Şimdi Ara

Playstation Plus Fiyatları Artıyor Eski 19,99/57,99/149,99 Yeni 23,99/74,99/179,99 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Endonezya zam yapmasa bari...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MambaVino


    quote:

    Orijinalden alıntı: 19yusuf05

    oyun kalitesi böyle jastcause 3 ler untildawnlar olursa 20 lira artış kabul edile bilir. 3-4 yıldır çer çöp oyunlar veriyordu verdiğimiz para tamamen çöpe gidiyordu artık iyi oyunlar gelirse en azından cebimizden çıkan paraya değer inş. bundan sonra hep kaliteli oyunlar gelir.

    Verdiği Until Dawn'ı oynamayan kalmadı . Just Cause gibi oyunları da herkes sevecek diye bir zorunluluk yok . Bıraksınlar insanlar istediği oyunu istediği gibi kendi seçsin parasını kendi versin , ama Plus zorunluluğu ortadan kalksın .

    oynamayan kalmadı diye bir genelleme yapmanız yanlış sizin oynamış olmanız, herkesin oynadığı veya oynamak zorunda olduğu anlamına gelmiyor ben oynamadım ve tanıdığım çoğu kişide oynamadı ucuzlamasını bekliyorduk plus'la bedava geldi. just cause 3 ü herkes sevecek diye birşey de söylemedim siz sevmeye bilirsiniz bende henüz oynamadım ama genel olarak ben dahil herkes tarafından just cause 3 verilmesi memnuniyetle karşılandı jc3 ve ud oynamak istediğim 2 oyundu 105 liraya 2 kez (2 yıl) almıştım benim için ilk yılın parası ilk 2 ayda çıktı üstelik killing floor 2, game of thrones vs. saymadım o çer çöp indie oyunlardan kurtulmak şimdilik harika inş. bundan sonra böyle devam eder inş. zam oyun kalitesini artırmak için yapılmıştır ve tekrar eski indie çöplüğüne çevirmezler.

    online oynamanın ücretli olması zaten apayrı bir mevzu ben kimsenin online ın ücretli olmasını desteklediğini sanmıyorum online için plus zorunluluğu sizin benim burada yazmamla kalkacak değil pazar şartlarının değişmesi veya dünya çapında büyük bir kampanya yapılması lazım biz burada mevcut şartlar üzerinden değerlendirme yapıyoruz ve bu mevcut şartlarda şimdilik sony en büyük karını plus üzerinden yapıyor malesef bu yüzden kısa vadede online'ın ücretsiz olacağı gibi bir şey görünmüyor bu yüzden yorumlarımızı da gerçekliğe göre yapmalıyız. şuan olabilecek en iyi şey oyun kalitesinin artması ve verdiğimiz ücreti buradan çıkara bilmek. bu yüzden 20 lira artışla oyun kalitesi bu seviyede yükselecekse benim için kötü değil nihayetinde yine plus indirimleri olacaktır ve yine indirimli bir şekilde alırız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Efsunger hissi

    Geçen senede böyle bir rivayet dolaşıp duruyordu ama yapmadılar bu seferde yapacaklarını sanmıyorum.

    rivayet değil resmi bilgi konuyu okumadınız galiba mail geldi 31 ağustostan itibaren 180 lira olacak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.