari. Gayet de guzel gosterirdi. Halen Ps3 denilince aklima pes 2008 geliyor

    2012 mart kadar kullanmistim. 2008'den o yilda tam tamina 2 kez sari isik hatasi vermisti. Zaten aairi isinmadan dolayi islemcinin yanindaki parcalar sicakliktan eriyordu. Sari isik bundan kaynakli imis. Kullanma kilavuzunda "1 saaten fazla oynamayiniz" yaziyordu.

    2012den 2018 nisanina kadar full pcde takilmistim. Sonrada pcdeki oyinlardan sikildikca dedim "oyun oynatmak konsollarin isi, pclerin degil" ps4 slim aldim.

    Zaman zaman bu forumda millete derim. "Sonynin cikarigi neslin ilk modelinden alinmamalidir" diye


    Bu kez ps5 icin para biriktiriyorum lakin ciktikndan 1 sene sonra almayi dusunuyorum. O zamana kadar ps4te neredeyse butun oyunlarini oynamis olurum. Umarim sony ps5te de 3 ve 4 un yaptigi hatayi tekrarlamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 28 Şubat 2019; 5:49:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • selamlar,

    Ben de PS4 Pro almayı düşünüyorum ancak hepsiburada gibi yerlerde iki farklı sürüm var. Biri Sony Eurasia Garantili diğeri de Sony Playstation 4 Pro 1 TB Oyun Konsol - Türkçe Menü (CUH-7106B) diye bir model. Normal olarak ikinci olan daha ucuz. Bu ikisi arasında ciddi fark var mıdır? Ucuz olanı alsam sorun yaşar mıyım?

    Daha önceden sorulduysa kusura bakmayın lütfen, çok fazla sayfa birikmiş :)
  • cagatyercan kullanıcısına yanıt
    Bir tanesi Sony garantisi altında ve fiyatı 3.200TL (D/R) Diğeri 2.400TL (PS4 PRO Cuh 7106B) oda 24 ay ithalatçı garantili. Aradaki fark garantili / garantisiz olarak görülebilir. Çünkü ithalatçı garantili ürünleri garantiye yolladığınızda genellikle kullanıcı hatası cevabını alırsınız. Bu arada hepsiburada da bi şirket var ps4 üzerine ben ordan 4-5 alışveriş yaptım yapan arkadaşlarımda var sıkıntı yaşamadılar. Senin dediğin ürünü de o firma satıyor. 2.400tl ye sıfır pro cuh da 2. nesil ben öneririm almanı.
  • Hey gidi yıllar be. Fat kasada sarı ışık sorunu beni de vurmuştu ondan sonra hiçbir zaman sıkıntı yaşamadım çok şükür. Bluray okuyucumda oyun bile kaldı bozulduğundan. Ama 3-4 kez termal soğutucu ile işlemciyi soğutarak düşe kalka devam etmiştim. Yıllar çabuk geçmiş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepBlue_ -- 28 Şubat 2019; 12:15:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler PS5 Ne zaman çıkacak ?
  • ps4'ü olan pro almasa da olur ama hiç playstation'ı olmayan biri de pro almalı. PS5 çıkınca ps4'e oyun çıkmayacak diye bir şey yok. Sonuçta 100 milyon adet satılmış ps4'e geliştiriciler en az 2-3 yıl oyun yapmaya devam edecektir.

    PS5'in çıkış tarihini Sony'den başka bilen yok ama genel kanı 2020'nin son çeyreği olacağı yönünde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrkmklnc -- 28 Şubat 2019; 13:31:37 >
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    Tek tuk...

    Fifa cod pes en fazla 3 sene

    Farcry 6 da gelecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 28 Şubat 2019; 13:33:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Ya bana sorarsaniz aslinda gelmis gecmis en iyi gorunen Konsol ps3 fat versiyonuydu Beyaz “ Playsation 3” yazisi ile piano black kasa iri ama cok iri olan konsol birisinin kafasina atsaniz kesin dead 6,5 kilo muydu ne . Cok ciziliyordu.Ama konsol gercekten olu dogdu diyebilirim o zaman hatirlamiyorum fakat sony felaket bir sekilde tanitti “ riiiiiiidge racer”


    Konsol cok sikti bence ama nanometresi 60 kusur diye hatirlamiyorum ve dediginiz gibi sari isik olmasi uzuntu verici. O zamanlar 2006 yilinda cocukluk ps2 slim almistim hicbir sorun yasamadim. Ps3 slim 2010 da aldim ve cok memnun kaldim o zamanlar red dead gow3 uncharted falan inanilmazdi.slim kullanan hala 8-9 yillik kullanicilari var. inanin hala calisiyor Slim cok omurlu bir cihaz. biz oluruz o yasar

    “1 saat kullanim ne demek ya” xbox360 da ayni halti yemisti red death hatasi vardi. Hatirliyorum 2014 yilinda forumda bir arkadas ps3 fat kullanip sorunu icin konu acmisti ozellikle Dead space3 gta5 gibi oyunlari oynadiktan bir sure sonra kendi kendine kapatiyor demisti. Bildiginiz bozuk cihaz satmislar bize



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 28 Şubat 2019; 15:16:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 16391640164116421643
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.