Şimdi Ara

Playstation 5 Kapanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
4.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sevgili arkadaşlar,
    20 gün önce Batum'dan PS5 digital Edition satın aldım. Geldiğimde hemen kurdum fakat hem oyun oynarken hem ana menüde dururken PS5 kendi kendine kapatıyor. Türkiye Sony ile iletişime geçtim yurt dışı cihazlarin hiçbir şekilde Türkiye'de garantisi yokmuş. Sony teknik servise gittiğimde yardimci olamayacaklarini dilersem para ile bakabileceklerini söylediler. Yurt dışından aldığım magazaya e-mail attım cihazı Tiflis'e getirmemi istediler. Türklye fiyatina göre yari yariya ucuza satın aldım diye sevinirken, aldığıma pişman oldum.

    Denediğim yollar,

    Acaba duvar prizinde mi bir şey var diye birkaç odanın duvar prizinde denemek,

    Birkaç TV de ve birkaç monitörde denemek,

    İçinden çıkan HDMI kablosunda sorun olduğunu düşünerek, orijinal PS4 HDMI kablosun da denemek,AC güç kablosunun değişimi, farklı markaların kablolarını kullanmak.

    Ayarlar - sistem - HDMI güç kontrollerinde ki olasılıklar,

    Uyku modu olasılıkları,

    Yazılım kontrol etme,

    Cihazı havadar yere koyma, yatay,dikey olarak kullanmak,




    Yukaridakileri denediğim hiçbir yöntemden olumlu sonuç alamadım. Daha farkı bir çözüm önerisi olan veya başına böyle bir sorun gelen var mı? Teşekkürler







  • Playstation 5 Kapanıyor.YourSixStudiosyoutube
    Do you want to know how to fix the corrupted game data on PS5 and fix games that won't launch or load? To do this, turn off your ps5 and launch it into the safe mode menu. Then plug in your controller and go to options number 5 clear cache and rebuild database. Rebuild the database on the ps5. This typical fixes issues on your SSD and the corrupted database. ... Twitter: https://twitter.com/YourSixStudios?lang=en Twitch: https://www.twitch.tv/yoursixstudios Discord: https://discord.gg/6DfFDnK6 Instagram: https://www.instagram.com/yoursixstudios/ - ((( Subscribe to my LIVE STREAMING ))) ((( Gaming Channel "YourSixGaming" ))) https://www.youtube.com/channel/UCvgTpqI_3ZF8XL-jmwLXYKw?sub_confirmation=1 ... ((( Subscribe to my ADVENTURE CHANNEL ))) ((( Travel, Cameras & More "YourSixAdventures))) https://www.youtube.com/channel/UCvnlEu1SSvbBUcnn2RTgMbA?sub_confirmation=1
    https://www.youtube.com/watch?v=SG57jJaYnf8&ab_channel=YourSixStudios

    bunu denedin mi belki yazılımsal sıkıntı olabilir database rebuild edersen belki işe yarar denemek lazım.

  • İlk açtığın günden beri mi kapanıyor yoksa daha sonra mı kapanmaya basladi
  • Prizdeki voltaj değerini ölçtür
  • ßLacKLioN kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hemen deneyim, ben update system software yapmıştım olmamıştı. Bunu deneyeyim.
  • movistar73 kullanıcısına yanıt
    İlk kutudan çıkarıp açtigim gibi kapanmaya başladı, icinde yüklü oyun var onu açtığım 2-3 dk oynadım kapanmaya başladı. Sonra başka oyun yükleyip denedim yine kapandı.
  • Desaster D kullanıcısına yanıt
    Tamam bunu deneyeceğim, benim de aklıma şu geldi ama ne kadar doğru bilmiyorum yurtdisi ürünü olduğu için voltaj düşürücü ile mi kullanmam gerek.
  • uquRR U kullanıcısına yanıt

    hayir gerek yok buna. Guncel butun cihazlar 110v/230v a gore tasarlaniyor. Eger tasarlanmasaydi muhtemelen elinizdeki cihazi yakardiniz. Cihazda cok fazla isi olusuyor mu ? Birde sadece oyun oynarken mi kapaniyor yani oyun acmadiginda menu de cihaz saatlerce acik kalabiliyor mu ?

