Şimdi Ara

PlayStation Mağazası'nda 'Temel Seçimler' indirimi başladı: %75'e varan fırsatlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sony kazıkçı sony. Azcık aklı olan artık sonyye para yedirmez. Xboxa veya pcye geçer. Steamde 10 tane taş gibi oyun alırsın burdan saçma sapan oyunlar alcağına veya gider xboxta 10 ay game pass alıp her şeyi oynarsın

  • HaciTTOR kullanıcısına yanıt

    "o zamana kadar oynayan oynamıştır" senin mantığına gta'nın da satmaması lazım ama dimi? PlayStation Mağazası'nda 'Temel Seçimler' indirimi başladı: %75'e varan fırsatlar  ne alaka abi çıktığı gün gelmesini mi istiyorsun? hangi oyun yapımcısı direk abonelik servisine 3A oyununu yapıştırsın direkt, nasıl bir mantığın var?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kendine_Antagonist

    "o zamana kadar oynayan oynamıştır" senin mantığına gta'nın da satmaması lazım ama dimi?   ne alaka abi çıktığı gün gelmesini mi istiyorsun? hangi oyun yapımcısı direk abonelik servisine 3A oyununu yapıştırsın direkt, nasıl bir mantığın var?

    İyi de illa almak zorundaymışsın gibi yazmışsın. Hemen gelmiyorsa zaten başarılı bulmayıp almam.2 yıllık oyun gelecekse yemişim o servisi. Neyi övülüyor. Abartıp durmayın şu gamepass'i dedikçe yazılıyor.

    Ben de oyunları çıktığında oynama taraftarıyım. Steam hesaplarını 25-30 tl ye buluyorum oynuyorum pc'de. Gamepass 'in keyfini bekleyip bi de üstüne para mı vereceğim. 2 yıl geçip gelen oyuna seviniyorlar. Mantık falan diyolar. Bu gamepass kafalcıları harbi komik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hem Ps5 hem de high end pc sahibi olarak tartışmayı çekirdek çitleyerek okuyorum.



    Ama lafım EA'e. Ulan allahsız, her sene çıktığı gibi 92 TL'ye aldığımız F1 senin yüzünden 500 TL şu anda.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: isostar

    İyi de illa almak zorundaymışsın gibi yazmışsın. Hemen gelmiyorsa zaten başarılı bulmayıp almam.2 yıllık oyun gelecekse yemişim o servisi. Neyi övülüyor. Abartıp durmayın şu gamepass'i dedikçe yazılıyor.

    Ben de oyunları çıktığında oynama taraftarıyım. Steam hesaplarını 25-30 tl ye buluyorum oynuyorum pc'de. Gamepass 'in keyfini bekleyip bi de üstüne para mı vereceğim. 2 yıl geçip gelen oyuna seviniyorlar. Mantık falan diyolar. Bu gamepass kafalcıları harbi komik.

    Alıntıları Göster

    her oyunu tam fiyattan alacak kadar güçlü bir gelirin varsa buyur. Her oyun 2 yılda gelmiyor ama güzel algı yapıyorsunuz her oyun çok geç geliyor falan diye. 30 milyonluk bir abonelik servisini küçümsemek tam fanboy kafasıdır zaten tartışmaya lüzum yok...





  • HaciTTOR kullanıcısına yanıt
    Seni gizli Gamepass hayranı seniiii. Belki gamepass’e gelmiştir diye kontrol de ediyor bak bak. Gerçekten Gamepass sisteminin adının geçmediği yerde durduk yere üzerine cevap gelsin de ego kas diye yorum yapmışsın. Hala çöp diyor sisteme. Ön siparişle veya başka şekillerde oyun alamayan insanlar da oluyor. Herkes senin gibi pre order yapamıyor. Harika sistem işte. İstediğin kadar çöp de. Aynısını Ps yapsa ona da harika sistem deriz. Bak özel oyununuz Standart sürümü 700 TL’den ön siparişe açılmış. Hemen 10 TL ye bir kardeşlik şekli tamamdır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunlar mi indirimli fiyat, hitman 3 bir ara 250 ye dustu de hala pahali diye almamistim..) simdi 300 indirimde..last of us 200 in altina ne zaman inecek acaba, seneye ancak alirim artik..

  • Kendine_Antagonist kullanıcısına yanıt
    PlayStation başlıklarında gezinip sürekli gamepass yazan adama fanboy denir. Gamepass çöptür. Xbox doğru düzgün exclusive oyun yapana kadar da öyle kalacaktır.

    En az 3 ay sonra bile gelse o oyunu almam. Youtube şu bu heryerden spoiler yedikten sonra gelen oyunu napayım. Oynamak için gamepass kadar uygun fiyata 50 çeşit yolu var. Aklını kullanırsan oynarsın. Başlık başlık gezip şu çöpü övmeyin. Övüyorsan da olduğum yerde, cevabınızı alırsınız. Şu haliyle Xbox gamepass para israfıdır Nokta...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meraklı kardeş yazdıkça yazmış. Pazar olunca cevap verelim. Malum iş güç. Boş adam gibi haftaiçi her dakika cevap yazamıyoruz.

