Şimdi Ara

PlayStation Destekli Oyun Stüdyosu Deviation Games Kapandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Los Angeles merkezli oyun geliştiricisi Deviation Games resmi olarak kapandığını duyurdu. Daha önce büyük bütçeli bir proje üzerinde çalıştıklarını duyuran ekip, tahmin edilene göre proje ile beraber tamamen hizmetine son vermiş durumda.
     
    Deviation Games, Call of Duty'nin eski çalışanları tarafından kuruldu
     
    '' 
     
    Stüdyo ilk olarak 2020 yılında Call of Duty üzerinde çalışan Dave Anthony ve Jason Blundell tarafından kuruldu. 2021 yılında ise Sony Interactive Entertainment ile "çığır açan AAA" bir proje üzerinde çalıştıklarını bildirdi. Eylül 2019'da Blundell stüdyodan ayrıldığını açıkladı ve şu anda Sony Interactive Entertainment'ta çalışıyor.
     
    Deviation Games insan kaynakları ve operasyonlar müdürü Kriste Stull LinkedIn'de paylaştığı bir gönderide şu ifadeleri kullanıyor: "Deviation Games'in kapanışını büyük bir üzüntüyle sizlere duyuruyoruz. Tüm ekibimize en içten minnettarlığımızla beraber teşekkür etmek istiyoruz. Çalışanların sıkı çalışmaları ve katkıları için gurur duyuyoruz."
     
    Deviation Games kapatıldıktan sonra işten çıkarılan çalışanlar için bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikle beraber burada bulunan çalışanlar diğer şirketlere geçiş yapması sağlanacak.







  • sony fps oyunu yapamaz. o kabiliyet yok hiçbir zamanda olmayacak bu gidişle
  • Oyun geliştirme maliyetleri anormal düzeye ulaşınca Sony işi riske atmak istememiş olsa gerek. Ortaya çıkan ürün tatmin etmemiştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay cok basit adamlar 3 yildir oyun üzerinde calisiyor, Sony projenin gidisatina bakip bir cacik olmayacagini anlayinca destegini kesmistir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.