Şimdi Ara

Playstation 5 - Slim CD'li Versiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 Playstation 5 - Slim CD'li Versiyon

    Arkadaşlar merhaba,


    Ürün Almanya'dan alınmış olup hiç açılmamıştır, ilk açan siz olacaksınız.


    İstanbul veya Bandırma üzerinden elden teslim edebilirim kargo ile yollamıyorum maalesef.


    Playstation 5 - Slim CD'li Versiyon


    Playstation 5 - Slim CD'li Versiyon


    Playstation 5 - Slim CD'li Versiyon


    Playstation 5 - Slim CD'li Versiyon



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 19000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık







  • Şuan N11 de Diskli versiyon 19.999 liradan , Digital versiyon 19.499 liradan zaten sıfır olarak 4 taksit imkanı ile satılıyor fiyatta revize şart PS5 arayan biri olarak forumda ki bütün PS5 satan arkadaşlara tavsiyem bu. Kolay gelsin..



    Playstation 5 - Slim CD'li Versiyon
    Playstation 5 - Slim CD'li Versiyonwww.n11.com
    Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/sony-playstation-5-ps5-slim-1-tb-digital-edition-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-46158593?magaza=teknodeposu








  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt

    Yorumları okursanız eğer güvenlik bandrolü olmayan, orijinal bandrolü ile gelmeyen, içinde iki taraflı type c kablo çıkmayan, iade etiketi bulunan, kutu üzerinde CFI2106 yazmasına rağmen CFI2000 yazan konsol çıkan insanlar var. Açılmış kutu sahte kablo vs. bir okuyun derim bence. Olumlu yorum bırakanların çoğu da bence bu durumdan habersiz dikkatsiz insanlar. Refurbished ürün bile satıyor olabilirler çünkü gamepadde l1 r1 tuşu takılı kalan x tuşu iyi basmayan bile varmış. Nereden aldıkları belli olmadığı için avrupa adaptör koymak için de kutu açılmış olabilir ama sonuç olarak çok fazla olumsuz yorum da var. Bunu da göz önünde bulundurun. Her PS5 ilanı altına aynı şeyi yazmışsınız bu yüzden cevap vermek istedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 6 Nisan 2024; 12:6:31 >
  • Her ilana yazmadım 2 ilana yazdım fiyatlar tuhaf geldiği için o yüzden ayrıca satıcıların puanları 10 üzerinden 10 ve kapalı kutu sorunsuz eline ulaşanlar bu 2-3 satıcı var puanları yüksek onlardan alanlar ve sorun yaşamayanlar sizlerin sattığı cihazlar gibi yurt dışı bandrolü bile açılmamış cihazlar mesela orda kahraman konsol ve teknodeposu satıcıları var kendimde daha önce Ps4 aldım kapalı kutu sorunsuz elime ulaştı hala kullanmaktayım yani dediğim satıcılar sıfır kapalı kutu aynı bu forumda satılan cihazlar gibi yurt dışından getirip satıyorlar güvenilir satıcılar n11 üzerinden olduğu için de 4 taksit avantajıda var ..Kaldı ki sadece N11 üzerinden konuşmaya gerek yok sarı site üzerindende daha uyguna sıfır kapalı kutu bandrollü yurt dışı cihaz getirip satan teknoloji mağazaları mevcut malesef forum sarı siteyi geçti artık..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 6 Nisan 2024; 12:42:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Playstation 5 - Slim CD'li Versiyon


    Bu tarz yorumlarla dolu, sadece 2 dakikamı ayırdım daha neler vardır. Ürünler nereden temin ediliyor belli değil, kutuların açık olma sebebi belli değil. Avrupa mı gelecek ne olacak soru işareti, kutu zaten açık geldiği için iade ayrı sorun olabilir. Durumu umursamayan ya da anlamayan müşteriler basıyor 5 yıldızı geçiyor. Avrupada fiziksel mağazadan alınmış kapalı kutu ürün çok daha güvenilir. Tekrar altını çiziyorum YURT DIŞINDA AÇIK KUTU VE REFURBİSHED CİHAZLARIN FİYATI DAHA UYGUN OLUR! Yani siz yurtdışında daha ucuza satılan konsollardan satın alıp güvenlik bandrolü üzerinde cihazla fiyat kıyaslaması yapıyorsunuz! Kumar oynamak istiyorsanız o ayrı. Aşağıdaki linkte fiyat örneklerini bulabilirsiniz.


    https://www.bestbuy.com/site/searchpage.jsp?_dyncharset=UTF-8&browsedCategory=pcmcat748300667564&id=pcat17071&iht=n&ks=960&list=y&qp=condition_facet%3DCondition~Open-Box%5Eplatformcompatibilitymv_facet%3DCompatible%20Platform~PlayStation%205&sc=Global&st=pcmcat748300667564_categoryid%24cat00000&type=page&usc=All%20Categories





  • N11 de ki satıcılardan alıp sorun yaşamayanları bende yorumları alıntı yapıp tek tek burayamı atayım kapalı kutu bandrollü sattıkları cihazları yada sarı sitede sizin gibi yurt dışından getirip sıfır satanlar var onada bakın biraz yani tek tek ilanları alıp buraya mı koyayım hocam olayı anlamadınız hala sattığınız fiyata zaten satanlar var diyorum ve kapalı kutu bandrollü sıfır olarak siz sorun yaşayanları bulup atıyorsunuz yani n11 de ki satıcıların içindekilerde yada sarı sitede ki satıcılarda yeri belli isim yapmış dükkanlar var gidip elden alıp burayamı atayım faturayı ve cihazın durumunu vs siz istediğiniz fiyattan burda satılmasını bekleyebilirsiniz tabi en doğal hakkkınız ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt

    Hocam sizi tanımıyorum, ikinci el satış konusuna gelip başka bir sayfanın ürününü neden benim konuma koyuyorsunuz ki? Ayrıca bence Forum DH ikinci el kısmından konsol arayan sizin benim gibi insanlar her deliğe bakar ve kendine en uygun olanı bulur.


    Fiyat konusunda zaten her zaman görüşülür ikinci el piyasasında sizde biliyorsunuz.


    Ancak uyarınız için yine de teşekkür ederim, şimdiden hayırlı bayramlar..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymyWILL -- 9 Nisan 2024; 10:51:16 >
  • 15 bin olur mu nakit ? Bugün alayım uygun olursa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilisimci1903 -- 9 Nisan 2024; 15:5:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bilisimci1903 kullanıcısına yanıt

    Maalesef hocam, teşekkür ederim teklifiniz için.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.