    Şimdi dinle bakalım. Türkiye psn 'den oyun almam. Hindistan psni kullanırım. Orda da oyunlar Türkçe gelir. Gelmese de dil sorunum yok. Ama ucuz diye orda alıyoruz. 700 lük oyun 500 dür orda. Kardeşlik yaparım Oyun 180' e falan gelir. Oyunu bitiririm 150-160 dan satarım. Oyun bana 20-30tl ye gelmiş olur Bu bahsettiğim oyun senin algılayamacağın Last of Us, god of war, uncharted gibi oyunlarda dahi uyguladığım sistemdir.

    Gamepass çöplüğünde yer alan aklına gelen her oyunu da oyuncu bilgisayarımda oynarım. Her türlü ulaşırım ama steamden ama ruslardan (forza horizon) ama torrent. Hem pc hem xbox hem ps5'e, ne oyun çıkarsa ulaşmış olurum gamepassden çok daha cüzi fiyatlarla oynarım. Amaç 3 platformun oyununu da oynamak. Daha da anlamadıysan bir sorun var demektir yapacağım bişey yok.

    Bu benim yöntemimdir ben kendi yaptığımı yazarım. Başkası beni ilgilendirmez. Merakın umarım gitmiştir.Gamepass mevzusu ile ilgili son cevaptır seviyeye inmek yoruyor. Fanboy seni.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Algılayamayacağım oyunlar ? Sen neyin peşindesin kardeş? Senin oynadığın konsolda ben oyun oynayamıyor muyum sanıyorsun? Konsolun ulaşılmaz mı sanıyorsun? Ayrıca ben de çalışıyorum malum iş güç demişsin de. Benim işim daha rahat sadece, sen kasılmaya devam et işinde. Ben senin sadece Gamepass gibi güzel bir sisteme çöp demene ayar oldum. Hala da öyle. Harika bir sistemi fanboy olduğun için eleştirmişsin. Diyorum ya sana aynısı kullandığın konsola gelse sevinçten salyalarını akıtacaksın ama olmadığı için sinirleniyor ve elde edemediğin için çöp diyorsun. Bana fanboy demişsin ama görüyoruz ki fanboy sensin. Şimdi işinin başına dön bak bugün pazartesi. Cumartesi veya pazar yine cevap verirsin 😉

    Blok atmış bir de. Köpürüyor arkadaş köpürüyoooor.

    PlayStation Mağazası'nda 'Temel Seçimler' indirimi başladı: %75'e varan fırsatlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Senin yaş kaç ya birader. Sony iyi izin vermiş sana kullanabiliyorsun. 2 kişi senle beraber biri daha gamepass muhabbetiyle konuyu baltalamışsınız. Başlık amacın dışında muhabbetlerle doluyorsa aklıselim herkes bloklama yapıyor.

    Senin Fikrin çok mu değerli de insanlar seni bloklayınca bozuluyorsun. Okudum yazdıklarını kavga etmeye gelmişsin. Bloklamak en güzel tercih.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isostar Hocam sen iyi misin? Gamepass muhabbetini açan arkadaşa yazmamışsın gelip bana yazıyorsun. Muhabbeti Gamepass’e getiren o. Benim de saçma bulduğum olay bu zaten. Olayın Gamepass ile alakası yokken nasıl bir anda Gamepass’e dönüyor? Çünkü arkadaş içerlemiş. Direk Gamepass diye girmiş. Mesajları okumadan sallama hocam. Yaşım 28. Ne alakası var onu da çözemedim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PS tarafında oyunları çıkış fiyatından alan herhalde bir elin parmaklarını geçmiyor. Oyun fiyatları söz konusu olduğunda hemen bir kardeşlik, ortaklık söylemi geliyor. Fakat iş başka konulara geldiğinde PS TR nin içinden geçiyorlar PS TR eti ne butu ne, yeni oyunumuz 3b sattı ama 10b den fazla oyuncuya ulaştık mı desinler. Yakında sizin varlığınız yokluğunuz bir diyerek PS TR yi uçururlar.



    Burada PS tayfasına vereceğim en iyi tavsiye, ince eleyin sık dokuyun, ayağınızı yorganınıza göre uzatıp oyununuzu akıllıca seçin, unutmayın o paraya sadece 1 tane oyun alıyorsunuz. Maddi durum iyi oyun parası 500 700 bana koymaz diyen adam zaten hayatından memnun oyunlarda akıyordur.

  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Hocam Tr Psn çivisi çıkmış bir yer. Türkçe oyun oynayacaksınız Hindistan psn var. Fiyatlar 150-200tl arası fark ediyor. Tr psn o kadar sinir bozucu ki, steamde 40tl olan oyunu 179tl den satıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.