Şimdi Ara

PlayStation kullanıcıları şaşkın: Hesaplar kalıcı olarak askıya alındı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PlayStation kullanıcıları şaşkın: Hesaplar kalıcı olarak askıya alındı!
    Pek çok PlayStation Network kullanıcısı, hesaplarının beklenmedik bir şekilde kalıcı olarak askıya alındığını raporlamaya başladı.



    Sony, bir kullanıcıya gönderdiği mesajda hesabın PlayStation Network Hizmet Şartları ve Kullanıcı Sözleşmesini ihlal ettiği gerekçesiyle hesabın kalıcı olarak askıya alındığını söyledi. Sosyal medya platformlarında da birkaç saat içinde düzinelerce kullanıcıdan aynı şikayet geldi.






    Sony’nin PlayStation destek sayfasında önemli bildirimler bölümünde sorunla ilgili herhangi bir açıklama bulunmazken, şirket PlayStation veya Ask PlayStation sosyal medya hesaplarında bu soruna ilişkin herhangi bir paylaşımda da bulunmadı. Sorunun ne derece yaygın olduğu bilinmiyor.




    Kaynak:https://www.theverge.com/2023/12/4/23988621/sony-playstation-account-ps5-bans-permanent-suspension







  • Playstation tüm kullanici hesaplarini 19 milyonuncu kez çaldırttı.

    Tüm rus sitelerinde satişa çikti bile hesaplar. Zaten turkiyeden çekildi sony pismanliktir ps5 zaten rezil ötesi bir makina.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    komik olmuşssun ps5 nasıl rezil bir makşnaymış detaylandıda öğrenelim? ayrıca sony türkyede zaten tam olarak bulunmuyordu, sen ürünlerini zaten ingiltere mağazasından alıyordun sadece türkiyede şube vardı, onlarda ellerinden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştı hepsi bu.

  • Benim de içinde 515 adet satın aldığım oyun olan PSN hesabım askıya alındı, PlayStation hayal kırıklığıdır, pişmanım. PlayStation almayı planlıyorsanız eğe, sakın PlayStation Store'dan oyun almayın, alacaksanız oyun CD'si alın, Çünkü hesabınız banlansa dahi oyun sizde kalıyor ve açacağınız yeni PSN hesabında aynı oyunu tekrardan oynayabiliyorsunuz, sadece ilerlemeniz kaybolabiliyor o kadar, ama ilerleme de çok kıymetli bir şey oyuncu için. Ama hiç olmazsa daha zarar edersiniz.

  • Bazi fanboyslar yabani ot gibi bitiyor heryerde an kolluyorlar:) Öve öve bitiremedikleri gamepass Sony olmasa bu fiyatlara olacak mi anlamalarina imkan yok. 10 yildir Playstationdayim ne heabim calindi nede baska bir durum var boş yapmayin isinize bakin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.