Şimdi Ara

Playstation 5'e yeni yazılım güncellemesi geldi: Yenilikler neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sony, PlayStation 5 için yeni yazılım güncellemesini kullanıma sundu. Güncelleme, DualSense kontrolcüsündeki hoparlörleri ve mikrofonu iyileştirmesinin yanında, ekran paylaşımı özelliğine işaretçiler ve emoji tepkileri eklemeye imkan tanıyor. Aynı zamanda PS5 güç göstergesinin parlaklığı da artık ayarlanabiliyor. Güncelleme geçen ay test kullanıcılarına sunulmuştu ve bugün dünya genelinde tüm PS5 sahiplerine dağıtılıyor.



    Sony, oyun içi seslerin ve sesli sohbetin ses düzeyini iyileştirmek için DualSense ve DualSense Edge kontrolcülerinin donanım yazılımını güncelledi. Her iki kontrol cihazının mikrofonu, düğme sesi gibi arka plan gürültülerini ortadan kaldıran yeni bir makine öğrenimi modeliyle iyileştirildi. 




    PS5'deki Ekran Paylaşımı işlevi de işaretçiler ve emoji tepkileri desteği alarak arkadaşların paylaşılan bir ekranda, alanları veya nesneleri vurgulamak için bir talimat çizgisi çizmesine olanak tanıyor. İzleyiciler ayrıca, ekran paylaşımı sunucusuna emoji tepkileri gönderebiliyor. İstenildiğinde bu işaretçiler ve emojiler devre dışı bırakılabiliyor. iOS ve Android kullanıcılarının bu yeni Ekran Paylaşımı etkileşimlerini kullanabilmesi için bu ayın sonuna doğru bir PlayStation mobil uygulaması güncellemesi de gelecek.



    Ayrıca Bkz.PlayStation 5 Slim n11’de indirime girdi



    Sony ayrıca, bu güncelleme kapsamında PS5 sahiplerinin PS5'in güç göstergesinin parlaklığını ayarlamasına da izin veriyor. Üç yeni seçenek arasından seçim yapılabiliyor: loş, orta ve parlak (varsayılan). Ancak güç göstergesi tamamen devre dışı bırakılamıyor.



     




    Kaynak:https://blog.playstation.com/2024/02/06/ps5-beta-adds-dualsense-controller-sound-enhancements-and-share-screen-interactions/?sf272190865=1







  • Hâlâ tarayıcı gelmedi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FameHooker kullanıcısına yanıt
    Gelirse hacklenir.

  • FameHooker kullanıcısına yanıt

    Tarayıcısı var. Arada paralı platformlarda olmayan filmleri açıp izliyorum. Webkit motorunu kullanıyor internet tarayıcısı sanırım sürümü 15.5’idi. Hacklenmeye müsait ama uğraşmıyorlar demek ki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 ve 4 zamanları ne güzel gif paylaşılırdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacklendi zaten bildiğim kadarıyla

    https://www.youtube.com/watch?si=7ofJfpNtJtvza8uW&v=5Cq3K9lBli0&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ihsan -- 14 Mart 2024; 9:49:29 >
  • Eskitme güncellemeleri geliyor yakında pro çıkacak günceleme yapmadan eski ile yeniyi karşılaştırın

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.