Şimdi Ara

Playstation Chargeback Yüzünden Hesabım Ban Yemiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar PS5 kullanıcısıyım. Fifa oyununda çocuğum benden gizli bir şekilde points alımı yapmış. Benim bu durumdan haberim oldu ve bizzat bankamı arayıp harcama itirazında bulundum ve olumlu sonuçlandı. Bu sabah saatlerinde playstation'dan mail geldi hesabınız chargeback yaptığı için banlanmıştır diye. Şimdi ticket vs açtım önümüzdeki süreçte ne olacak bu durumdan müzdarip olanlar, deneyimi olanlar yazabilir mi




  • EreninhoFB kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla bu mevzunun geri dönüşü yok keşbiş olsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

    Neden böyle düşünüyorsun? Kendi sitelerinde bile yazıyor tutar geri ödenince playstation hesabınızın banını kaldırırız diye. Kaldı ki bizzat bugun Playstation müşteri hizmetleriyle konuştum kendileride aynı durumu iletti. Para ellerine geçtiğinde ban kaldırıyorlarmış. Fakat ne kadar sürer ve hangi yöntemle ödemeyi alırlar bilmiyorum.

  • EreninhoFB kullanıcısına yanıt

    Ödemeyi nasıl yapacağınızı sormadınız mi? PlayStation’dan habersiz bankanızdan harcamaya itiraz ederseniz herkesi banlıyorlar. İade itirazını bankaya değil de PlayStation’a yapmanız gerekiyordu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Ödeme konusunda bugunki playstation müşteri hizmetleri bankanızla bizzat iletişim kurmanız ve harcama itirazınız iptal edilmesi, tutarın bize gönderilmesi lazım dediler. Bende bankamla iletişim kurdum ve harcama itirazıma ilişkin karşı tarafa iade talebinde bulundum. Playstation'un müşteri hizmetlerine zor erişiliyor bu yüzden kısa ve kesin bir çözüm olan bankamla iade konusunda iletişim kurayım dedim. Bilmiyordum chargeback yüzünden ban yenildiğini.

  • EreninhoFB kullanıcısına yanıt

    PlayStation ile telefonla göşeceksen mesai saatleri içerisinde arayabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam 10:00’dan 18:00’e kadardı galiba. Hafta sonu da çalışıyorlar mı onu bilmiyorum. Tel no: 0212 391 04 01. Ayrıca aşağıdaki linkte ilk sayfada mail adresleri de var. Oradan da mail atın.


    https://forum.donanimhaber.com/ps-plus-yakinda-kalkacak-oyunlar-listesi-ana-konu--153137340


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Yardımın için teşekkürler hocam.

  • Çocuk kaç yaşında hocam, nasıl yaptı böyle bir şeyi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çocuğum 6 yaşında. PSN hesabının sahibi bendim ödeme yöntemi olarak kredi kartım kayıtlı. Oyun içinden points sekmesine geçince çok rahat bir şekilde kart bilgilerini girmeden alabilmiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.