  • Aşırı ısınma veya elektriksel problem gibi görünüyor.

  • rtx295 R kullanıcısına yanıt
    Anladim ozaman voltajda sıkıntı yok.Cihazi aciyorum gta online moduna giriyorum 10 dk gecmeden cihaz alev atacak sanki akabinde kapaniyor. Fifa 2022 actim yarim saat sonra kapandi isinma normladi. Ana menude birakayim dedim bazen en uzun 12 saat en kısa 4-5 saat acik durdu oyle kapandi, Dengesiz bir kapanma sistemi var. Termal macundan mı sorun var diye düşünüyorum sıfir cihaz da olmaz diyorum.Cihazı 30 martta aldım. Toplasan 5 saat oyun oynamadım kapanma yüzünden. Ps5 oyunlarında denedim hep hiç ps4 oyunu yüklemedim. Acaba ps5 oyunu mu kasıyor.
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Isınma çok dengesiz bazen aşırı ısınıyor, bazen hiç ısınmıyor. Her türlü kapanıyor.
  • Hocam faturasi ve garanti belgesi varsa elinizde Sony servisine götürün eğer gara ti yok derlerse onların yanında Sony i arayın konusun onlar hallederler inşallah Türkiye'de 1 yıl garantisi var Gürcistan malının kendim arayıp teyit ettim buda Sony nin numarası 03124010740



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 21 Nisan 2023; 12:0:18 >
  • movistar73 kullanıcısına yanıt
    Playstation 5 Kapanıyor.

    Hocam, maalesef hem email yoluyla hem telefonla aradım söyledikleri artık garantiye girmediği o yüzden hizmet veremedikleri. Ben yine cihazı alıp sony teknik servise götürdüm fatura ve garanti belgemi sundum,onlarda turkiye sony artık yurtdışından alınan cihazlarin t
    Türkiye'de garanti dışı bıraktıkları yönünde oldu. parayla yaptirabileceğimi söylediler.




  • uquRR U kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155612828 şunu okuyun size 13 Nisan'da mesaj atmışlar ama arkadaşa 15 Nisan'da mesaj atmislar garanti var diye
  • movistar73 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok uğraştım öncelikle, 5 nisan da bana da garanti var dediler sevindim cihazı aldım söyledikleri teknik servise gittim. Olmadıklarını söyleyince telefonla aradım sonra yine email attım ilk başta var dediniz şimdi niye yok diyorsunuz diye. Yani sony müşteri temsilcileri sınıfta kaldı. Tabi ben yurtdisindan aldığım için TR den alanlar için belki daha iyi hizmet veriyorlardır. Playstation 5 Kapanıyor.




  • uquRR U kullanıcısına yanıt

    Cihaz fani bu esnada calisiyor degil mi?. Cok isiniyor ise fan da ona gore hareket ettigi icin cok fazla ses yapmasi olasi. Ses olayi vs nasil . Eger cihazi acabiliyor iseniz bir icini acip macun yenilemesi deneyin.

  • rtx295 R kullanıcısına yanıt
    Evet evet fan çalışıyor sesini duyuyorum. Cihazı açabilirim macunda yenilerim.hangi marka macun kullanmak daha doğru olur ?
  • Hocam bence açmayın tiflise götürun garantiye yollasinlar size yenisi gönderirler acipta garantiyi heba etmeyin
  • Geçenlerde PS Türkiye ile konuştuğumda Avrupa dan alınan ve faturası olan cihazlarla yurtdışında olduğu gibi 1 yıl garantisinin olduğu ve ilgilenileceği söylenmişti.


    Cihaz Gürcistan dan alınma diye sanırsam ücret istenmiş olabilir.


    Gerçekten kötü bir durum hefesle başına oturup tam oyun oynayacakken cihazın kendini kapatması.


    Cihazın içini açıp var olan garantisini bozmayın en kötü aldığınız yere gönderin veya götürün.

  • uquRR U kullanıcısına yanıt

    Elinizde macun var ise herhangibirisi olabilir. Sonucta pahali bir tane alip sonuc alamamak ta var.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.